Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR ESKİSİ GİBİ

Trendyol 1.Ligdeki temsilcimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor, kendi evinde bu ligde 20. haftanın son karşılaşmasını olan Boluspor’u konut etti.  Sarı & Ceylanlar kendi evindeki 20.haftanın son karşılaşmasında yeni transferleriyle merhaba diyecek. Golcüsü Marco Paixao, kanat oyuncusu Steve Allah Shamal, orta saha Tolga Ünlü ve bir diğer kanat oyuncusu Aldaır Adulaı Djalo Balde, Guy Michel Landel ve kadeem Harris ile kanatlanarak Adanaspor tarifi yapacaklardır. Aynı zamanda Astor Enerji Şanlıurfa sporda bulunan Cumali Bişi, Guy Lucien Michel Landel, İshak Çakmak ve Ümit Kurt daha önce Bolu spor kadrosunda yer almaktaydılar. Bu Futbolcular eski takımlarına karşı mücadele verecekler.     Astor Enerji Şanlıurfaspor & Boluspor karşılaşması Şanlıurfa’mızda başladı. Bu maça gelemeyenler için ise saat 20.00’dan itibaren TRTSPOR veya Beinsports’tan izleme imkânı vardır. Ceylanlarımıza başarı dileyerek karşılaşmayı sonunda yazımıza devam edelim. Astor Enerji Şanlıurfaspor & Boluspor karşılaşmasındaki kadromuz Kalede Aydın Bağ, Mıchel Mboula, Barış Gök, Semih Karadeniz, Mehmet Yiğit (Kaptan), Mıchel Landel, Cuma Bişi, Olivier Thill, Emanuel Denıng, Marco Paixao, Barış Ekincier ilk on biriyle sahadaki yerlerini aldılar. Astor Enerji Şanlıurfaspor’un yedekleri de Erzhan, Abdullah, Adem, Cebrail, Ümit, İshak, Tolga, Aldaır, Dıogo ve Harris olarak kulübedeki yerlerini aldılar. İlk atak ceylanlardan geldi. Astor Enerji Şanlıurfaspor kendi evinde 20. Haftada maçında Bolu beyine kafa tutmasına rağmen, sahadan 1-0’lık (Boluspor'un golünü 50.dakikada Daniel Avramovski kaydetti. “Yeni Transferi”) mağlubiyetle ayrıldı.   Astor Enerji Şanlıurfaspor  bu mağlubiyetin ardından 19 puanda kalırken, konuk ekip Bolu spor 29 Puana yükselerek rahatladı. Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni transferleri de puan getirmedi. Sarı &Ceylanlar geçen hafta iyi bir başlangıç yapmışken, gerisini bu hafta getirmedi. Yani anlayacağınız üzere üç ileri,  üç geri yerimizde saymaya devam ediyoruz. Bu hafta Erzurum deplasmanında hatasını telafi etmediği taktirde düşüş sinyalleri vermeye hızla kendini gösterir. Bu maçın bizim için büyük önem arz etmektedir.  Haydi hayırlısı diyelim.   
Ekleme Tarihi: 30 Ocak 2024 - Salı

ŞANLIURFASPOR ESKİSİ GİBİ

Trendyol 1.Ligdeki temsilcimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor, kendi evinde bu ligde 20. haftanın son karşılaşmasını olan Boluspor’u konut etti. 
Sarı & Ceylanlar kendi evindeki 20.haftanın son karşılaşmasında yeni transferleriyle merhaba diyecek. Golcüsü Marco Paixao, kanat oyuncusu Steve Allah Shamal, orta saha Tolga Ünlü ve bir diğer kanat oyuncusu Aldaır Adulaı Djalo Balde, Guy Michel Landel ve kadeem Harris ile kanatlanarak Adanaspor tarifi yapacaklardır. Aynı zamanda Astor Enerji Şanlıurfa sporda bulunan Cumali Bişi, Guy Lucien Michel Landel, İshak Çakmak ve Ümit Kurt daha önce Bolu spor kadrosunda yer almaktaydılar. Bu Futbolcular eski takımlarına karşı mücadele verecekler.    
Astor Enerji Şanlıurfaspor & Boluspor karşılaşması Şanlıurfa’mızda başladı. Bu maça gelemeyenler için ise saat 20.00’dan itibaren TRTSPOR veya Beinsports’tan izleme imkânı vardır. Ceylanlarımıza başarı dileyerek karşılaşmayı sonunda yazımıza devam edelim.
Astor Enerji Şanlıurfaspor & Boluspor karşılaşmasındaki kadromuz Kalede Aydın Bağ, Mıchel Mboula, Barış Gök, Semih Karadeniz, Mehmet Yiğit (Kaptan), Mıchel Landel, Cuma Bişi, Olivier Thill, Emanuel Denıng, Marco Paixao, Barış Ekincier ilk on biriyle sahadaki yerlerini aldılar. Astor Enerji Şanlıurfaspor’un yedekleri de Erzhan, Abdullah, Adem, Cebrail, Ümit, İshak, Tolga, Aldaır, Dıogo ve Harris olarak kulübedeki yerlerini aldılar. İlk atak ceylanlardan geldi.
Astor Enerji Şanlıurfaspor kendi evinde 20. Haftada maçında Bolu beyine kafa tutmasına rağmen, sahadan 1-0’lık (Boluspor'un golünü 50.dakikada Daniel Avramovski kaydetti. “Yeni Transferi”) mağlubiyetle ayrıldı.  
Astor Enerji Şanlıurfaspor  bu mağlubiyetin ardından 19 puanda kalırken, konuk ekip Bolu spor 29 Puana yükselerek rahatladı.
Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni transferleri de puan getirmedi. Sarı &Ceylanlar geçen hafta iyi bir başlangıç yapmışken, gerisini bu hafta getirmedi. Yani anlayacağınız üzere üç ileri,  üç geri yerimizde saymaya devam ediyoruz.
Bu hafta Erzurum deplasmanında hatasını telafi etmediği taktirde düşüş sinyalleri vermeye hızla kendini gösterir. Bu maçın bizim için büyük önem arz etmektedir. 
Haydi hayırlısı diyelim. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.