Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

UNUTULAMAYAN SPOR ADAMI MUSTAFA

                        Şanlıurfa ile beraber 11 İl’i vuran Kahramanmaraş depremi ile Şanlıurfa’mızda kayıplar meydana geldi. Bununun en büyük acılarından birini de Sporumuzun beyefendisi olan Mustafa Abak’ı bizden kapardı.                         Spor camiası ve Gazeteciler bu kardeşimizi unutmadılar.                         Antrenör, Teknik direktör, Hoca ve Gençlik spor Bayan Futbol takımın Hocası olan Mustafa Abak abilerini ve eşini bu Kahramanmaraş depreminde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.                         Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) ile Şanlıurfa spor futboluna büyük emekleri olan Recep Kutluay (Kaptan) ve Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir nezlinde iki güzel takım oluşturuldu. Basınımızı temsilen de Ömer Dodanlı, Süleyman Turan, Mehmet Baylan’nın yanı sıra Merhum Mustafa Abak’ın Babası, Anası Kardeşleri de ve Şanlıurfalı spor severler büyük katılım göstermişlerdir.                         Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir Merhum Mustafa Abak’ın ismin yaşatılabilesi adına yeni yapılacak olan bir tesise isminin verilmesi için çaba harcayacağız.                                Şanlıurfa ASKF futbolcuları; Adnan Yükselir (Kaptan), Ömer Dodanlı, Murat Basyan, Hasan İpek, Ömer Yıldırım, İ.Halil Durmaz, İbrahim Kara, Ahmet Polat, Halit Kaya, Mahmut Canbeyli (aynı zamanda Eski Şanlıurfa spor’lu Futbolcu), 0sman Argan, Sait Akdağ, Musa Bucak, Fahrettin Baydar, Ferhat Karadağ, Kaleci Sabri Karademir, Serhat Ayaydın, Ishak Kornek, Halil Aydın, İsmail Doğan, kaleci Murat Gündüzalp, Mehmet Kolbudak, Nesih Çiftçi, Süleyman Turan             Şanlıurfa spor’un (Eskimeyen) Eski Futbolcuları:             Recep Kutlay (Kaptan), Ahmet Çelik (Kürt Ahmet), Nedim Cavcı, Kaleci Mutlu Yılmaz, Cemal Sabuncu, Salih Akkuş, Ramazan Polatçı, Kaleci Kaplan Doğan, Abdurrahman Eskici, Aslan Doğan, Ahmet Çiftçi, Murat Alışkan, Ramazan Yoğurt, Yasin Deniz, Ahmet Uma, Yusuf Tatlıdil, Mehmet Altun, Kemal Tosun, Kaleci Mehmet Şenbahar, İsmail Buz ve Abdulbasit Özkan katılım göstermişlerdir.                         Bizde Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak, merhuma Allah’tan rahmet ve ailesi başsağlığı dileriz.
Ekleme Tarihi: 22 Kasım 2023 - Çarşamba

UNUTULAMAYAN SPOR ADAMI MUSTAFA

                        Şanlıurfa ile beraber 11 İl’i vuran Kahramanmaraş depremi ile Şanlıurfa’mızda kayıplar meydana geldi. Bununun en büyük acılarından birini de Sporumuzun beyefendisi olan Mustafa Abak’ı bizden kapardı.

                        Spor camiası ve Gazeteciler bu kardeşimizi unutmadılar.

                        Antrenör, Teknik direktör, Hoca ve Gençlik spor Bayan Futbol takımın Hocası olan Mustafa Abak abilerini ve eşini bu Kahramanmaraş depreminde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.

                        Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) ile Şanlıurfa spor futboluna büyük emekleri olan Recep Kutluay (Kaptan) ve Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir nezlinde iki güzel takım oluşturuldu. Basınımızı temsilen de Ömer Dodanlı, Süleyman Turan, Mehmet Baylan’nın yanı sıra Merhum Mustafa Abak’ın Babası, Anası Kardeşleri de ve Şanlıurfalı spor severler büyük katılım göstermişlerdir.

                        Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir Merhum Mustafa Abak’ın ismin yaşatılabilesi adına yeni yapılacak olan bir tesise isminin verilmesi için çaba harcayacağız.                   

            Şanlıurfa ASKF futbolcuları; Adnan Yükselir (Kaptan), Ömer Dodanlı, Murat Basyan, Hasan İpek, Ömer Yıldırım, İ.Halil Durmaz, İbrahim Kara, Ahmet Polat, Halit Kaya, Mahmut Canbeyli (aynı zamanda Eski Şanlıurfa spor’lu Futbolcu), 0sman Argan, Sait Akdağ, Musa Bucak, Fahrettin Baydar, Ferhat Karadağ, Kaleci Sabri Karademir, Serhat Ayaydın, Ishak Kornek, Halil Aydın, İsmail Doğan, kaleci Murat Gündüzalp, Mehmet Kolbudak, Nesih Çiftçi, Süleyman Turan

            Şanlıurfa spor’un (Eskimeyen) Eski Futbolcuları:

            Recep Kutlay (Kaptan), Ahmet Çelik (Kürt Ahmet), Nedim Cavcı, Kaleci Mutlu Yılmaz, Cemal Sabuncu, Salih Akkuş, Ramazan Polatçı, Kaleci Kaplan Doğan, Abdurrahman Eskici, Aslan Doğan, Ahmet Çiftçi, Murat Alışkan, Ramazan Yoğurt, Yasin Deniz, Ahmet Uma, Yusuf Tatlıdil, Mehmet Altun, Kemal Tosun, Kaleci Mehmet Şenbahar, İsmail Buz ve Abdulbasit Özkan katılım göstermişlerdir.

                        Bizde Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak, merhuma Allah’tan rahmet ve ailesi başsağlığı dileriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.