Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR VURDU, KARAKÖPRÜ DURDU

Şanlıurfa’nın Profesyonel ligde mücadele eden iki takımdan bir olan Astor Enerji Şanlıurfaspor Trendyol 1.Ligte düşmeme mücadelesi vermektedir. Şanlıurfa’nın Bir diğer takım ise Karaköprü Belediyespor ise TFF 3.Lig 3.Grupta Şampiyonluk mücadelesi vermektedir. Astor Enerji Şanlıurfaspor Trendyol 1.Ligin 28. Karşılaşmasında kendi evinde Şampiyonluk ve Play-Off şansını devam ettiren Tuncay Şanlı’nın yönetimindeki Sakaryaspor’u Konuk etti.  Sarı & Yeşilli Ceylanlar ilk devre ki karşılaşmasında Sakaryaspor ile 1-1’lık sonuçla puanları paylaştılar. Bu hafta ise Sarı&Yeşilli Ceylanlar ligden düşme veya yükselme karşılaşmalarından biriydi. Astor Enerji Şanlıurfaspor için Sakaryasporu karşılaşması adeta 6 puanlık bir maçtı. Bu nedenle bu maçı şiddetle kazanmaya ihtiyacı vardı. Tuncay Şanlı’nın takımı olan yanı Teknik direktörlüğünü yaptığı Sakarayasporu ilk devredeki gollerle 2-0 mağlup ederek kısada olsa nefes aldı.   Astor Enerji Şanlıurfaspor bu hafta Ümraniyespor deplasmanına yelken açacak. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu maçı almak zorundadır. İstanbul da ve civar İllerde bulunan Şanlıurfa spora gönül vermiş Taraftarları, Seyircileri ve özellikle Şanlıurfalıları Ümraniyespor&Astor Enerji Şanlıurfaspor maçına bekliyoruz.    **********************    ******    ********************* Şanlıurfa’nın bir diğer takımı Karaköprü Belediye spor ise bu sezon 3 Ligden 2.Lige yükselmek için büyük çaba sarf etmektedir. Lider Karaköprü Belediye sporumuzun son 4 karşılaşmasına girmiş bulunmaktayız. Bu 4 maçın birini BAY geçireceğiz yani maç oynamıyoruz.  Bu nedenle son 3 maçımız var. Bu hafta sonu deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor’a misafiriz. Bu maçtan sonra haftayı maç yapmadan geçireceğiz. Daha sonra evimizdeki tek maç olan Osmaniyespor Futbol Kulübünü konuk edecektir. Ligin son maçına ise Sivas deplasmanına çıkarak Sivas 4 Eylül Futbol Kulübüne konuk olacak ve inşallah Şampiyon olarak evimize dönecektir.  Bu takımın son 4 haftasında Şehir olarak ve özellikle Karaköprü Belediye Başkanı Seçilen sporu seven ve spor ailesinden gelen Avukat Nihat Çiftçi sahiplenmesi gerekir. Sporda önemli bir halka olan Karaköprü Belediye sporu 2.ligde göreceğiz inşallah.  Bu söylemim çok çok önemlidir. Şanlıurfaspor 1.Ligde, Karaköprü 2.Lige gelecek, Viranşehir Belediyespor da ve Siverek Belediyespor da eli kulağında onlarda 3.Lige gelecek inşallah.  Bu yıl Şanlıurfa’nın spor yıllı olacaktır inşallah.      Başka Astor Enerji Şanlıurfaspor, Başka Karaköprü Belediyespor, Başka Viranşehir Belediyespor ve Siverek Belediyespor yoktur. Değerlerimize sahip çıkarak spor şehri olalım bu yıl.     
Ekleme Tarihi: 04 Nisan 2024 - Perşembe

ŞANLIURFASPOR VURDU, KARAKÖPRÜ DURDU

Şanlıurfa’nın Profesyonel ligde mücadele eden iki takımdan bir olan Astor Enerji Şanlıurfaspor Trendyol 1.Ligte düşmeme mücadelesi vermektedir. Şanlıurfa’nın Bir diğer takım ise Karaköprü Belediyespor ise TFF 3.Lig 3.Grupta Şampiyonluk mücadelesi vermektedir.
Astor Enerji Şanlıurfaspor Trendyol 1.Ligin 28. Karşılaşmasında kendi evinde Şampiyonluk ve Play-Off şansını devam ettiren Tuncay Şanlı’nın yönetimindeki Sakaryaspor’u Konuk etti. 
Sarı & Yeşilli Ceylanlar ilk devre ki karşılaşmasında Sakaryaspor ile 1-1’lık sonuçla puanları paylaştılar. Bu hafta ise Sarı&Yeşilli Ceylanlar ligden düşme veya yükselme karşılaşmalarından biriydi. Astor Enerji Şanlıurfaspor için Sakaryasporu karşılaşması adeta 6 puanlık bir maçtı. Bu nedenle bu maçı şiddetle kazanmaya ihtiyacı vardı. Tuncay Şanlı’nın takımı olan yanı Teknik direktörlüğünü yaptığı Sakarayasporu ilk devredeki gollerle 2-0 mağlup ederek kısada olsa nefes aldı.  
Astor Enerji Şanlıurfaspor bu hafta Ümraniyespor deplasmanına yelken açacak. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu maçı almak zorundadır. İstanbul da ve civar İllerde bulunan Şanlıurfa spora gönül vermiş Taraftarları, Seyircileri ve özellikle Şanlıurfalıları Ümraniyespor&Astor Enerji Şanlıurfaspor maçına bekliyoruz. 
 
**********************    ******    *********************
Şanlıurfa’nın bir diğer takımı Karaköprü Belediye spor ise bu sezon 3 Ligden 2.Lige yükselmek için büyük çaba sarf etmektedir. Lider Karaköprü Belediye sporumuzun son 4 karşılaşmasına girmiş bulunmaktayız. Bu 4 maçın birini BAY geçireceğiz yani maç oynamıyoruz. 
Bu nedenle son 3 maçımız var. Bu hafta sonu deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor’a misafiriz. Bu maçtan sonra haftayı maç yapmadan geçireceğiz. Daha sonra evimizdeki tek maç olan Osmaniyespor Futbol Kulübünü konuk edecektir. Ligin son maçına ise Sivas deplasmanına çıkarak Sivas 4 Eylül Futbol Kulübüne konuk olacak ve inşallah Şampiyon olarak evimize dönecektir. 
Bu takımın son 4 haftasında Şehir olarak ve özellikle Karaköprü Belediye Başkanı Seçilen sporu seven ve spor ailesinden gelen Avukat Nihat Çiftçi sahiplenmesi gerekir. Sporda önemli bir halka olan Karaköprü Belediye sporu 2.ligde göreceğiz inşallah. 
Bu söylemim çok çok önemlidir. Şanlıurfaspor 1.Ligde, Karaköprü 2.Lige gelecek, Viranşehir Belediyespor da ve Siverek Belediyespor da eli kulağında onlarda 3.Lige gelecek inşallah. 
Bu yıl Şanlıurfa’nın spor yıllı olacaktır inşallah.     
Başka Astor Enerji Şanlıurfaspor, Başka Karaköprü Belediyespor, Başka Viranşehir Belediyespor ve Siverek Belediyespor yoktur. Değerlerimize sahip çıkarak spor şehri olalım bu yıl.   

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.