HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

GRUPLAR BELLI OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'de mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa sporun geçtiğimiz gün grubu belli oldu. Bir önceki senede Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz bu yıl da yine beyaz grupta mücadele edecek. Bu yıl beyaz grupta 19 takım mücadele edecek. Geçmiş yıllarda olduğu gibi her hafta bir takım haftayı bu bay olarak geçirecek. İnşallah yeni sezonda Şanlıurfaspor beyaz grup'ta istediği başarı yakalar. Transfer sezonunda başlaması ile birlikte Şanlıurfaspor'da transferler yapmaya başladı. Öncelikle teknik direktörün belli olmasının ardından yapılacak olan transferler şekillenmeye başladı. Şimdiye kadar birkaç futbolcu ile anlaşan sarı yeşili temsilcimiz ligde üst sıraları oynamak istiyorsa en başta iyi bir forvet almak zorunda. Zira ligimiz çok güçlü takımlardan oluşan Birlik neredeyse 10 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu kadar şampiyonluk mücadelesi veren bir grupta başarılı olmak elbette zor olacaktır. 2. ligden çıkmak adeta ateşten gömlekten çıkmak gibi bir şey birçok takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde başarılı sonuçlar elde etmek zor gibi ama bunu başaran birçok takım var öncelikle kendi saha ve seyircinin önünde oynadığı karşılaşmalardan 3 puan ile ayrılmak zorundasın. Deplasmanda oynadığın karşılaşmalarda ise galip gelemiyorsan en azından bir beraberlik ile sahadan ayrılarak alacağım puanlar ile üst sıraları garantilemiş olursun. Tabii bu dediklerimi yapmak için en başta iyi bir forvet oyuncusu almak lazım. Son vuruşu düzgün olan iyi bir forvet oyuncusu orta sahadan gelecek olan topları değerlendirince Şanlıurfaspor alacağı galibiyetler ile şampiyonluk yolunda Emine adamlar ile ilerlemiş olacaktır. Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz seninle inşallah alacağın galibiyetler ile bir üst lige çıkmayı garantilersin.
Ekleme Tarihi: 01 Temmuz 2022 - Cuma

GRUPLAR BELLI OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig'de mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa sporun geçtiğimiz gün grubu belli oldu.

Bir önceki senede Türkiye futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz bu yıl da yine beyaz grupta mücadele edecek.

Bu yıl beyaz grupta 19 takım mücadele edecek.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi her hafta bir takım haftayı bu bay olarak geçirecek.

İnşallah yeni sezonda Şanlıurfaspor beyaz grup'ta istediği başarı yakalar.

Transfer sezonunda başlaması ile birlikte Şanlıurfaspor'da transferler yapmaya başladı.

Öncelikle teknik direktörün belli olmasının ardından yapılacak olan transferler şekillenmeye başladı.

Şimdiye kadar birkaç futbolcu ile anlaşan sarı yeşili temsilcimiz ligde üst sıraları oynamak istiyorsa en başta iyi bir forvet almak zorunda.

Zira ligimiz çok güçlü takımlardan oluşan Birlik neredeyse 10 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Bu kadar şampiyonluk mücadelesi veren bir grupta başarılı olmak elbette zor olacaktır.

2. ligden çıkmak adeta ateşten gömlekten çıkmak gibi bir şey birçok takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği ligde başarılı sonuçlar elde etmek zor gibi ama bunu başaran birçok takım var öncelikle kendi saha ve seyircinin önünde oynadığı karşılaşmalardan 3 puan ile ayrılmak zorundasın.

Deplasmanda oynadığın karşılaşmalarda ise galip gelemiyorsan en azından bir beraberlik ile sahadan ayrılarak alacağım puanlar ile üst sıraları garantilemiş olursun.

Tabii bu dediklerimi yapmak için en başta iyi bir forvet oyuncusu almak lazım.

Son vuruşu düzgün olan iyi bir forvet oyuncusu orta sahadan gelecek olan topları değerlendirince Şanlıurfaspor alacağı galibiyetler ile şampiyonluk yolunda Emine adamlar ile ilerlemiş olacaktır.

Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz seninle inşallah alacağın galibiyetler ile bir üst lige çıkmayı garantilersin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.