Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR GİRESUN FINDIĞINDA

1 Mayıs İşçi bayramını. Bu vesileyle tüm işçi kardeşlerimin Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’mdan dilerim. Şanlıurfa spor, Denizlispor karşılaşmasına çıkana kadar istenmedik bir şekilde Ege’nin köklü kulüplerinden İzmir Altınordu spora tek golle mağlup olarak evine döndü. Şanlıurfa spor, Altınordu spor karşısında iyi bir maç çıkarmasına rağmen, gol yollarında istediğini elde edemeden sahadan boynu bükük ayrıldı. Şanlıurfa spor iki gün aradan sonra kendi evinde Ligde tehlike çemberinden kurtulma mücadelesi veren, Ege’nin bir diğer takımı olan Horozları misafir etti. Ceylanlar misafirine saha dışında alabildiğine hürmetkâr ve şefkatle karşıladı. Ama… Ceylanlar sahada adeta aslan kesildi. Misafir takım gibi şiddetle puana ihtiyacı olan bir takımdı. Her ne kadar konuk ekip kurtulma mücadelesini vermesine karşılık Şanlıurfa spor ’da yükselmek istiyordu. Horozlar galibiyete şartlanmasına rağmen iyi mücadele örneği sergiledi. Şanlıurfa spor karşılaşmanın sonunda 2-0’lık net skoru yakalayarak puanını 49 yükseltmesini bildi. Bu sonuçla konuk ekip biraz daha tehlike bölgesinde aşağıya doru kalmak zorunda kaldı. Şanlıurfa spor kötü fikstürün kötü sonuçlarını görmemek için, var gücü ile çalışmalara aralıksız devam etti. Ceylanlar fikstürün vermiş olduğu dezavantajla Karadeniz sefirine çıktı. Karadeniz’de boğulmamak için, iyi yüzgeç çekerek Giresun’da tarladan fındıkları toplayarak firesiz dönmek istiyor. Ceylanlar Cumartesi günü saat 14.00’de Giresun spora karşı puan mücadelesi verecek. Şanlıurfa sporun Teknik patronu Osman Özköylü ile bu seferden mutlu döneceğini iyi biliyorum. Öncelikle Salı günü Şanlıurfalılara kazanma mutluluğunu yaşatan Başta Şanl5ıurfa spor Başkanı Fethi Şimşek Şahsında Tüm Yönetimi, Teknik heyeti, Futbolcuları ve özellikle Osman Özköylü’yü kutlamadan geçemeyeceğim. Şanlıurfa spor bu mutluluğu bu hafta da cumartesi günü yaşatmalarını bekliyorum. Şanlıurfa spor maçını tüm taraftarımız gideceğine eminim. Giresun spor & Şanlıurfa spor karşılaşmasına gidemeyenler ve kalmak zorunda kalanlar içinde TRT 1’de Saat:14.00’dan itibaren bu karşılama yayınlanacaktır. Şanlıurfalı sporseverlere duyuru yapmak görevini kendimde hissetim.
Ekleme Tarihi: 30 Nisan 2015 - Perşembe

ŞANLIURFASPOR GİRESUN FINDIĞINDA

1 Mayıs İşçi bayramını. Bu vesileyle tüm işçi kardeşlerimin Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’mdan dilerim.

Şanlıurfa spor, Denizlispor karşılaşmasına çıkana kadar istenmedik bir şekilde Ege’nin köklü kulüplerinden İzmir Altınordu spora tek golle mağlup olarak evine döndü.

Şanlıurfa spor, Altınordu spor karşısında iyi bir maç çıkarmasına rağmen, gol yollarında istediğini elde edemeden sahadan boynu bükük ayrıldı.

Şanlıurfa spor iki gün aradan sonra kendi evinde Ligde tehlike çemberinden kurtulma mücadelesi veren, Ege’nin bir diğer takımı olan Horozları misafir etti. Ceylanlar misafirine saha dışında alabildiğine hürmetkâr ve şefkatle karşıladı.

Ama…

Ceylanlar sahada adeta aslan kesildi. Misafir takım gibi şiddetle puana ihtiyacı olan bir takımdı. Her ne kadar konuk ekip kurtulma mücadelesini vermesine karşılık Şanlıurfa spor ’da yükselmek istiyordu.

Horozlar galibiyete şartlanmasına rağmen iyi mücadele örneği sergiledi. Şanlıurfa spor karşılaşmanın sonunda 2-0’lık net skoru yakalayarak puanını 49 yükseltmesini bildi. Bu sonuçla konuk ekip biraz daha tehlike bölgesinde aşağıya doru kalmak zorunda kaldı.

Şanlıurfa spor kötü fikstürün kötü sonuçlarını görmemek için, var gücü ile çalışmalara aralıksız devam etti.

Ceylanlar fikstürün vermiş olduğu dezavantajla Karadeniz sefirine çıktı. Karadeniz’de boğulmamak için, iyi yüzgeç çekerek Giresun’da tarladan fındıkları toplayarak firesiz dönmek istiyor.

Ceylanlar Cumartesi günü saat 14.00’de Giresun spora karşı puan mücadelesi verecek. Şanlıurfa sporun Teknik patronu Osman Özköylü ile bu seferden mutlu döneceğini iyi biliyorum. Öncelikle Salı günü Şanlıurfalılara kazanma mutluluğunu yaşatan Başta Şanl5ıurfa spor Başkanı Fethi Şimşek Şahsında Tüm Yönetimi, Teknik heyeti, Futbolcuları ve özellikle Osman Özköylü’yü kutlamadan geçemeyeceğim.

Şanlıurfa spor bu mutluluğu bu hafta da cumartesi günü yaşatmalarını bekliyorum. Şanlıurfa spor maçını tüm taraftarımız gideceğine eminim.

Giresun spor & Şanlıurfa spor karşılaşmasına gidemeyenler ve kalmak zorunda kalanlar içinde TRT 1’de Saat:14.00’dan itibaren bu karşılama yayınlanacaktır. Şanlıurfalı sporseverlere duyuru yapmak görevini kendimde hissetim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.