HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

FARKLI SKORLA MAĞLUP ETMEYİ BAŞARDI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup’ta mücadele eden sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor Lig’in 35. haftasında deplasmanda grubun lideri ve bir üst lige çıkmayı çoktan garantilemiş olan Pendikspor karşısında aldığı 2-0 mağlubiyetin ardından Lig’in 36. haftasında 11 Nisan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Uşak sporu 4-1 gibi net ve farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen alınan üst üste kötü sonuçlar ve puan kayıplarından sonra ligde arka sıralara gerileyen ve şampiyonluk şansını kaybeden sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor giyim bitmesine 2 hafta kala üst sıralara aldığı galibiyetler ile tırmanmaya devam ediyor. Geçen hafta kendi sahasında Uşak spor karşısında alınan 4-1 gibi net bir skorla ardından oynanan güzel oyun taraftarında memnuniyetini aldı. Teknik direktör Serdar Bozkurt'un görevi bırakmasının ardından altyapı hocası ve takımın tecrübeli futbolcularının destekleri ile başarılı sonuçlara ulaşan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin 37. haftasında deplasmanda Kırşehir Belediyespor'a konuk olacak. Beyaz grupta şu anda 11. sırada bulunan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor rakibi Kırşehir Belediye spor ise 12 sırada yer alıyor. Bu hafta pazar günü saat 15'te başlayacak olan karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum. İnşallah alacağı galibiyet ile ligi iyi bir yerde bitirme şansını devam ettirir. Bizde Yeniurfa Gazetesi yazı ailesi olarak bu hafta oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfa sporumuza başarılar dileriz.
Ekleme Tarihi: 26 Nisan 2022 - Salı

FARKLI SKORLA MAĞLUP ETMEYİ BAŞARDI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup’ta mücadele eden sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor Lig’in 35. haftasında deplasmanda grubun lideri ve bir üst lige çıkmayı çoktan garantilemiş olan Pendikspor karşısında aldığı 2-0 mağlubiyetin ardından Lig’in 36. haftasında 11 Nisan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Uşak sporu 4-1 gibi net ve farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen alınan üst üste kötü sonuçlar ve puan kayıplarından sonra ligde arka sıralara gerileyen ve şampiyonluk şansını kaybeden sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor giyim bitmesine 2 hafta kala üst sıralara aldığı galibiyetler ile tırmanmaya devam ediyor.

Geçen hafta kendi sahasında Uşak spor karşısında alınan 4-1 gibi net bir skorla ardından oynanan güzel oyun taraftarında memnuniyetini aldı.

Teknik direktör Serdar Bozkurt'un görevi bırakmasının ardından altyapı hocası ve takımın tecrübeli futbolcularının destekleri ile başarılı sonuçlara ulaşan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin 37. haftasında deplasmanda Kırşehir Belediyespor'a konuk olacak.

Beyaz grupta şu anda 11. sırada bulunan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor rakibi Kırşehir Belediye spor ise 12 sırada yer alıyor.

Bu hafta pazar günü saat 15'te başlayacak olan karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum. İnşallah alacağı galibiyet ile ligi iyi bir yerde bitirme şansını devam ettirir.

Bizde Yeniurfa Gazetesi yazı ailesi olarak bu hafta oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfa sporumuza başarılar dileriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.