HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

Hadi hayırlısı

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligde mücadelesine devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşili temsil cimiz Şanlıurfa spor listesinde yaptığı transferler ile ve teknik direktör Kemal Kılıç hoca ile anlaşmasının ardından ligde iddialı bir kadro kurmuş oldu. Sezonda şimdiye kadar 5 hafta geride kalırken Şanlıurfaspor ligin 4 haftasında Esenler Erokspor karşısında bir bir berabere kalmış idi. Deplasmanda oynanan karşılaşmada Şanlıurfa spor iyi bir oyun sahaya yansıtmasına rağmen bir türlü galibiyeti getirecek gole ulaşamadı. Ligde 5. haftada ise 11 Nisan stadyumunda oynanan karşılaşmadım şanlıurfaspor-anka spor karşısında 0-0 berabere kalarak taraflarını üzdü. Sahada iyi bir performans sergileyemeyen sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa Spor yaptığı ataklarda da golü bulamayınca karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Lig'in 6. haftasında sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor deplasmanda Tarsus idman yurdunun konuğu olacak. Ligde iyi bir performans sergileyemeyen Tarsus idman yurdu orta sıralarda yani 12. sırada yer alıyor. Henüz sezonun başı olmasına rağmen takımlar şimdideyken sıralanmaya başladı. ligde Menemen futbol kulübü ve Düzce sporun ardından Çorumspor ve Erzincanspor sıralanıyor. Batman petrolün arkasından Şanlıurfaspor 6. sırada yerini almış durumda. İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada Tarsus idman yurdu karşısında Şanlıurfaspor galibiyet ile sahadan ayrılır.
Ekleme Tarihi: 22 Eylül 2022 - Perşembe

Hadi hayırlısı

Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa Spor ligde mücadelesine devam ediyor.
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşili temsil cimiz Şanlıurfa spor listesinde yaptığı transferler ile ve teknik direktör Kemal Kılıç hoca ile anlaşmasının ardından ligde iddialı bir kadro kurmuş oldu.
Sezonda şimdiye kadar 5 hafta geride kalırken Şanlıurfaspor ligin 4 haftasında Esenler Erokspor karşısında bir bir berabere kalmış idi.
Deplasmanda oynanan karşılaşmada Şanlıurfa spor iyi bir oyun sahaya yansıtmasına rağmen bir türlü galibiyeti getirecek gole ulaşamadı. Ligde 5. haftada ise 11 Nisan stadyumunda oynanan karşılaşmadım şanlıurfaspor-anka spor karşısında 0-0 berabere kalarak taraflarını üzdü.
Sahada iyi bir performans sergileyemeyen sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa Spor yaptığı ataklarda da golü bulamayınca karşılaşma başladığı gibi sona erdi.
Lig'in 6. haftasında sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor deplasmanda Tarsus idman yurdunun konuğu olacak.
Ligde iyi bir performans sergileyemeyen Tarsus idman yurdu orta sıralarda yani 12. sırada yer alıyor. Henüz sezonun başı olmasına rağmen takımlar şimdideyken sıralanmaya başladı. ligde Menemen futbol kulübü ve Düzce sporun ardından Çorumspor ve Erzincanspor sıralanıyor. Batman petrolün arkasından Şanlıurfaspor 6. sırada yerini almış durumda.
İnşallah bu hafta oynanacak olan karşılaşmada Tarsus idman yurdu karşısında Şanlıurfaspor galibiyet ile sahadan ayrılır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.