Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

LİDERLER LİDERİ KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR

                        Şanlıurfa’nın Türkiye Futbol Federasyonunun 3.Ligi 3.Grupta yer alan Karaköprü Belediye spor bu ligdeki tek takımıdır. Kırmızı & Siyah Şimşekler geçen sezon 2.Lig Play-off kapısından son anda döndü.             Bu sezon Karaköprü Belediyespor Başkanı ve yönetimi işi sıkı tutarak gerekli yerlere transferler yaparak, dar bütçe ile en iyi takımı oluşturmaktır. Karaköprü Belediyespor Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak takımlarını Play-off yaşatmadan direk olarak Şampiyonluğu düşünerek kadrosunu olumlu kullanarak, 2023&2024 3.Lig Futbol sezonuna başladılar.             Şanlıurfa’nın bu ligde gururu olan Kırmızı&Siyahlı Şimşeklerin ilk devre analınızı yaparak yazıma başlamak istedim. Karaköprü Belediyespor bu yıl sezonun ilk karşılaşmasını Ordu Fatsa’ya giderek deplasmandan tek golle 3 Altın puanı aldı. Takımımız kendi evin sezonun iki karşılaşmasına Bornova 1877 Sportif Yatırımlar AŞ. 3-0 mağlup ederek 3 puanı daha hanesine yazdı. Karaköprü Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor deplasman 1-0 mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu. Lider eve dönerken, 4.hafta kendisini en yakın takipçisi olan Merkür Jet Erbaaspor’u 3-2 mağlup ederek Liderliğini pekiştirdi. 5.haftada Darıca Gençlerbirliğini deplesmanda 1-0 mağlup ederek, haftayı firesiz kapattı. Başınızı daha ağrıtmak istemem, Liderimiz Karaköprü Belediyespor arda bir hafta dinlendikten sonra ilk devreyi tamamlamamıza bir hafta kala dün kendi evimizde Sivas Dört Eylül Futbol AŞ’yi konuk ettik. Lider sivas’a da iyi bir tarife uygulayarak, 4-1 gibi güzel bir sonuçla evine yolculardı.              Kırmızı&Siyahlı Şimşekler fikstürün ilk devresinde çıkmış oldukları 14 karşılaşmanın 12 Galibiyet, 2 Beraberlik rakip kalelere 32 gol kaydederken, kendi kalesinde 11 gol gördü. 21 gol averaj yaparken, 38 puan toplayarak, en yakın rakibi olan Merkür Jet Erbaaspor’a 11 puan fark atarak ilk devreyi Lider tamamladı. Gururumuz Karaköprü Belediyespor iki beraberliği de kendi evinde almıştır. Yani çıkmış olduğu tüm deplasmanlardan galibiyetle ve tüm puanları hanesine yazdırmıştır.             Lider Karaköprü Belediyesporun Başkanı, Yönetim Kurulu, Teknik ekip ve Futbolcuları kutlamadan yazımı sonlandırmak istemiyorum.               Şanlıurfalı sporseverler bu yazımı yazarken, mutluluk ve gururu içinde yazmaya devam ettim. Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak, Namağlup Lider Karaköprü Belediye sporumuza bu sezonun ikinci devresinde başarılarını devamını dileriz.             Bu yazımı yazdığım zaman Şanlıurfa sporumuzda saat 17.00’da Ahlaçı Çorum sporu konuk ediyordu. Şanlıurfa spor bu maçı kazanması halinde çok çok iyi olacaktır. Tüm Şanlıurfalı sporsever ve taraftarları bu karşılaşmaya gelmeleridir. Çünkü bir kişinin eksik olması demek, takımı yalnız bırakmak demektir. Lütfen Şanlıurfasporu yalnız bırakmayalım. Her şekilde bizimdir bizim olmalıdır.             Haydi Lider Karaköprü Belediyespor’dan sonra bu gün sıra sende Şanlıurfaspor. Güzellik her zaman sen yaparsın.         
Ekleme Tarihi: 22 Aralık 2023 - Cuma

LİDERLER LİDERİ KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR

                        Şanlıurfa’nın Türkiye Futbol Federasyonunun 3.Ligi 3.Grupta yer alan Karaköprü Belediye spor bu ligdeki tek takımıdır. Kırmızı & Siyah Şimşekler geçen sezon 2.Lig Play-off kapısından son anda döndü.

            Bu sezon Karaköprü Belediyespor Başkanı ve yönetimi işi sıkı tutarak gerekli yerlere transferler yaparak, dar bütçe ile en iyi takımı oluşturmaktır. Karaköprü Belediyespor Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak takımlarını Play-off yaşatmadan direk olarak Şampiyonluğu düşünerek kadrosunu olumlu kullanarak, 2023&2024 3.Lig Futbol sezonuna başladılar.

            Şanlıurfa’nın bu ligde gururu olan Kırmızı&Siyahlı Şimşeklerin ilk devre analınızı yaparak yazıma başlamak istedim. Karaköprü Belediyespor bu yıl sezonun ilk karşılaşmasını Ordu Fatsa’ya giderek deplasmandan tek golle 3 Altın puanı aldı. Takımımız kendi evin sezonun iki karşılaşmasına Bornova 1877 Sportif Yatırımlar AŞ. 3-0 mağlup ederek 3 puanı daha hanesine yazdı. Karaköprü Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor deplasman 1-0 mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu. Lider eve dönerken, 4.hafta kendisini en yakın takipçisi olan Merkür Jet Erbaaspor’u 3-2 mağlup ederek Liderliğini pekiştirdi. 5.haftada Darıca Gençlerbirliğini deplesmanda 1-0 mağlup ederek, haftayı firesiz kapattı. Başınızı daha ağrıtmak istemem, Liderimiz Karaköprü Belediyespor arda bir hafta dinlendikten sonra ilk devreyi tamamlamamıza bir hafta kala dün kendi evimizde Sivas Dört Eylül Futbol AŞ’yi konuk ettik. Lider sivas’a da iyi bir tarife uygulayarak, 4-1 gibi güzel bir sonuçla evine yolculardı.

             Kırmızı&Siyahlı Şimşekler fikstürün ilk devresinde çıkmış oldukları 14 karşılaşmanın 12 Galibiyet, 2 Beraberlik rakip kalelere 32 gol kaydederken, kendi kalesinde 11 gol gördü. 21 gol averaj yaparken, 38 puan toplayarak, en yakın rakibi olan Merkür Jet Erbaaspor’a 11 puan fark atarak ilk devreyi Lider tamamladı. Gururumuz Karaköprü Belediyespor iki beraberliği de kendi evinde almıştır. Yani çıkmış olduğu tüm deplasmanlardan galibiyetle ve tüm puanları hanesine yazdırmıştır.

            Lider Karaköprü Belediyesporun Başkanı, Yönetim Kurulu, Teknik ekip ve Futbolcuları kutlamadan yazımı sonlandırmak istemiyorum.  

            Şanlıurfalı sporseverler bu yazımı yazarken, mutluluk ve gururu içinde yazmaya devam ettim. Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak, Namağlup Lider Karaköprü Belediye sporumuza bu sezonun ikinci devresinde başarılarını devamını dileriz.

            Bu yazımı yazdığım zaman Şanlıurfa sporumuzda saat 17.00’da Ahlaçı Çorum sporu konuk ediyordu. Şanlıurfa spor bu maçı kazanması halinde çok çok iyi olacaktır. Tüm Şanlıurfalı sporsever ve taraftarları bu karşılaşmaya gelmeleridir. Çünkü bir kişinin eksik olması demek, takımı yalnız bırakmak demektir. Lütfen Şanlıurfasporu yalnız bırakmayalım. Her şekilde bizimdir bizim olmalıdır.

            Haydi Lider Karaköprü Belediyespor’dan sonra bu gün sıra sende Şanlıurfaspor. Güzellik her zaman sen yaparsın.       

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.