Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

KARAKÖPRÜ YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜYOR

            Milli ara nedeniyle Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1.Ligde verilen ara nedeniyle Astor Enerji Şanlıurfa spor’un maçı bulunmamaktadır. Şanlıurfa’mızın bir diğer takımı olan Karaköprü Belediye spor ’un karşılaşmalarına odaklandık.             Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor çıkmış olduğu Konya seferinde 1922 Konya spora Pazar günü konuk oldu. Bu karşılaşmaya M. Raşit Şahingöz, Yavuz Koç, Ali Sinan Gayla, Fatih Dalgıç, Metin Yüksel, Umut Dilek, Berkcan Aytaç, Emre Fırtına, S. Ali Memnun, Mücahit Çakır, Muhammet Özkan ilk 11 ile başladı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında oyun üstünlüğü Karaköprü Belediye sporda olmasına rağmen, gol yollarında etkili olamadı.             Karşılaşmada dakikalar 36’yı gösterdiği anda takımın önemli golcülerinden olan Ali Sinan Gayla’dan gol geldi. Bu dakikadan itibaren adeta tek kale oynayan Kırmızı & Siyahlı şimşekler bu devrede başka goller bulamayınca soyunma odasına tek golle gittiler.                         Kırmızı & Siyahlı Şimşekler karşılaşmanın ikinci devresine aynı ilk 11 ile sahadaki yerlerini aldılar. İlk devrede olduğu gibi ataklarını sıklaştırdı. Takımımız kendinden emin olarak dakikalar 56’yı gösterdiği anda takımın bir diğer önemli golcülerinden olan Umut Dilek adeta Ali Sinan’a nispet yaparcasına golüyle bende buradayım dedi. Takımını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı.                         Şimşeklerimiz oyun hâkimiyetini elinde bulundururken, ev sahibi ekip dakikalar 70. gösterdiği anda iki oyuncusunu değiştirdi. Kırmızı & Siyahlı Şimşekler karşılaşmanın son 10 dakikasında oyuncu değişikliğine gitmeden tamamladı. Takımın Teknik patronu Besim Durmuş hocam oturmuş kadroyu adeta bozma taraftarı değil ve oyunu iyi okuması nedeniyle bir kez daha kutlamak isterim.                         Karaköprü Belediye spor Teknik direktörü Besim Durmuş hoca dakikalar 80 gösterdiği anda üç oyuncusunu birden değiştirerek, Mücahit Çakır ile Burak Büyükkaya, Fatih Dalgıç ile Sabit Hakan Yılmaz, Bercan Aytaç ile Emre Yıldırım değişikliği yaprak oyun hâkimiyetini elinde tutu. Kanaatimce Besim hoca değişiklik yapmasının nedeni (Mücahit Çakır ve Fatih Dalgıç) iki önemli oyuncunun sarı kart görmesindendir tedbir amaçlı oyundan alınmıştır. Oyunu daha rölantiye ala bilmek için Besim hoca 85. dakikada Emre Fırtına’nın yerine Emir Dede’yi oyuna aldı. Dakikalar 87’yi gösterdiği sırada Ali Sinan Gaylan’ın yerine İ.Talay aldı.                         Kırmızı & Siyahlı Şimşekler ’in hocası Besim Durmuş değişikliği yapar yapmaz yeni oyuna dahil olan İ.Talay 90+3’de takımının 3.golunü kaydederek sonucu tayın etti.                         1922 Konyaspor 0  Karaköprü Belediye spor 3  bu sonuçla Lider takımımız puanını 29’a yükselterek liderliğini korudu.                         Lider takımımız Karaköprü Belediye spor (Kırmızı & Siyahlı Şimşekler) kendi evinde Bayburt İl Özel İdare sporu konuk edecektir. Tüm Şanlıurfalı sporseverleri beklemektedir. Yürü be Lider Kırmızı & Siyahlı Şimşekler kimseni tutar.  
Ekleme Tarihi: 20 Kasım 2023 - Pazartesi

KARAKÖPRÜ YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜYOR

            Milli ara nedeniyle Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1.Ligde verilen ara nedeniyle Astor Enerji Şanlıurfa spor’un maçı bulunmamaktadır. Şanlıurfa’mızın bir diğer takımı olan Karaköprü Belediye spor ’un karşılaşmalarına odaklandık.

            Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor çıkmış olduğu Konya seferinde 1922 Konya spora Pazar günü konuk oldu. Bu karşılaşmaya M. Raşit Şahingöz, Yavuz Koç, Ali Sinan Gayla, Fatih Dalgıç, Metin Yüksel, Umut Dilek, Berkcan Aytaç, Emre Fırtına, S. Ali Memnun, Mücahit Çakır, Muhammet Özkan ilk 11 ile başladı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında oyun üstünlüğü Karaköprü Belediye sporda olmasına rağmen, gol yollarında etkili olamadı.

            Karşılaşmada dakikalar 36’yı gösterdiği anda takımın önemli golcülerinden olan Ali Sinan Gayla’dan gol geldi. Bu dakikadan itibaren adeta tek kale oynayan Kırmızı & Siyahlı şimşekler bu devrede başka goller bulamayınca soyunma odasına tek golle gittiler.

                        Kırmızı & Siyahlı Şimşekler karşılaşmanın ikinci devresine aynı ilk 11 ile sahadaki yerlerini aldılar. İlk devrede olduğu gibi ataklarını sıklaştırdı. Takımımız kendinden emin olarak dakikalar 56’yı gösterdiği anda takımın bir diğer önemli golcülerinden olan Umut Dilek adeta Ali Sinan’a nispet yaparcasına golüyle bende buradayım dedi. Takımını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı.

                        Şimşeklerimiz oyun hâkimiyetini elinde bulundururken, ev sahibi ekip dakikalar 70. gösterdiği anda iki oyuncusunu değiştirdi. Kırmızı & Siyahlı Şimşekler karşılaşmanın son 10 dakikasında oyuncu değişikliğine gitmeden tamamladı. Takımın Teknik patronu Besim Durmuş hocam oturmuş kadroyu adeta bozma taraftarı değil ve oyunu iyi okuması nedeniyle bir kez daha kutlamak isterim.

                        Karaköprü Belediye spor Teknik direktörü Besim Durmuş hoca dakikalar 80 gösterdiği anda üç oyuncusunu birden değiştirerek, Mücahit Çakır ile Burak Büyükkaya, Fatih Dalgıç ile Sabit Hakan Yılmaz, Bercan Aytaç ile Emre Yıldırım değişikliği yaprak oyun hâkimiyetini elinde tutu. Kanaatimce Besim hoca değişiklik yapmasının nedeni (Mücahit Çakır ve Fatih Dalgıç) iki önemli oyuncunun sarı kart görmesindendir tedbir amaçlı oyundan alınmıştır. Oyunu daha rölantiye ala bilmek için Besim hoca 85. dakikada Emre Fırtına’nın yerine Emir Dede’yi oyuna aldı. Dakikalar 87’yi gösterdiği sırada Ali Sinan Gaylan’ın yerine İ.Talay aldı.

                        Kırmızı & Siyahlı Şimşekler ’in hocası Besim Durmuş değişikliği yapar yapmaz yeni oyuna dahil olan İ.Talay 90+3’de takımının 3.golunü kaydederek sonucu tayın etti.

                        1922 Konyaspor 0  Karaköprü Belediye spor 3  bu sonuçla Lider takımımız puanını 29’a yükselterek liderliğini korudu.

                        Lider takımımız Karaköprü Belediye spor (Kırmızı & Siyahlı Şimşekler) kendi evinde Bayburt İl Özel İdare sporu konuk edecektir. Tüm Şanlıurfalı sporseverleri beklemektedir. Yürü be Lider Kırmızı & Siyahlı Şimşekler kimseni tutar.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.