Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR VE KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR

Trendyol 1.Lig temsilcimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor, 2023&2024 Futbol sezonunda kaç transfer yaptığını bilen var mı?  İnanıyorum ki!  Bu soruya bir taraftarımız veya Şanlıurfalı bir spor sever cevap verecek durumda değil. Astor Enerji Şanlıurfaspor Trendyol 1.Lige yükseldiği zaman tüm Şanlıurfa’mızda sevinç ve Bayram havası en üst seviyede idi.  Astor Enerji Şanlıurfaspor yönetimi acaba bu lige yükselmemiş mi acaba? Astor Enerji Şanlıurfaspor ilk devreyi Futbol ve Puan olarak istediği şekilde tamamlayamadı. İkinci devre hazırlıklarına başlayan Astor Enerji Şanlıurfaspor kamp çalışmalarının sonuna doğru hocası sakatlandı. Sezonun başında da hocasız lige başladı. Şuanda ligin ortasında da hocası sezona merhaba dedi.  Astor Enerji Şanlıurfaspor Başkanı Haçim İzol tarafından yapılan açıklamada 2 kanat oyuncusu, 3 Orta saha oyuncusu, 1 Sol stoper ve 1 de Kaleci almayı düşünüyoruz.  Astor Enerji Şanlıurfaspor, sezonun ikinci devresine deplasmanda ligin son sırasına demir atmış Altay’a mağlup oldu. Altay takımı transfer tahtası kapalı ve yaşlılarla oynuyor. Bu takıma mağlup olduk. Yani kısacası 42’lik bir takıma mağlup olduk.  Astor Şanlıurfaspor ikinci devrenin 2.karşılaşması olan Adanaspor kendi evinde konuk edecek. Adanaspor karşılaşmasından sonra 15 karşılaşması var. Lige baktığımız zaman tehlike sınırları içindedir. Buradan uzaklaşması için mutlaka maçlarını almak zorundadır.  Haydi hayırlı diyelim. Şuanda oynan Adanaspor karşılaşmasın odaklanalım derim. Şanlıurfa sporun büyük hizmetleri olan ve Başkan İzol’un da yakından iyi tanıdığı rahmetli Abim Bahattin Canbeyli’nin güzel bir sözü var. Zora düşenin kendisinden başka yükü yüklenecek kişi bulunmaz ve maçtan maça düşünülmelidir.  Astor Enerji Şanlıurfaspor, Adanasporu net bir skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdı.             ********************   Liderimiz Karaköprü Belediyespor’da Şanlıurfaspor gibi kendi evinde Fatsa Belediye sporu konuk etti. Lider kendi yakışır futbolu ile sahadan 1-0’lık üstünlükle namağlup unvanını koruyarak 3 puanını hanesine yazdı.  Her iki takımımızda haftayı karlı kaptılar.        
Ekleme Tarihi: 22 Ocak 2024 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR VE KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR

Trendyol 1.Lig temsilcimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor, 2023&2024 Futbol sezonunda kaç transfer yaptığını bilen var mı? 
İnanıyorum ki! 
Bu soruya bir taraftarımız veya Şanlıurfalı bir spor sever cevap verecek durumda değil. Astor Enerji Şanlıurfaspor Trendyol 1.Lige yükseldiği zaman tüm Şanlıurfa’mızda sevinç ve Bayram havası en üst seviyede idi. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor yönetimi acaba bu lige yükselmemiş mi acaba?
Astor Enerji Şanlıurfaspor ilk devreyi Futbol ve Puan olarak istediği şekilde tamamlayamadı. İkinci devre hazırlıklarına başlayan Astor Enerji Şanlıurfaspor kamp çalışmalarının sonuna doğru hocası sakatlandı. Sezonun başında da hocasız lige başladı. Şuanda ligin ortasında da hocası sezona merhaba dedi. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor Başkanı Haçim İzol tarafından yapılan açıklamada 2 kanat oyuncusu, 3 Orta saha oyuncusu, 1 Sol stoper ve 1 de Kaleci almayı düşünüyoruz. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor, sezonun ikinci devresine deplasmanda ligin son sırasına demir atmış Altay’a mağlup oldu. Altay takımı transfer tahtası kapalı ve yaşlılarla oynuyor. Bu takıma mağlup olduk. Yani kısacası 42’lik bir takıma mağlup olduk. 
Astor Şanlıurfaspor ikinci devrenin 2.karşılaşması olan Adanaspor kendi evinde konuk edecek. Adanaspor karşılaşmasından sonra 15 karşılaşması var. Lige baktığımız zaman tehlike sınırları içindedir. Buradan uzaklaşması için mutlaka maçlarını almak zorundadır. 
Haydi hayırlı diyelim. Şuanda oynan Adanaspor karşılaşmasın odaklanalım derim. Şanlıurfa sporun büyük hizmetleri olan ve Başkan İzol’un da yakından iyi tanıdığı rahmetli Abim Bahattin Canbeyli’nin güzel bir sözü var. Zora düşenin kendisinden başka yükü yüklenecek kişi bulunmaz ve maçtan maça düşünülmelidir. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor, Adanasporu net bir skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdı.   
      
  ********************
 
Liderimiz Karaköprü Belediyespor’da Şanlıurfaspor gibi kendi evinde Fatsa Belediye sporu konuk etti. Lider kendi yakışır futbolu ile sahadan 1-0’lık üstünlükle namağlup unvanını koruyarak 3 puanını hanesine yazdı. 
Her iki takımımızda haftayı karlı kaptılar.  
 
 
 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.