Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ASTOR ENREJİ ŞANLIURFASPOR BUDUR İŞTE

Trendyol 1.Ligte bu sezon ilk kez bu kadar güzel, bu kadar canlı, bir o kadar da futbolcular istekli görmek bana büyük mutluluk verdi.  Şanlıurfaspor aylar sonra Trendyol 1.Ligde geldiğimiz 27.haftasının karşılaşması olan Bitexen Giresunspor'a konuk oldu. Sarı & Yeşilli Ceylanlar ilk devre ki karşılaşmasında Giresun spor ile 0-0’lık sonuçla yenişemediler. Bu hafta ise bizim için Astor Enerji Şanlıurfaspor için ligden düşme veya yükselme karşılaşmalarından biriydi. Kibarcası Astor Enerji Şanlıurfaspor için 6 Puanlık bir maçtı. Astor Enerji Şanlıurfaspor, dün Bitexen Giresunspor sahası olan Çotanak Stadyumunda konuk oldu. Sarı & Yeşilli takım sezon boyunca inişli çıkışlı durumlarından dolayı bir umut belirtisi yok iken yağmur olup yağmaya başladı.  Giresun da adeta yazdan kalma bir gündü. Astor Enerji Şanlıurfaspor; Alperen, Semih, U.Mboula, Barış, D.Coelho, İshak, A.Begic, E.Dening, Yusuf Emre, Aldair, M.Paixao konuk ekip ilk on biriyle başladı. Astor Enerji Şanlıurfaspor 15.dakikada Amar Begic ile 1-0 öne geçti. Sarı & Yeşilli ekip ev sahibi zayıf noktasından yararlanarak, Çotanakların defansta açıkların arayarak, 34.dakikada Yusuf Emre Gültekin ile 2.golünü buldu. İlk devre bu şekilde sonuçlanır derken, Ceylanlar adeta sahada esmeye devam ediyor. Maçın 37.dakikasında golcüsü Marco Paixao ile 3.golülünü buldu. Şanlıurfaspor ilk devreyi 3-0’lık üstünlük ile tamamladı. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu sonuçla rahatlama sağlayarak soyunma odasına gitti.  Astor Enerji Şanlıurfaspor, İkinci devreye bir değişiklik yaparak oyuna başladı. Ceylanlar 46.dakikada doğan penaltıdan yararlanamadı. Penaltıyı kaçıran golcüsü ve kaptanı Marco Paixao on dakika sonra 56.dakikada kendisinin 2. takımın 4. golünü kaydetti. Dakikalar 77 gösterdiğinde Emanuel Dening adına golünü yazdırarak takımının 5.golüne imzasını atarak oyundan çıktı. Karşılaşmanın tamamlanmasın altı yedi dakika varken, 83.dakikada Mehmet Yiğit bende varım diyerek takımın 6.golünü kaydetti. Bu sonuçla Bitexen Giresunspor 0 Astor Enerji Şanlıurfaspor 6 şeklinde sonuçlandı. İşte aylardır istediğimiz Şanlıurfaspor budur demek isterdim. Astor Enerji Şanlıurfaspor almış olduğu bu güzel sonuçla hem ligde iki basamak birden yükselerek ve hem de rahat bir nefes aldı. Bu sonuçtan sonra 3 Nisan 2024 Çarşamba günü kendi evinde konuk edeceği Sakarya spor karşısında büyük bir moral oldu. Şanlıurfaspor, kalan maçları olan 7 karşılaşmaya çıkacak. 4 maçını kendi evinde 3 karşılaşmasını ise deplasmanda oynayacak.  Bundan sonra bu takımın kaybetmemesi için şehir olarak kenetlenmeliyiz. Sen ben yok Şanlıurfaspor var. Bu nedenle tabi ki gönül ister tüm maçlarımızı kazanmaktır. Bu takım bu ligden düşse bir daha bu lige yükselmesi için çok çok zaman ister. Lütfen takımımıza sahip çıkalım.  Başka Şanlıurfaspor yok.   
Ekleme Tarihi: 19 Mart 2024 - Salı

ASTOR ENREJİ ŞANLIURFASPOR BUDUR İŞTE

Trendyol 1.Ligte bu sezon ilk kez bu kadar güzel, bu kadar canlı, bir o kadar da futbolcular istekli görmek bana büyük mutluluk verdi. 
Şanlıurfaspor aylar sonra Trendyol 1.Ligde geldiğimiz 27.haftasının karşılaşması olan Bitexen Giresunspor'a konuk oldu. Sarı & Yeşilli Ceylanlar ilk devre ki karşılaşmasında Giresun spor ile 0-0’lık sonuçla yenişemediler. Bu hafta ise bizim için Astor Enerji Şanlıurfaspor için ligden düşme veya yükselme karşılaşmalarından biriydi. Kibarcası Astor Enerji Şanlıurfaspor için 6 Puanlık bir maçtı.
Astor Enerji Şanlıurfaspor, dün Bitexen Giresunspor sahası olan Çotanak Stadyumunda konuk oldu. Sarı & Yeşilli takım sezon boyunca inişli çıkışlı durumlarından dolayı bir umut belirtisi yok iken yağmur olup yağmaya başladı. 
Giresun da adeta yazdan kalma bir gündü. Astor Enerji Şanlıurfaspor; Alperen, Semih, U.Mboula, Barış, D.Coelho, İshak, A.Begic, E.Dening, Yusuf Emre, Aldair, M.Paixao konuk ekip ilk on biriyle başladı. Astor Enerji Şanlıurfaspor 15.dakikada Amar Begic ile 1-0 öne geçti. Sarı & Yeşilli ekip ev sahibi zayıf noktasından yararlanarak, Çotanakların defansta açıkların arayarak, 34.dakikada Yusuf Emre Gültekin ile 2.golünü buldu. İlk devre bu şekilde sonuçlanır derken, Ceylanlar adeta sahada esmeye devam ediyor. Maçın 37.dakikasında golcüsü Marco Paixao ile 3.golülünü buldu. Şanlıurfaspor ilk devreyi 3-0’lık üstünlük ile tamamladı. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu sonuçla rahatlama sağlayarak soyunma odasına gitti. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor, İkinci devreye bir değişiklik yaparak oyuna başladı. Ceylanlar 46.dakikada doğan penaltıdan yararlanamadı. Penaltıyı kaçıran golcüsü ve kaptanı Marco Paixao on dakika sonra 56.dakikada kendisinin 2. takımın 4. golünü kaydetti. Dakikalar 77 gösterdiğinde Emanuel Dening adına golünü yazdırarak takımının 5.golüne imzasını atarak oyundan çıktı. Karşılaşmanın tamamlanmasın altı yedi dakika varken, 83.dakikada Mehmet Yiğit bende varım diyerek takımın 6.golünü kaydetti. Bu sonuçla Bitexen Giresunspor 0 Astor Enerji Şanlıurfaspor 6 şeklinde sonuçlandı. İşte aylardır istediğimiz Şanlıurfaspor budur demek isterdim.
Astor Enerji Şanlıurfaspor almış olduğu bu güzel sonuçla hem ligde iki basamak birden yükselerek ve hem de rahat bir nefes aldı. Bu sonuçtan sonra 3 Nisan 2024 Çarşamba günü kendi evinde konuk edeceği Sakarya spor karşısında büyük bir moral oldu.
Şanlıurfaspor, kalan maçları olan 7 karşılaşmaya çıkacak. 4 maçını kendi evinde 3 karşılaşmasını ise deplasmanda oynayacak. 
Bundan sonra bu takımın kaybetmemesi için şehir olarak kenetlenmeliyiz. Sen ben yok Şanlıurfaspor var. Bu nedenle tabi ki gönül ister tüm maçlarımızı kazanmaktır. Bu takım bu ligden düşse bir daha bu lige yükselmesi için çok çok zaman ister. Lütfen takımımıza sahip çıkalım. 
Başka Şanlıurfaspor yok. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.