Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR LİGE DEVAM, KUPA’DA TAMAM

 Şanlıurfa Spor bu sezon lige güzel başladı. Şanlıurfa spor sezonun ilk maçında kendi evinde grubun istikrarlı takımlarından Fetiye spor karşısında güzel futbolu ile göz doldurdu. Bu karşılaşmanın ardından çıkmış olduğu Kahramanmaraş spor deplasmanında uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gole berabere kalan sarı yeşilli ekip futbolu ile göz doldurdu. Şanlıurfa spor kendi evinde bir diğer gruptan dahil olan, Sivas Belediye sporu kabul ederek, iyi bir performans sergileyerek, sahadan galip ayrıldı. Şanlıurfa spor çıkmış olduğu karedeniz seferinde kömür yatakları ile meşhur Zonguldak spora konuk oldu. Bu karşılaşmada çok çok iyi bir oyun sergileyerek, sahadan galip ayrıldı. Haftayı en karlı kapatan takım oldu. Bu karşılaşmanın ardından Ziraat Türkiye Kupası maçına yedeklerden kurulu takımla Yomra spor karşısına çıktı. Bu karşılaşmada yine iyi futbol sergilemesine rağmen, maçın ikinci devresinin henüz başında kalesinde gol gördü. Şanlıurfa spor sahasında 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla kupaya 3. Turdan katılmasına rağmen, aynı turdan kupaya veda etti. Başlıkta söylediğimiz gibi Şanlıurfa spor ligdeki güzel gidişatını kupaya yansıtamadı. Şanlıurfa spor Türkiye Kupasına veda ettikten sonra Lige devam diyerek, bu hafta kendi evinde Trakya temsilcisi Kırklareli sporu konuk edecektir. Gizli lider Şanlıurfa spor, Kırklareli spor karşısında kazanmaktan başka çaresi olmadığını zaman zaman söylememize rağmen, kötü sonuçlara da katlanmak zorundayız. Türkiye Kupasında olduğu gibi bilinmesi gerekir. Yalnızca Şanlıurfa sporu yalnız bırakmayalım. Şanlıurfa sporun duyarlı taraftarları zaman zaman değil her zaman Şanlıurfa sporun yanındadır. Bu vesileyle Pazar günü 11 Nisan Stadını hınca hınç doldurarak, birkez daha varlığımız Şanlıurfa sporun üzerinde htirelim. Halk arasında her zaman söylenir inşallah ŞAMPİYONLUK senesi bu senedir. Diyerek, yazıma ara vermek istiyorum. Yazıma ara vermek derken, kısadan hisse vererek, yazıma tamamlamak istedim. Senin nasibin seninledir, endişe etme. Er geç seni bulur. İstesen de, istemesen de... Yeter ki! Dilinden duayı yüreğinden de umudu kesme. Para insanı zengi eder, Ama! Adam etmez. Yaş insanı kamil eder, Ama! İnsan (Adam) etmez. Herkes Huzur Bulduğu yere gitsin dediler. Ben senin huzuruna geldim. Beni sensiz bırakma Allah’ım. Her şey çarşıdan. Muhabbet Allah'tan" derler. İnsanın menfaatsiz ve riyasız Sevdiği Saydığı Dostları Olmalı. Allah’ım iman selameti versin. canlarınıza sağlık, Sıhhat ve İman versin. Suskunluğum Asaletimdendir. Her Lafa verecek cevabım var. Lakin bir lafa bakarım, lafı mı söyleyene. Birde söyleyene bakarım adamı diye! Şanlıurfa’mızdan esintiler diyerek, yazımıza son vermek istedim.
Ekleme Tarihi: 01 Ekim 2018 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR LİGE DEVAM, KUPA’DA TAMAM

 Şanlıurfa Spor bu sezon lige güzel başladı.

Şanlıurfa spor sezonun ilk maçında kendi evinde grubun istikrarlı takımlarından Fetiye spor karşısında güzel futbolu ile göz doldurdu. Bu karşılaşmanın ardından çıkmış olduğu Kahramanmaraş spor deplasmanında uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gole berabere kalan sarı yeşilli ekip futbolu ile göz doldurdu.

Şanlıurfa spor kendi evinde bir diğer gruptan dahil olan, Sivas Belediye sporu kabul ederek, iyi bir performans sergileyerek, sahadan galip ayrıldı.

Şanlıurfa spor çıkmış olduğu karedeniz seferinde kömür yatakları ile meşhur Zonguldak spora konuk oldu. Bu karşılaşmada çok çok iyi bir oyun sergileyerek, sahadan galip ayrıldı. Haftayı en karlı kapatan takım oldu.

Bu karşılaşmanın ardından Ziraat Türkiye Kupası maçına yedeklerden kurulu takımla Yomra spor karşısına çıktı. Bu karşılaşmada yine iyi futbol sergilemesine rağmen, maçın ikinci devresinin henüz başında kalesinde gol gördü. Şanlıurfa spor sahasında 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla kupaya 3. Turdan katılmasına rağmen, aynı turdan kupaya veda etti.

Başlıkta söylediğimiz gibi Şanlıurfa spor ligdeki güzel gidişatını kupaya yansıtamadı.

Şanlıurfa spor Türkiye Kupasına veda ettikten sonra Lige devam diyerek, bu hafta kendi evinde Trakya temsilcisi Kırklareli sporu konuk edecektir. Gizli lider Şanlıurfa spor, Kırklareli spor karşısında kazanmaktan başka çaresi olmadığını zaman zaman söylememize rağmen, kötü sonuçlara da katlanmak zorundayız. Türkiye Kupasında olduğu gibi bilinmesi gerekir.

Yalnızca Şanlıurfa sporu yalnız bırakmayalım.

Şanlıurfa sporun duyarlı taraftarları zaman zaman değil her zaman Şanlıurfa sporun yanındadır. Bu vesileyle Pazar günü 11 Nisan Stadını hınca hınç doldurarak, birkez daha varlığımız Şanlıurfa sporun üzerinde htirelim.

Halk arasında her zaman söylenir inşallah ŞAMPİYONLUK senesi bu senedir. Diyerek, yazıma ara vermek istiyorum.

Yazıma ara vermek derken, kısadan hisse vererek, yazıma tamamlamak istedim.

Senin nasibin seninledir, endişe etme.

Er geç seni bulur. İstesen de, istemesen de...

Yeter ki!

Dilinden duayı yüreğinden de umudu kesme.

Para insanı zengi eder,

Ama!

Adam etmez.

Yaş insanı kamil eder,

Ama!

İnsan (Adam) etmez.

Herkes Huzur Bulduğu yere gitsin dediler.

Ben senin huzuruna geldim.

Beni sensiz bırakma Allah’ım.

Her şey çarşıdan.

Muhabbet Allah'tan" derler.

İnsanın menfaatsiz ve riyasız Sevdiği Saydığı Dostları Olmalı.

Allah’ım iman selameti versin. canlarınıza sağlık, Sıhhat ve İman versin.

Suskunluğum Asaletimdendir.

Her Lafa verecek cevabım var.

Lakin bir lafa bakarım, lafı mı söyleyene.

Birde söyleyene bakarım adamı diye!

Şanlıurfa’mızdan esintiler diyerek, yazımıza son vermek istedim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.