HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

GELECEK MAÇLAR DAHA İYİ OLACAK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumunda oynadığı karşılaşmada grubumuzun güçlü ekiplerinden birisi olan Ankara Demirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştır. 11 Nisan’da oynanan karşılaşmayı yaklaşık 3 bin civarında sarı yeşilli taraflar takip etmiş baştan sona kadar takımımıza desteğini esirgemeden takımımız Şanlıurfa spor başlama düdüğünden sonra oyunun hakimiyetini eline alarak karşılaşmada üst üste birçok pozisyon yakalamış fakat bu yakaladığı pozisyonlardan sadece bir tanesini değerlendire bilmişti. Bu kadar çok transfer yapılmasına rağmen Şanlıurfaspor futbolcular birbirlerine gayet uyum içerisinde bir görüntü sergilediler özellikle sağ ve sol kanatta oynayan kanat oyuncularımız karşılaşmanın başından sonuna kadar yaptıkları bindirmeler ile takıma tam destek verdiler. Özellikle hücum hattında oynayan futbolcularımızın pozisyona girmesine ve pozisyon hazırlayan kanat oyuncuları Şanlıurfaspor taraftarından + 1 puan aldılar. Bu bağlamda Şanlıurfaspor'un özellikle orta saha ve defans hattına da değinmek istiyorum. Bu kadar yeni yapılan transferlere rağmen sanki yıllarca birbiriyle oynuyormuş gibi bir görüntü sahada sergileyen sarı yeşilli takım futbolcuları İnşallah bu seriye devam ederler. Özellikle defans attığımızda yer alan futbolcular bunların içine kalecimiz de dahil olmak üzere rakip Ankara Demirspor'un pozisyon bulma çabalarını bertaraf ettiler. Rakip takım bulduğu tek pozisyonda ise kalecimiz gole izin vermeyerek topu auta atmıştı. Orta sahada ise son derece mücadeleci koşan iyi pas yapan bir orta saha kadrosu mevcut durumda yetenekli ayaklar ile oluşan orta ekibimiz ilerleyen haftalarda yakaladıkları uyum ile çok daha iyi bir performans sahaya sürecek leri inancındayım. Bu hafta rakibimiz biz bu yazıyı hazırlarken deplasmanda Eskişehirspor'un konuğu olacaktı. Ben umuyorum ki sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor, Eskişehirspor karşısında da son derece güzel bir futbol sergileyerek sahadan alacağı puanlar ile taraftarının mutlu edecek. Özellikle bir kez daha üstüne basarak söylüyorum ben bu köşe yazıyı yazarken Şanlıurfaspor'da Eskişehirspor maçını oynamıştı. Bu yüzden takımımıza oynayacağı karşılaşmada da başarılar diliyorum. İnşallah her şey Şanlıurfa sporumuzun gönlünce dilediğince olsun haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah alacağım puanlar ile Şanlıurfa'ya mutlu dönersin.
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2021 - Pazartesi

GELECEK MAÇLAR DAHA İYİ OLACAK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumunda oynadığı karşılaşmada grubumuzun güçlü ekiplerinden birisi olan Ankara Demirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştır.

11 Nisan’da oynanan karşılaşmayı yaklaşık 3 bin civarında sarı yeşilli taraflar takip etmiş baştan sona kadar takımımıza desteğini esirgemeden takımımız Şanlıurfa spor başlama düdüğünden sonra oyunun hakimiyetini eline alarak karşılaşmada üst üste birçok pozisyon yakalamış fakat bu yakaladığı pozisyonlardan sadece bir tanesini değerlendire bilmişti.

Bu kadar çok transfer yapılmasına rağmen Şanlıurfaspor futbolcular birbirlerine gayet uyum içerisinde bir görüntü sergilediler özellikle sağ ve sol kanatta oynayan kanat oyuncularımız karşılaşmanın başından sonuna kadar yaptıkları bindirmeler ile takıma tam destek verdiler.

Özellikle hücum hattında oynayan futbolcularımızın pozisyona girmesine ve pozisyon hazırlayan kanat oyuncuları Şanlıurfaspor taraftarından + 1 puan aldılar.

Bu bağlamda Şanlıurfaspor'un özellikle orta saha ve defans hattına da değinmek istiyorum. Bu kadar yeni yapılan transferlere rağmen sanki yıllarca birbiriyle oynuyormuş gibi bir görüntü sahada sergileyen sarı yeşilli takım futbolcuları İnşallah bu seriye devam ederler.

Özellikle defans attığımızda yer alan futbolcular bunların içine kalecimiz de dahil olmak üzere rakip Ankara Demirspor'un pozisyon bulma çabalarını bertaraf ettiler.

Rakip takım bulduğu tek pozisyonda ise kalecimiz gole izin vermeyerek topu auta atmıştı.

Orta sahada ise son derece mücadeleci koşan iyi pas yapan bir orta saha kadrosu mevcut durumda yetenekli ayaklar ile oluşan orta ekibimiz ilerleyen haftalarda yakaladıkları uyum ile çok daha iyi bir performans sahaya sürecek leri inancındayım.

Bu hafta rakibimiz biz bu yazıyı hazırlarken deplasmanda Eskişehirspor'un konuğu olacaktı. Ben umuyorum ki sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor, Eskişehirspor karşısında da son derece güzel bir futbol sergileyerek sahadan alacağı puanlar ile taraftarının mutlu edecek.

Özellikle bir kez daha üstüne basarak söylüyorum ben bu köşe yazıyı yazarken Şanlıurfaspor'da Eskişehirspor maçını oynamıştı.

Bu yüzden takımımıza oynayacağı karşılaşmada da başarılar diliyorum. İnşallah her şey Şanlıurfa sporumuzun gönlünce dilediğince olsun haydi Şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle inşallah alacağım puanlar ile Şanlıurfa'ya mutlu dönersin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.