HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

BU HAFTA KENDİ SAHAMIZDAYIZ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta deplasmanda Zonguldak Kömürspor karşısında aldığı galibiyetin ardından moralleri en üst seviyeye çıkardı. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını üzen sarı 350 temsilcimiz Şanlıurfaspor'da hedef Bu yıl ligde şampiyon olarak bir üst lige çıkmak. Pandemi yasaklarının gevşetilmesinin ardından 11 Nisan stadyumuna alınan taraftarların da desteği ile sarı yeşilli temsilcimiz şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Şimdiye kadar değil de istikrarlı bir çizgi sürdüremeyen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor inşallah Bu haftadan itibaren alacağı üste galibiyetler ile şampiyonluk yolunda önemli işlere imza atar. Geçtiğimiz haftalarda yapılan teknik direktör değişikliğinin ardından istikrarsız sonuçlara imza atan sarı yeşilli temsilcimiz yeni gelen hocanın takıma ve futbolcuları oluşmasının ardından aldığı galibiyetler ile taraftarını mutlu etti. Türkiye futbol federasyonu 10. hafta karşılaşmasında ise sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 11 Nisan stadyumu'nda rakip Bucaspor'u konuk edecek. Pazar günü saat 17'de 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan Bucaspor karşılaşmasına sarı-yeşil  taraftarların ilgi göstereceği kanaatindeyim. İnşallah kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağımız Bucaspor karşılaşmasının da sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 3 puan alarak sahadan galibiyet ve güler yüz ile ayrılır. Haydi sarı Yeşilli şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle Bucaspor karşılaşmasının dağıtacağım goller ve alacağın galibiyetler ile bizleri mutlu et.
Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2021 - Perşembe

BU HAFTA KENDİ SAHAMIZDAYIZ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta deplasmanda Zonguldak Kömürspor karşısında aldığı galibiyetin ardından moralleri en üst seviyeye çıkardı.
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını üzen sarı 350 temsilcimiz Şanlıurfaspor'da hedef Bu yıl ligde şampiyon olarak bir üst lige çıkmak.
Pandemi yasaklarının gevşetilmesinin ardından 11 Nisan stadyumuna alınan taraftarların da desteği ile sarı yeşilli temsilcimiz şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerliyor.
Şimdiye kadar değil de istikrarlı bir çizgi sürdüremeyen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor inşallah Bu haftadan itibaren alacağı üste galibiyetler ile şampiyonluk yolunda önemli işlere imza atar.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan teknik direktör değişikliğinin ardından istikrarsız sonuçlara imza atan sarı yeşilli temsilcimiz yeni gelen hocanın takıma ve futbolcuları oluşmasının ardından aldığı galibiyetler ile taraftarını mutlu etti.
Türkiye futbol federasyonu 10. hafta karşılaşmasında ise sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 11 Nisan stadyumu'nda rakip Bucaspor'u konuk edecek.
Pazar günü saat 17'de 11 Nisan stadyumunda oynanacak olan Bucaspor karşılaşmasına sarı-yeşil  taraftarların ilgi göstereceği kanaatindeyim.
İnşallah kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağımız Bucaspor karşılaşmasının da sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor 3 puan alarak sahadan galibiyet ve güler yüz ile ayrılır.
Haydi sarı Yeşilli şanlıurfaspor'un kalbimiz ve yüreğimiz seninle Bucaspor karşılaşmasının dağıtacağım goller ve alacağın galibiyetler ile bizleri mutlu et.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.