HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

BERABERLİKLER TAKIMI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfa spor son haftalarda üst üste aldığı beraberlikle ile konuşuluyor. Şanlıurfaspor en son 14 haftada 11 Nisan stadyumunda Isparta 32spor a 2-0 yenilenmiş idi. Bu karşılaşmadan sonra Şanlıurfaspor lig'in 15. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile 2-2 berabere kaldı. Sonrasında 16. hafta karşılaşmasında ise sarı yeşili temsilcimiz grubun lider takımlarından olan Pendikspor karşısında sahasında 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Ligin 17. hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Uşak spor ile 0-0 berabere kalan sarı yeşilli temsilcimiz 18. haftada ise anlamadım yani son oynadığımız hafta 11 Nisan stadyumunda Kırşehir belediyespor ile 1-1 berabere kalarak lig'in belki de en çok berabere kalan takımlarından biri konumuna geldi. Özellikle yeni teknik direktörümüz Ali Tandoğan'ın göreve başlamasının ardından Şanlıurfaspor tam bir beraberlikler takımı oldu. Alınan bu beraberlikler ile Şanlıurfaspor elbette şampiyonluk şansı matematiksel olarak var olmasına rağmen zor gözüküyor. Zaten ligin ilk devrenin bitmesine son 1 hafta kaldı son bir hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor deplasmanda Nazilli belediyespor ile karşı karşıya gelecek en azından ilk devrenin son karşılaşmasında Nazilli belediyespor karşısında Şanlıurfaspor 3 puan ile ayrılır. İki devrede yapılacak olan transferler çok önemli takıma özellikle gol yollarında etkili olabilecek son vuruşu iyi tercih belli bir golcü lazım. Sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor gol yollarında etkili bir forvet ile anlaşır ise ikinci yarıda bambaşka sonuçlar elde edeceği ümidin deyim.    
Ekleme Tarihi: 21 Aralık 2021 - Salı

BERABERLİKLER TAKIMI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşile temsilcimiz Şanlıurfa spor son haftalarda üst üste aldığı beraberlikle ile konuşuluyor.

Şanlıurfaspor en son 14 haftada 11 Nisan stadyumunda Isparta 32spor a 2-0 yenilenmiş idi.

Bu karşılaşmadan sonra Şanlıurfaspor lig'in 15. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile 2-2 berabere kaldı.

Sonrasında 16. hafta karşılaşmasında ise sarı yeşili temsilcimiz grubun lider takımlarından olan Pendikspor karşısında sahasında 0-0 beraberlik ile ayrıldı.

Ligin 17. hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Uşak spor ile 0-0 berabere kalan sarı yeşilli temsilcimiz 18. haftada ise anlamadım yani son oynadığımız hafta 11 Nisan stadyumunda Kırşehir belediyespor ile 1-1 berabere kalarak lig'in belki de en çok berabere kalan takımlarından biri konumuna geldi.

Özellikle yeni teknik direktörümüz Ali Tandoğan'ın göreve başlamasının ardından Şanlıurfaspor tam bir beraberlikler takımı oldu.

Alınan bu beraberlikler ile Şanlıurfaspor elbette şampiyonluk şansı matematiksel olarak var olmasına rağmen zor gözüküyor.

Zaten ligin ilk devrenin bitmesine son 1 hafta kaldı son bir hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor deplasmanda Nazilli belediyespor ile karşı karşıya gelecek en azından ilk devrenin son karşılaşmasında Nazilli belediyespor karşısında Şanlıurfaspor 3 puan ile ayrılır.

İki devrede yapılacak olan transferler çok önemli takıma özellikle gol yollarında etkili olabilecek son vuruşu iyi tercih belli bir golcü lazım.

Sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor gol yollarında etkili bir forvet ile anlaşır ise ikinci yarıda bambaşka sonuçlar elde edeceği ümidin deyim.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.