HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

DÜZCE MAÇI ÖNEMLİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçen hafta 11 Nisan stadyumunda kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Erzincanspor karşısında aldığı 2 -1 galibiyetin ardından önceki gün 10. hafta karşılaşması hazırlıklarına başladı. Şanlıurfaspor GAP vadisi tesislerinde Kemal Kılıç yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta oynanacak olan karşılaşmadan da 3 puan ile ayrılırsa aradaki farkı biraz daha açmış olacak. Erzincanspor karşısında karşılaşmaya iyi başlayan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sahaya yansıtarak sahadan 3 puan ile ayrılmış oldu. Sarı yeşilli temsilcimiz her defasında üstüne basarak belirtiyorum ki gol yollarında sıkıntı yaşıyor defans ve orta saha ve kalecimizin iyi olmasının ardından gol yollarında da yapılacak olan bir iki takviye ile Şanlıurfaspor bu sezon bu ligi üst sıralarda hem de puan farkını açarak lider olarak tamamlar. Buna inanmamız ve bu yolda devam etmemiz lazım. Zaten şu anda ligde 19 puan ile lider durumda bulunuyoruz. Hemen akabinde bizi Çorumspor futbol kulübü takip ediyor 16 puan ile Amedspor'da onun arkasında yer alıyor. Şanlıurfaspor gruba bakıldığı zaman grubun en iddialı takımların başında geliyor bu gruptan bu sene üst lige çıkmamız birlik ve beraberlik içerisinde olursak kaçınılmaz gibi görünüyor. Bu inanç ve azimle kararlılıkla devam etmeliyiz yola, İnşallah bu hafta oynayacağımız deplasmanda Düzcespor karşılaşmasından daha sarı yeşilli temsilcimiz 3 puan ile ayrılarak taraftarını ve sevenlerini mutlu edecek. Rakibimiz Düzcespor 6 sırada ve 14 puanla yer alıyor. Düzcespor çok koşan mücadele eden oyunu 90 dakika oynayan bir takım bu takıma karşı dikkatli olmamız lazım. Özellikle golü bulduktan sonra geri dönüşleri olan bir takım buna da ayrıca dikkat etmemiz lazım. Burada en büyük görev kalecimize ve defans hattına düşüyor. Kalecimiz ve defans hattı iyi bir futbol çıkarsa sahadan 3 puan ile ayrılmamamız işten bile değil. Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle, İnşallah bu hafta deplasmanda oynanacak olan Düzcespor karşılaşmasından da 3 puan ile ayrılır sevenlerini ve taraflarını mutlu edersin.    
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2022 - Cuma

DÜZCE MAÇI ÖNEMLİ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçen hafta 11 Nisan stadyumunda kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Erzincanspor karşısında aldığı 2 -1 galibiyetin ardından önceki gün 10. hafta karşılaşması hazırlıklarına başladı.

Şanlıurfaspor GAP vadisi tesislerinde Kemal Kılıç yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta oynanacak olan karşılaşmadan da 3 puan ile ayrılırsa aradaki farkı biraz daha açmış olacak.

Erzincanspor karşısında karşılaşmaya iyi başlayan sarı yeşili temsilcimiz Şanlıurfa spor karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sahaya yansıtarak sahadan 3 puan ile ayrılmış oldu.

Sarı yeşilli temsilcimiz her defasında üstüne basarak belirtiyorum ki gol yollarında sıkıntı yaşıyor defans ve orta saha ve kalecimizin iyi olmasının ardından gol yollarında da yapılacak olan bir iki takviye ile Şanlıurfaspor bu sezon bu ligi üst sıralarda hem de puan farkını açarak lider olarak tamamlar.

Buna inanmamız ve bu yolda devam etmemiz lazım.

Zaten şu anda ligde 19 puan ile lider durumda bulunuyoruz. Hemen akabinde bizi Çorumspor futbol kulübü takip ediyor 16 puan ile Amedspor'da onun arkasında yer alıyor.

Şanlıurfaspor gruba bakıldığı zaman grubun en iddialı takımların başında geliyor bu gruptan bu sene üst lige çıkmamız birlik ve beraberlik içerisinde olursak kaçınılmaz gibi görünüyor.

Bu inanç ve azimle kararlılıkla devam etmeliyiz yola, İnşallah bu hafta oynayacağımız deplasmanda Düzcespor karşılaşmasından daha sarı yeşilli temsilcimiz 3 puan ile ayrılarak taraftarını ve sevenlerini mutlu edecek.

Rakibimiz Düzcespor 6 sırada ve 14 puanla yer alıyor.

Düzcespor çok koşan mücadele eden oyunu 90 dakika oynayan bir takım bu takıma karşı dikkatli olmamız lazım. Özellikle golü bulduktan sonra geri dönüşleri olan bir takım buna da ayrıca dikkat etmemiz lazım.

Burada en büyük görev kalecimize ve defans hattına düşüyor. Kalecimiz ve defans hattı iyi bir futbol çıkarsa sahadan 3 puan ile ayrılmamamız işten bile değil.

Haydi Şanlıurfa sporun kalbimiz ve yüreğimiz seninle, İnşallah bu hafta deplasmanda oynanacak olan Düzcespor karşılaşmasından da 3 puan ile ayrılır sevenlerini ve taraflarını mutlu edersin.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.