HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

ACİL GOLCÜ LAZIM!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumunda Pendik Spor karşılaşmasında aldığı beraberlik ardından bu hafta deplasmanda Uşak spor ile de 0-0 berabere kalarak taraftarını üzmeye devam etti. Lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını üzen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor son haftalarda aldığı beraberlikler ile de şampiyonluk yarışından uzaklaşmış oldu. Özellikle son haftalarda oynanan karşılaşmalarda Şanlıurfaspor'da belirgin özelliklerden bir tanesi de gol yollarında Şanlıurfaspor'un yakaladığı fırsatları değerlendirememesi oldu. Bunu sadece spor kamuoyu değil taraftarlar da aynı görüşte Şanlıurfaspor'un acilen gol yollarında yetenekli tercübeli son vuruşu düzgün olan bir golcü ihtiyacı var. Hatta geçtiğimiz haftalarda Yeniurfa gazetesinde yer alan haberde de Şanlıurfaspor'un devre arasında golcü futbolcu takviyesi yapacağı yönünde bir haber yayınlanmıştı. Bu haberde beni son derece mutlu etti. Özellikle Şanlıurfaspor'un gol yollarında bulunan futbolcular yakaladıkları fırsatları değerlendirmiş olsa iyi de bugün belki Şanlıurfaspor muz Pendikspor un yerinde ligde en üst sıralarda yer alıyor olacaktı. Şanlıurfaspor muz aldı bu beraberlik ile şampiyonluk yarışında her ne kadar uzaklaşmış olsa da ilk devre bitmesine son 2 hafta kala alacağı 2 galibiyet ile yine bu yarışın içinde olma şansına devam ettirecektir. Özellikle devre arasında yapılacak olan takviyeler den sonra Şanlıurfaspor ikinci yarıya bambaşka bir başlangıç da yapabilir. Sarı Yeşilli temsilcimiz urfaspor elinde birçok yetenekli futbolcu mevcut teknik direktörümüz Ali Tandoğan devre arasında takım ve yapacağı çalışmaların ardından takımı daha iyi tanıyacak futbolcular ile daha ilk kaynaşmış olacak ve ikinci yarıya Şanlıurfaspor bambaşka bir görüntü ile başlamış olabilir. İnşallah bu dediklerimiz bir an önce gerçekleşir ve sarı yeşilli temsilcimiz hak ettiği yer olan bir üst ligde mücadelesini önümüzdeki sezon devam eder.    
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2021 - Pazartesi

ACİL GOLCÜ LAZIM!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumunda Pendik Spor karşılaşmasında aldığı beraberlik ardından bu hafta deplasmanda Uşak spor ile de 0-0 berabere kalarak taraftarını üzmeye devam etti.

Lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile taraftarını üzen sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor son haftalarda aldığı beraberlikler ile de şampiyonluk yarışından uzaklaşmış oldu.

Özellikle son haftalarda oynanan karşılaşmalarda Şanlıurfaspor'da belirgin özelliklerden bir tanesi de gol yollarında Şanlıurfaspor'un yakaladığı fırsatları değerlendirememesi oldu.

Bunu sadece spor kamuoyu değil taraftarlar da aynı görüşte Şanlıurfaspor'un acilen gol yollarında yetenekli tercübeli son vuruşu düzgün olan bir golcü ihtiyacı var.

Hatta geçtiğimiz haftalarda Yeniurfa gazetesinde yer alan haberde de Şanlıurfaspor'un devre arasında golcü futbolcu takviyesi yapacağı yönünde bir haber yayınlanmıştı. Bu haberde beni son derece mutlu etti. Özellikle Şanlıurfaspor'un gol yollarında bulunan futbolcular yakaladıkları fırsatları değerlendirmiş olsa iyi de bugün belki Şanlıurfaspor muz Pendikspor un yerinde ligde en üst sıralarda yer alıyor olacaktı.

Şanlıurfaspor muz aldı bu beraberlik ile şampiyonluk yarışında her ne kadar uzaklaşmış olsa da ilk devre bitmesine son 2 hafta kala alacağı 2 galibiyet ile yine bu yarışın içinde olma şansına devam ettirecektir.

Özellikle devre arasında yapılacak olan takviyeler den sonra Şanlıurfaspor ikinci yarıya bambaşka bir başlangıç da yapabilir.

Sarı Yeşilli temsilcimiz urfaspor elinde birçok yetenekli futbolcu mevcut teknik direktörümüz Ali Tandoğan devre arasında takım ve yapacağı çalışmaların ardından takımı daha iyi tanıyacak futbolcular ile daha ilk kaynaşmış olacak ve ikinci yarıya Şanlıurfaspor bambaşka bir görüntü ile başlamış olabilir.

İnşallah bu dediklerimiz bir an önce gerçekleşir ve sarı yeşilli temsilcimiz hak ettiği yer olan bir üst ligde mücadelesini önümüzdeki sezon devam eder.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.