HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

Canla başla hizmet edenler

Değerli büyüğümüzün evrensel bu öğretisini biraz educational olarak daralttığınızda kendi sektörümüzde. Öğretmenlerin kahir ekseri öğrencilerin gelişimine hizmet ediyor. Bu hizmeti gerçekleştirenlerin kimi sadece mesai saatinde devletin ücretlendirdiği kadar, kimi hafta sonu veya akşam vs. vakitlerini de ekstradan harcadığı kadar, kimi hayatını adadığı kadar, kimi öğrencileri müşteri&okulu şirket görerek vb... Canla başla hizmet edenler de sektörü branşlaştırdığımızda görünmeyen çizgilerde farklı kollarda güzel adımlar atıyorlar. Örneğin şehrimizden güncel örnekler verecek olursam Mehmet SARMIŞ Hocam, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasına, gençlerin öz, doğru karakterle yetişmesi hedefine, verdikleri konferanslarla seminerlerle yazdıkları kitaplarla, Niyazi KOCADAĞ Hocam, örgün ve mezun öğrencilerle yakın diyaloguyla onları dernekleştirerek haklarının korunmasına, derin olduğu kadar yalın anlaşılır pozitif,  öğretileriyle, yaptığı anlamlı resimleriyle  ve yine yazdıkları kitaplarla Muharrem ÇELİK Hocam, madde kullanımının, bağımlılığın önlenmesine, yönelik Yeşilay Derneğindeki aktif çalışmalarla, zararlı madde kullanımına alternatif geliştirdikleri sosyal aktivitelerle birlikte birçok büyük hizmetlere imza atıyorlar. Yukarıda saydığım her biri güzel örnek olarak alınacak önder eğitimciler, ilk etapta aklıma gelenlerdir şehrimizde. Tabi ki Hakan PARMAKSIZ, İbrahim Halil ÇELİK, Atik SAHİL, Mehmet Fatih KAVUŞAK ve assolisti son örneğe bıraktığım değerli grup yöneticilerimizden Mehmet KARAOĞLU Hocalarımız hepsi yetiştirdikleri boylarımızı aşan talebelerle bu kutsal sektörün sac ayakları olarak temelleri yere kök salıp; Diktikleri talebeler fidan olup göğe ulaşmaktadır. Adını tek tek sayamadığım eğitimci hemşerilerim de bizleri affetsinler.
Ekleme Tarihi: 16 Kasım 2021 - Salı

Canla başla hizmet edenler

Değerli büyüğümüzün evrensel bu öğretisini biraz educational olarak daralttığınızda kendi sektörümüzde. Öğretmenlerin kahir ekseri öğrencilerin gelişimine hizmet ediyor.

Bu hizmeti gerçekleştirenlerin kimi sadece mesai saatinde devletin ücretlendirdiği kadar, kimi hafta sonu veya akşam vs. vakitlerini de ekstradan harcadığı kadar, kimi hayatını adadığı kadar, kimi öğrencileri müşteri&okulu şirket görerek vb...

Canla başla hizmet edenler de sektörü branşlaştırdığımızda görünmeyen çizgilerde farklı kollarda güzel adımlar atıyorlar. Örneğin şehrimizden güncel örnekler verecek olursam Mehmet SARMIŞ Hocam, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasına, gençlerin öz, doğru karakterle yetişmesi hedefine, verdikleri konferanslarla seminerlerle yazdıkları kitaplarla, Niyazi KOCADAĞ Hocam, örgün ve mezun öğrencilerle yakın diyaloguyla onları dernekleştirerek haklarının korunmasına, derin olduğu kadar yalın anlaşılır pozitif,  öğretileriyle, yaptığı anlamlı resimleriyle  ve yine yazdıkları kitaplarla Muharrem ÇELİK Hocam, madde kullanımının, bağımlılığın önlenmesine, yönelik Yeşilay Derneğindeki aktif çalışmalarla, zararlı madde kullanımına alternatif geliştirdikleri sosyal aktivitelerle birlikte birçok büyük hizmetlere imza atıyorlar.

Yukarıda saydığım her biri güzel örnek olarak alınacak önder eğitimciler, ilk etapta aklıma gelenlerdir şehrimizde. Tabi ki Hakan PARMAKSIZ, İbrahim Halil ÇELİK, Atik SAHİL, Mehmet Fatih KAVUŞAK ve assolisti son örneğe bıraktığım değerli grup yöneticilerimizden Mehmet KARAOĞLU Hocalarımız hepsi yetiştirdikleri boylarımızı aşan talebelerle bu kutsal sektörün sac ayakları olarak temelleri yere kök salıp; Diktikleri talebeler fidan olup göğe ulaşmaktadır. Adını tek tek sayamadığım eğitimci hemşerilerim de bizleri affetsinler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.