Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR HAYRATA DEVAM EDİYOR

Trendyol 1. Lig'in Astor Enerji Şanlıurfaspor, bu haftada kendi evinde Ankara Keçiören Gücü spora heybeden Puanları vererek, iyiden iyiye altlara doğru yol almaya devam ediyor.  Ceylanlar sezonun ikinci devresine başlamasıyla birlikte fikstür avantajı kendisin de iken şuanda halilen avantajını kaybetti. İkinci devrenin ilk karşılaşması olan Altay’a kaybederek, evine döndü. Gitti garanti 3 puan. Grupta Altay’a düşmüş gözüyle bakılırken, biz bu takıma umut verdik.  Astor Enerji Şanlıurfaspor, kendi evinde kendisi gibi şiddetle puana ihtiyacı olan Adanaspor’u 4-0’lık skorla mağlup ederek güzel bir kazanç elde etti derken, kabus yaşamaya başladık. Astor Enerji Şanlıurfaspor, iyi yolda derken, kendi evinde Boluspor’a 1-0 mağlup olurken, yine bizlere kabusu yaşatmaya başladı.  Astor Enerji Şanlıurfaspor, Bu karşılaşmanın ardından Erzurum deplasmanın da mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmadan sonra kendi evinde bu hafta Ankara Keçiören Gücüne de 1-0 mağlup oldu. Taraftar adeta çılgına döndü. Astor Enerji Şanlıurfaspor Başkanı Haçim İzol ve yönetimini istifaya çağırdı. Ben bu kanıda değilim sezon sonunda olabilir. Lütfen sezon ortasında Şanlıurfa sporumuza ve yönetimine sahip çıkmak gerekir. Dere geçerken at değiştirilemez.      Astor Enerji Şanlıurfaspor, Transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Rakiplerimiz bir transfer yaparken, biz üç dört transferleri art art da yapıyoruz. Ne hikmetse yapılan tüm transferler dertlerimiz derman olmuyor. İki gün öncede dört transfer birden yaptı. Bunlar Manisa Futbol Kulübünden Kaleci Muhammed Alperen Uysal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Yine Manisa Futbol Kulübünden 24 yaşındaki Forvet Muhammed Enes Kirpit ile kiralık olarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kocaelispor'dan orta saha Yusuf Emre Gültekin ile kiralık olarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Son olarak ta Kasımpaşa’dan 19 yaşındaki Stoper Bilal Selamet ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni hocasını da buldu. Cihat Arslan takımımız tanıyan ve daha önce şehrimizde görev yapmış olması bir avantajdır.    Profesyonel liglerimizde transfer sezonu sona erdi.  Astor Enerji Şanlıurfaspor’a geldi gittiler bittikten sonra inşallah takım rahat olur. Canla başla çalışarak bu takımı ligde tutarız inşallah. Astor Enerji Şanlıurfaspor puan hayratını bundan sonra devam ettirmez. Bu hafta Kocaelispor’u neden yenmesin. Ardından da kendi evinde İstanbul Tuzla spor neden yenmesin. Bu tabi ki beniz naçizane görüşüm. Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni transferlerle bunu yapacak güçtedir.       
Ekleme Tarihi: 12 Şubat 2024 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR HAYRATA DEVAM EDİYOR

Trendyol 1. Lig'in Astor Enerji Şanlıurfaspor, bu haftada kendi evinde Ankara Keçiören Gücü spora heybeden Puanları vererek, iyiden iyiye altlara doğru yol almaya devam ediyor. 
Ceylanlar sezonun ikinci devresine başlamasıyla birlikte fikstür avantajı kendisin de iken şuanda halilen avantajını kaybetti. İkinci devrenin ilk karşılaşması olan Altay’a kaybederek, evine döndü. Gitti garanti 3 puan. Grupta Altay’a düşmüş gözüyle bakılırken, biz bu takıma umut verdik. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor, kendi evinde kendisi gibi şiddetle puana ihtiyacı olan Adanaspor’u 4-0’lık skorla mağlup ederek güzel bir kazanç elde etti derken, kabus yaşamaya başladık. Astor Enerji Şanlıurfaspor, iyi yolda derken, kendi evinde Boluspor’a 1-0 mağlup olurken, yine bizlere kabusu yaşatmaya başladı. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor, Bu karşılaşmanın ardından Erzurum deplasmanın da mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmadan sonra kendi evinde bu hafta Ankara Keçiören Gücüne de 1-0 mağlup oldu. Taraftar adeta çılgına döndü. Astor Enerji Şanlıurfaspor Başkanı Haçim İzol ve yönetimini istifaya çağırdı. Ben bu kanıda değilim sezon sonunda olabilir. Lütfen sezon ortasında Şanlıurfa sporumuza ve yönetimine sahip çıkmak gerekir. Dere geçerken at değiştirilemez.     
Astor Enerji Şanlıurfaspor, Transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Rakiplerimiz bir transfer yaparken, biz üç dört transferleri art art da yapıyoruz. Ne hikmetse yapılan tüm transferler dertlerimiz derman olmuyor. İki gün öncede dört transfer birden yaptı.
Bunlar Manisa Futbol Kulübünden Kaleci Muhammed Alperen Uysal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Yine Manisa Futbol Kulübünden 24 yaşındaki Forvet Muhammed Enes Kirpit ile kiralık olarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kocaelispor'dan orta saha Yusuf Emre Gültekin ile kiralık olarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Son olarak ta Kasımpaşa’dan 19 yaşındaki Stoper Bilal Selamet ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.
Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni hocasını da buldu. Cihat Arslan takımımız tanıyan ve daha önce şehrimizde görev yapmış olması bir avantajdır.   
Profesyonel liglerimizde transfer sezonu sona erdi. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor’a geldi gittiler bittikten sonra inşallah takım rahat olur. Canla başla çalışarak bu takımı ligde tutarız inşallah.
Astor Enerji Şanlıurfaspor puan hayratını bundan sonra devam ettirmez. Bu hafta Kocaelispor’u neden yenmesin. Ardından da kendi evinde İstanbul Tuzla spor neden yenmesin. Bu tabi ki beniz naçizane görüşüm. Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni transferlerle bunu yapacak güçtedir.     

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.