Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR, YİNE HOCASIZ İKİNCİ DEVRE

Trendyol 1.Ligden bu hafta Cuma günü akşamı itibariyle ikinci devre maçlarına Sakaryaspor & Göztepe maçıyla start verildi.  Sakaryasporu evinde 2-1’lik skorla mağlup eden Göztepe ilk galibiyetini deplasmanda almış oldu. Bu ligde temsilcimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor, ikini dönem hazırlıklarını Antalya Belek’te sonlandırarak Altay karşılaşması için İzmir’e geçiş yaptı.  Astor Enerji Şanlıurfaspor’lu Futbolcular açısında Antalya Belek kampı oldukça olumlu geçtiği anlatıldı. Ceylanlar kampa eksiksiz ve yeni transferlerin katlımı ile çok daha güzel geçti. Teknik direk İrfan Buz, büyük uyum içinde hazırlandık. Takım olarak günde çift antrenmanla eksiklerimiz görerek gidermeye çalıştık. Astor Enerji Şanlıurfa spor olarak sabahın erken saatlerinde enerji depolayarak hazırlandık. Antrenman sonrası tüm sporcularla genel terapi ve dinlenmenin yanında ikinci antrenman ve sıkı tempolu çalışma ardından dinlenerek gece dersleriyle eksiklerimiz giderdik dedi.   Astor Enerji Şanlıurfaspor  Kulüp Başkanı Haçim İzol, teknik heyetle bir araya gelerek eksik bölgelere acil transferler yapılacak dediler. Başkan İzol ise gereken yerlere ve takımdan ayrılacakları futbolcuları tespit ettiler. Sarı&Yeşilli ekip transferde atağa geçerek, Fernando Emanuel Dening, Marco Fılıpe Lopes Paıxao ve Guy Michel Landel ile anlaşmaya vardı.  Bu üç önemli transferlerin ardından, Bodrum Futbol Kulübünden Kanat oyuncusu Aldaır Adulaı Djalo Balde ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı. Yine bir başka noktaya daha transfer gerekliydi Şanlıurfasporumuz 1461 Trabzon Futbol Kulübünden stoper mevkisine Ümit Kurt ile sezon sonuna kadar kiralık olarak imza atıldı.  Sarı & Ceylanlar’ın hocası İrfan Buz, bu güzelliklerin yanında nazara gelerek sakatlanması bize şunu hatırlattı sezonun başına yine hocamı ciddi bir ameliyat geçirmişti.  Yani Astor Enerji Şanlıurfa sporun olumsuz makus talihi ikinci devrede yakasını bırakmadı. Dileğim odur ki çok daha kısa bir süre sonra Hocası İrfan Buz takımla birlikte olur.  Astor Enerji Şanlıurfa spor Teknik Direktörü İrfan Buz Antalya kampın son antrenmanında yaşadığı Aşil Tendonu kopması sebebiyle dün ameliyat oldu.  Astor Enerji Şanlıurfa spor Teknik Direktörü İrfan Buz, Aşil Tendonundan dolayı geçirdiği Ameliyat operasyon başarılı gerçekleşti. Hocamız İrfan Buz’a geçmiş olsun diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Bizde Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak, Astor Enerji Şanlıurfaspor’a ikinci devredeki karşılaşmalarda başarılar dileriz.       Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor yazarı
Ekleme Tarihi: 15 Ocak 2024 - Pazartesi

ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR, YİNE HOCASIZ İKİNCİ DEVRE

Trendyol 1.Ligden bu hafta Cuma günü akşamı itibariyle ikinci devre maçlarına Sakaryaspor & Göztepe maçıyla start verildi. 
Sakaryasporu evinde 2-1’lik skorla mağlup eden Göztepe ilk galibiyetini deplasmanda almış oldu.
Bu ligde temsilcimiz Astor Enerji Şanlıurfaspor, ikini dönem hazırlıklarını Antalya Belek’te sonlandırarak Altay karşılaşması için İzmir’e geçiş yaptı. 
Astor Enerji Şanlıurfaspor’lu Futbolcular açısında Antalya Belek kampı oldukça olumlu geçtiği anlatıldı. Ceylanlar kampa eksiksiz ve yeni transferlerin katlımı ile çok daha güzel geçti. Teknik direk İrfan Buz, büyük uyum içinde hazırlandık. Takım olarak günde çift antrenmanla eksiklerimiz görerek gidermeye çalıştık. Astor Enerji Şanlıurfa spor olarak sabahın erken saatlerinde enerji depolayarak hazırlandık. Antrenman sonrası tüm sporcularla genel terapi ve dinlenmenin yanında ikinci antrenman ve sıkı tempolu çalışma ardından dinlenerek gece dersleriyle eksiklerimiz giderdik dedi.  
Astor Enerji Şanlıurfaspor  Kulüp Başkanı Haçim İzol, teknik heyetle bir araya gelerek eksik bölgelere acil transferler yapılacak dediler. Başkan İzol ise gereken yerlere ve takımdan ayrılacakları futbolcuları tespit ettiler. Sarı&Yeşilli ekip transferde atağa geçerek, Fernando Emanuel Dening, Marco Fılıpe Lopes Paıxao ve Guy Michel Landel ile anlaşmaya vardı. 
Bu üç önemli transferlerin ardından, Bodrum Futbol Kulübünden Kanat oyuncusu Aldaır Adulaı Djalo Balde ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı.
Yine bir başka noktaya daha transfer gerekliydi Şanlıurfasporumuz 1461 Trabzon Futbol Kulübünden stoper mevkisine Ümit Kurt ile sezon sonuna kadar kiralık olarak imza atıldı. 
Sarı & Ceylanlar’ın hocası İrfan Buz, bu güzelliklerin yanında nazara gelerek sakatlanması bize şunu hatırlattı sezonun başına yine hocamı ciddi bir ameliyat geçirmişti. 
Yani Astor Enerji Şanlıurfa sporun olumsuz makus talihi ikinci devrede yakasını bırakmadı. Dileğim odur ki çok daha kısa bir süre sonra Hocası İrfan Buz takımla birlikte olur. 
Astor Enerji Şanlıurfa spor Teknik Direktörü İrfan Buz Antalya kampın son antrenmanında yaşadığı Aşil Tendonu kopması sebebiyle dün ameliyat oldu. 
Astor Enerji Şanlıurfa spor Teknik Direktörü İrfan Buz, Aşil Tendonundan dolayı geçirdiği Ameliyat operasyon başarılı gerçekleşti. Hocamız İrfan Buz’a geçmiş olsun diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.
Bizde Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak, Astor Enerji Şanlıurfaspor’a ikinci devredeki karşılaşmalarda başarılar dileriz.    
 
Spor Haberi: Yakup CANBEYLİ Gazeteci & Spor yazarı
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.