HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRİN

Sporcularımıza, gençlerimize önem verelim. Şanlıurfa Türkiye’nin en genç nufüsüna sahip olan illerinin başında geliyor. Buda ister istemez Şanlıurfalı gençleri özellikle sporda büyük başarı kazanmasına neden oluyor. Yıllarca yazdık, çizdik Şanlıurfa’da bu kadar genç varken neden bu gençleri spora teşvik etmiyoruz. Spora teşvik edilenleri görüyorsunuz bunlardan en önemli örneklerin başında 17/24 Aralık tarihleri arasında Balıkesir'de düzenlenen büyük erkekler Türkiye ferdi boks şampiyonasinda Şanlıurfali Mili sporcu Emrah Yaşar 6 maç yaparak Türkiye ikincisi oldu. Bu başarısından dolayı milli takıma gitmeye hak kazanan Emrah’ı bizde ayrıca kutlamak isteriz. Böyle pırıl, pırıl gençlere destek olmak onların önlerini açmak lazım. Emrah Yaşar daha öncede kickboks  branşında da Avrupa şampiyonu dünya şampiyonu ve  İslami oyunlar şampiyonu olmuştu. Aynı başarıları boks branşında da göstermek istediğini vurgulayan Emrah hedefinin 2024 Paris olimpiyatlari olduğunu ve buda olimpiyatlara gitme yolunda  büyük bir adım daha çok çalişip Şanliurfayı daha güzel temsil edeceğini söylemeside benide ayrıca çok duygulandırdı. Özelikle Emrah gibi gençleri spora yönlendirenlerden de Allah razı olsun. Bu kadar kıymetli sporcuları başarı almasında yardımcı olan ve onları eğiten hocalarına da teşekkür etmek isteri. Tabii en büyük teşekkürü Emrah gibi gençlerin ailelerine yapmak lazım. Genç çocuklarınızı spora yönlendirin çünkü onlar bizim geleceğimiz onların kıymetini bilelim. Onlara elimizden geldiği kadarıyla sahip çıkalım.    
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2022 - Çarşamba

GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRİN

Sporcularımıza, gençlerimize önem verelim. Şanlıurfa Türkiye’nin en genç nufüsüna sahip olan illerinin başında geliyor. Buda ister istemez Şanlıurfalı gençleri özellikle sporda büyük başarı kazanmasına neden oluyor.

Yıllarca yazdık, çizdik Şanlıurfa’da bu kadar genç varken neden bu gençleri spora teşvik etmiyoruz. Spora teşvik edilenleri görüyorsunuz bunlardan en önemli örneklerin başında 17/24 Aralık tarihleri arasında Balıkesir'de düzenlenen büyük erkekler Türkiye ferdi boks şampiyonasinda Şanlıurfali Mili sporcu Emrah Yaşar 6 maç yaparak Türkiye ikincisi oldu.

Bu başarısından dolayı milli takıma gitmeye hak kazanan Emrah’ı bizde ayrıca kutlamak isteriz. Böyle pırıl, pırıl gençlere destek olmak onların önlerini açmak lazım.

Emrah Yaşar daha öncede kickboks  branşında da Avrupa şampiyonu dünya şampiyonu ve  İslami oyunlar şampiyonu olmuştu.

Aynı başarıları boks branşında da göstermek istediğini vurgulayan Emrah hedefinin 2024 Paris olimpiyatlari olduğunu ve buda olimpiyatlara gitme yolunda  büyük bir adım daha çok çalişip Şanliurfayı daha güzel temsil edeceğini söylemeside benide ayrıca çok duygulandırdı.

Özelikle Emrah gibi gençleri spora yönlendirenlerden de Allah razı olsun.

Bu kadar kıymetli sporcuları başarı almasında yardımcı olan ve onları eğiten hocalarına da teşekkür etmek isteri. Tabii en büyük teşekkürü Emrah gibi gençlerin ailelerine yapmak lazım. Genç çocuklarınızı spora yönlendirin çünkü onlar bizim geleceğimiz onların kıymetini bilelim. Onlara elimizden geldiği kadarıyla sahip çıkalım.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.