Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR, AZ KALSIN DERE’DE BOĞULUYORDU

Trendyol 1.ligde mücadele veren ilimizin ve tüm Şanlıurfalıların yegâne sevgisi Astor Enerji Şanlıurfaspor kendi evinde kendisi gibi şiddetle puana ihtiyacı olan Tuzlasporu konuk etti. Astor Enerji Şanlıurfaspor geçen hafta gurubun güçlü idaalı ekiplerinden Kocaelispor deplasmanda 1-0 mağlup etmenin güzelliği ile 24. Haftayı kendi evinde konuk edeceği Tuzlaspora sıkı şekilde hazırladı.    Bu ligdeki 24.haftanın son karşılaşması olan Tuzlaspor, karşısına en ideal ekibi ile dün gece 11 Nisan Stadındaki yerini aldı. Bu karşılaşmada her iki takımında şiddetle puana ihtiyacı olduğu için tedbirli savunma ağırlıklı oynadılar.  Astor Enerji Şanlıurfaspor, sağlı sollu atakları sonuç getirmedi. Konuk ekip 65.dakikada bir oyuncusu kırmız kartla oyundan atılınca uzatmalarla beraber yaklaşık 30 dakika eksik oyun oynamak zorunda kaldı. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu eksiklikten yararlanamadı. Bu maç Astor Enerji Şanlıurfaspor 0 Tuzlaspor 0 şeklinde başladığı gibi sonuçlandı. Yani gol sesi Şanlıurfa da yükselmedi.  Bu sonuçla Şanlıurfaspor, Konuk ekip Tuzlaspor ve Adanaspor puanları 23’e eşitlenerek, aynı puanla sıralandılar.  Bu haftalarda rakiplerinden puan ve puanlar alamayınca başlıkta söylediğim gibi Nehirde güzel yüzmesine rağmen derede ise bocalamaya başlıyor. Yani gel Şampiyonluğa oynayan Kocaelispor deplasmanda yen, kendi evinde düşmemeye oynayan Tuzlasporla berabere kal. Astor Enerji Şanlıurfa sporun teknik patronu ve futbolcular çok çok iyi düşünmeliler.   Astor Enerji Şanlıurfaspor 25.hafta ki maçına Başkent Ankara ya giderek Gençlerbirliği’ne konuk olacaktır. Bu karşılaşmadan puan ve puanlarla dönmelidir.  Ceylanların futbol sistemi sanki oturmamış. İnanıyorum ki Cihat hoca sistemini oturduğu zaman bu takım tutulmaz.  Haydi inşallah diyerek, 4 Mart 2024 Pazartesi akşamını bekleyerek görelim.      
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2024 - Salı

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR, AZ KALSIN DERE’DE BOĞULUYORDU

Trendyol 1.ligde mücadele veren ilimizin ve tüm Şanlıurfalıların yegâne sevgisi Astor Enerji Şanlıurfaspor kendi evinde kendisi gibi şiddetle puana ihtiyacı olan Tuzlasporu konuk etti.
Astor Enerji Şanlıurfaspor geçen hafta gurubun güçlü idaalı ekiplerinden Kocaelispor deplasmanda 1-0 mağlup etmenin güzelliği ile 24. Haftayı kendi evinde konuk edeceği Tuzlaspora sıkı şekilde hazırladı.   
Bu ligdeki 24.haftanın son karşılaşması olan Tuzlaspor, karşısına en ideal ekibi ile dün gece 11 Nisan Stadındaki yerini aldı. Bu karşılaşmada her iki takımında şiddetle puana ihtiyacı olduğu için tedbirli savunma ağırlıklı oynadılar. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor, sağlı sollu atakları sonuç getirmedi. Konuk ekip 65.dakikada bir oyuncusu kırmız kartla oyundan atılınca uzatmalarla beraber yaklaşık 30 dakika eksik oyun oynamak zorunda kaldı. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu eksiklikten yararlanamadı. Bu maç Astor Enerji Şanlıurfaspor 0 Tuzlaspor 0 şeklinde başladığı gibi sonuçlandı. Yani gol sesi Şanlıurfa da yükselmedi. 
Bu sonuçla Şanlıurfaspor, Konuk ekip Tuzlaspor ve Adanaspor puanları 23’e eşitlenerek, aynı puanla sıralandılar. 
Bu haftalarda rakiplerinden puan ve puanlar alamayınca başlıkta söylediğim gibi Nehirde güzel yüzmesine rağmen derede ise bocalamaya başlıyor. Yani gel Şampiyonluğa oynayan Kocaelispor deplasmanda yen, kendi evinde düşmemeye oynayan Tuzlasporla berabere kal. Astor Enerji Şanlıurfa sporun teknik patronu ve futbolcular çok çok iyi düşünmeliler.  
Astor Enerji Şanlıurfaspor 25.hafta ki maçına Başkent Ankara ya giderek Gençlerbirliği’ne konuk olacaktır. Bu karşılaşmadan puan ve puanlarla dönmelidir. 
Ceylanların futbol sistemi sanki oturmamış. İnanıyorum ki Cihat hoca sistemini oturduğu zaman bu takım tutulmaz. 
Haydi inşallah diyerek, 4 Mart 2024 Pazartesi akşamını bekleyerek görelim.    

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.