Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR VE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Şanlıurfaspor bu kendi ligi olan TFF 1. Ligde maç olmaması nedeni ile Ziraat Türkiye Kupası son 16 turuna kalmasından dolayı kendi evinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'u konuk etti.                         Şanlıurfaspor gruplardan ilk 16’ya kaldığı zaman hemde A Grubu Lideri olarak, yani Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ve Gaziantepspor önünde 15 Puanla Lider tamamlamanın avantajı ile sahasında bir diğer grubun ikincisi olan Çaykur Rizesporu konuk etti.                         Şanlıurfaspor Cumartesi günü kendi evinde Çaykur Rizesporu konuk ederken, Kupanın Yayıncı kuruluşu bu karşılaşma A Spor’dan da canlı verildi. Bu karşılaşma Şanlıurfa sporumuz açısından güzel bir gelişme idi.             Tanıtım açısından ve Şanlıurfa da futbolun ne kadar sevildiğini söylememiz açısın böyle organizasyonlarda başarının gelmesi gerektiğin hep vurgulamışımdır. Bu nedenle hep Şanlıurfaspora sahip çıkmalıyız.                         Gelelim bu kadar konuştuktan sonra Şanlıurfasporun kupa maçına takım olarak Ligde istediğimiz seviyede olmamamıza rağmen başarılıyız. Şanlıurfaspor 90 + 30 = 120 dakika kupaya yakışır bir futbol sergiledi. Rakibin ne kadar güçlü olması rağmen takım olarak sürekli kazanmak için çok ciddi bir oyun potansiyelinden kopmadan mücadele etti. Karşılaşma boyunca güzel bir maç çıkaran hakemi de kutlamadan geçemeyeceğim. Maalesef Şanlıurfaspor uzatmada yediği penaltı golü ile Ziraat Türkiye kupanın dışına da kaldı.             Şanlıurfaspor için her zaman olduğu gibi buralara gelmesi bile hayal iken, seneye inşallah bu kupada finalle geliriz derim.                         Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan sonra lige döndü.             Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda Giresunsporun konuğu olacak, Şanlıurfaspora bu maçta başarılar dileriz.  
Ekleme Tarihi: 05 Şubat 2017 - Pazar

ŞANLIURFASPOR VE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Şanlıurfaspor bu kendi ligi olan TFF 1. Ligde maç olmaması nedeni ile Ziraat Türkiye Kupası son 16 turuna kalmasından dolayı kendi evinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'u konuk etti.

                        Şanlıurfaspor gruplardan ilk 16’ya kaldığı zaman hemde A Grubu Lideri olarak, yani Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ve Gaziantepspor önünde 15 Puanla Lider tamamlamanın avantajı ile sahasında bir diğer grubun ikincisi olan Çaykur Rizesporu konuk etti.

                        Şanlıurfaspor Cumartesi günü kendi evinde Çaykur Rizesporu konuk ederken, Kupanın Yayıncı kuruluşu bu karşılaşma A Spor’dan da canlı verildi. Bu karşılaşma Şanlıurfa sporumuz açısından güzel bir gelişme idi.

            Tanıtım açısından ve Şanlıurfa da futbolun ne kadar sevildiğini söylememiz açısın böyle organizasyonlarda başarının gelmesi gerektiğin hep vurgulamışımdır. Bu nedenle hep Şanlıurfaspora sahip çıkmalıyız.

                        Gelelim bu kadar konuştuktan sonra Şanlıurfasporun kupa maçına takım olarak Ligde istediğimiz seviyede olmamamıza rağmen başarılıyız. Şanlıurfaspor 90 + 30 = 120 dakika kupaya yakışır bir futbol sergiledi. Rakibin ne kadar güçlü olması rağmen takım olarak sürekli kazanmak için çok ciddi bir oyun potansiyelinden kopmadan mücadele etti. Karşılaşma boyunca güzel bir maç çıkaran hakemi de kutlamadan geçemeyeceğim. Maalesef Şanlıurfaspor uzatmada yediği penaltı golü ile Ziraat Türkiye kupanın dışına da kaldı.

            Şanlıurfaspor için her zaman olduğu gibi buralara gelmesi bile hayal iken, seneye inşallah bu kupada finalle geliriz derim.

                        Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan sonra lige döndü.

            Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda Giresunsporun konuğu olacak, Şanlıurfaspora bu maçta başarılar dileriz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.