HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
Köşe Yazarı
HALİL ÇAVUŞ AKTAŞAN
 

TURİZM SEZONU YAKLAŞIYOR

Türkiye'ye 2 yıl yaşanan covid-19 salgınının ardından bu yıl turizm sezonuna iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. 2 yıl boyunca covid19 salgını nedeni ile istenilen turist sayısına ulaşamayan Şanlıurfa'da bu yıl turizmden oldukça umutlu görünüyor. Geçtiğimiz yıllarda koyun 19 salgının nedeniyle gelemeyen yerli ve yabancı turistler bu yıl peygamberler kendi Şanlıurfa'ya akın edecek gibi görünüyor. Şanlıurfa birçok alanda olduğu gibi turizmde de Türkiye'nin en önde gelen illeri arasında yer almaya hazırlanıyor. Gerek Şanlıurfa valisi ve gerekse de Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanları ile ilçe belediye başkanları turizm konusunda biraz daha duyarlı olmaları gerekiyor. Özellikle yapılacak olan reklamlar tanıtımlar bu konuda çok etkili olacak gibi düşünüyorum. Bu kapsamda 9.12 Haziran tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Şanlıurfa tanıtım günleri de turizmin kalkınmasına çok önemli bir etken olacak. Bu kapsamda bu tür tanıtım günlerinin ve yapılacak olan reklamların Şanlıurfa'ya kat kat gelir olacak gibi düşünüyorum. Şanlıurfa tanıtım günlerinin verimli geçmesinin ardından yerli ve yabancı turistler İnşallah memleketimize akıl edecekler. Tabii gelecek olan turistlerin en başta ziyaret edeceği yerlerden biri de Göbeklitepe olacak dünyanın ilk yerleşim yerleri arasında gösterilen Göbeklitepe Şanlıurfa turizmine çok büyük katkılar sunuyor. Yapılacak olan tanıtım günlerine vatandaşlar olarak da destek verip paylaşımlar yapmalıyız.
Ekleme Tarihi: 19 Mayıs 2022 - Perşembe

TURİZM SEZONU YAKLAŞIYOR

Türkiye'ye 2 yıl yaşanan covid-19 salgınının ardından bu yıl turizm sezonuna iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. 2 yıl boyunca covid19 salgını nedeni ile istenilen turist sayısına ulaşamayan Şanlıurfa'da bu yıl turizmden oldukça umutlu görünüyor.

Geçtiğimiz yıllarda koyun 19 salgının nedeniyle gelemeyen yerli ve yabancı turistler bu yıl peygamberler kendi Şanlıurfa'ya akın edecek gibi görünüyor.

Şanlıurfa birçok alanda olduğu gibi turizmde de Türkiye'nin en önde gelen illeri arasında yer almaya hazırlanıyor.

Gerek Şanlıurfa valisi ve gerekse de Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanları ile ilçe belediye başkanları turizm konusunda biraz daha duyarlı olmaları gerekiyor.

Özellikle yapılacak olan reklamlar tanıtımlar bu konuda çok etkili olacak gibi düşünüyorum.

Bu kapsamda 9.12 Haziran tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Şanlıurfa tanıtım günleri de turizmin kalkınmasına çok önemli bir etken olacak.

Bu kapsamda bu tür tanıtım günlerinin ve yapılacak olan reklamların Şanlıurfa'ya kat kat gelir olacak gibi düşünüyorum.

Şanlıurfa tanıtım günlerinin verimli geçmesinin ardından yerli ve yabancı turistler İnşallah memleketimize akıl edecekler.

Tabii gelecek olan turistlerin en başta ziyaret edeceği yerlerden biri de Göbeklitepe olacak dünyanın ilk yerleşim yerleri arasında gösterilen Göbeklitepe Şanlıurfa turizmine çok büyük katkılar sunuyor.

Yapılacak olan tanıtım günlerine vatandaşlar olarak da destek verip paylaşımlar yapmalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.