Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

OLUMSUZLUKLARLA YARIŞAN, ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfa sporumuz her sezon bir takım eksiklikler yaşamaktadır. Şanlıurfa spor bu lige geldi geleli bir türlü işleri rast gitmiyor. Her nedense bir şeyler veya bazı olumsuzluklar takımımızın yakasını bırakmıyor. Şöyle birkaç yıl geriye giderek, oluşan olumsuzlukları göz gezdirelim.Şanlıurfa spor 2.Liğde yaşanan olumsuzluklara rağmen, Öz Urfalı bir Kardeşimiz çıktı. Şanlıurfa spora kendini vakfederek, dönemin Valisi ve Günümüzün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in büyük desteğini arkasında hissederek, kutsal yolla çıkarak Takıma ŞAMPİYONLUK yaşattı. Şehir adette 40 yıllın özlemini yaşayarak, sevinçlerini katladı. Ne oldu ise bundan sonra Şanlıurfa sporumuzun üzerinde karabulutlara kabuz olup, çöktü. Şanlıurfa spor iyi takım yapmasına rağmen, son anda Ligde kalmayı başardı. Bir sonra ki sezonda takım yönetim muamması (Başkanlık ve Yönetim Kurulu) yaşandı. Yani kısacası…!Kâbuslar, karabulutlar Şanlıurfa sporun üzerinden gitmedi. Şanlıurfa spor, bu sezon başında yönetimini yeniledi. Her şey olumlu gideceğini sanırken, Şanlıurfa sporumuzu bu kez saha kâbusu vurdu. Şanlıurfa spor kendi evinde oynayacağı ilk 3 veya 4 karşılaşmayı dış sahalarda oynamak zorunda kalacak. Şanlıurfa spor bu hafta kendisi gibi saha mağduru olacak olan, Antalyaspor karşılaşmasında stadının yenisi yapımda olduğu için, şehrin ikinci sahası olan, Akdeniz Üniversitesi sahasında oynadı. Yani….Antalyaspor saha alternatifi olan, 2.cı ve 3. Sahasında oynama gibi lüksü varken, Şanlıurfa sporumuz oynayacağı sahası onarımda 4 veya 5 karşılaşmasını il dışı sahada oynaması kulübe büyük külfet olmaktadır. Anlaşılacağı üzere İller tedbirler alırken, bizler ise olumlu beklentilerimize devam etmekteyiz. Şanlıurfalı sporu çok sevmesine rağmen, olumsuzluklar yakasını bırakmıyor. Bu kabusu kıracağız bu sezon ŞAMPİYONLUĞU yakalamak için var gücümüzle çalışmaktayız. Şanlıurfa sporumuz bu hafta Antalya'da çok olumlu futbol sergilemesine rağmen, sahadan mağlup ayrıldı. Ama…Yine de Şanlıurfa spor olumlu futbol oynaması bende güzel çağrışımlar uyandırmıştır. Şanlıurfalı olarak tüm olumsuzluklardan sonra yine de umudumuzu yitirmemeliyiz.
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2014 - Perşembe

OLUMSUZLUKLARLA YARIŞAN, ŞANLIURFASPOR

Şanlıurfa sporumuz her sezon bir takım eksiklikler yaşamaktadır.
Şanlıurfa spor bu lige geldi geleli bir türlü işleri rast gitmiyor.
Her nedense bir şeyler veya bazı olumsuzluklar takımımızın yakasını bırakmıyor.
Şöyle birkaç yıl geriye giderek, oluşan olumsuzlukları göz gezdirelim.
Şanlıurfa spor 2.Liğde yaşanan olumsuzluklara rağmen, Öz Urfalı bir Kardeşimiz çıktı. Şanlıurfa spora kendini vakfederek, dönemin Valisi ve Günümüzün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in büyük desteğini arkasında hissederek, kutsal yolla çıkarak Takıma ŞAMPİYONLUK yaşattı. Şehir adette 40 yıllın özlemini yaşayarak, sevinçlerini katladı.
Ne oldu ise bundan sonra Şanlıurfa sporumuzun üzerinde karabulutlara kabuz olup, çöktü. Şanlıurfa spor iyi takım yapmasına rağmen, son anda Ligde kalmayı başardı. Bir sonra ki sezonda takım yönetim muamması (Başkanlık ve Yönetim Kurulu) yaşandı.
Yani kısacası…!
Kâbuslar, karabulutlar Şanlıurfa sporun üzerinden gitmedi.
Şanlıurfa spor, bu sezon başında yönetimini yeniledi. Her şey olumlu gideceğini sanırken, Şanlıurfa sporumuzu bu kez saha kâbusu vurdu. Şanlıurfa spor kendi evinde oynayacağı ilk 3 veya 4 karşılaşmayı dış sahalarda oynamak zorunda kalacak.
Şanlıurfa spor bu hafta kendisi gibi saha mağduru olacak olan, Antalyaspor karşılaşmasında stadının yenisi yapımda olduğu için, şehrin ikinci sahası olan, Akdeniz Üniversitesi sahasında oynadı. Yani….
Antalyaspor saha alternatifi olan, 2.cı ve 3. Sahasında oynama gibi lüksü varken, Şanlıurfa sporumuz oynayacağı sahası onarımda 4 veya 5 karşılaşmasını il dışı sahada oynaması kulübe büyük külfet olmaktadır. Anlaşılacağı üzere İller tedbirler alırken, bizler ise olumlu beklentilerimize devam etmekteyiz.
Şanlıurfalı sporu çok sevmesine rağmen, olumsuzluklar yakasını bırakmıyor. Bu kabusu kıracağız bu sezon ŞAMPİYONLUĞU yakalamak için var gücümüzle çalışmaktayız.
Şanlıurfa sporumuz bu hafta Antalya'da çok olumlu futbol sergilemesine rağmen, sahadan mağlup ayrıldı.
Ama…
Yine de Şanlıurfa spor olumlu futbol oynaması bende güzel çağrışımlar uyandırmıştır. Şanlıurfalı olarak tüm olumsuzluklardan sonra yine de umudumuzu yitirmemeliyiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.