Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

FUTBOL, ÖĞRENCİ, TATİL & ŞANLIURFA

2017 & 2018 Yıllı TFF 2.Futbol Ligi Beyaz Grup İkinci devreye 20 Ocak 2018 Tarihi İtibariyle sezonunun merhaba dedi. 2017 & 2018 Yılı 2. Ve 3 Takımlarının Kulüplerinin Başkanları ve Temsilcileri ile bir araya gelen, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, 12 Ocak 2018 Cuma Günü Başkent Ankara da Bakanlık Merkez binasında kabul etti. Gençlik ve Spor Bakanını (90 KULÜBÜN) 2. ve 3. Lig Kulüplerinin Kabulün sırasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören de hazır bulundu. Ülkemizin 2.Lig ve 3.Lig Başkan ve Temsilcilerinin yanı sıra Şanlıurfa’mızdan Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor temsilcilerimizde hazır bulundu.   Bakan Osman Aşkın Bak’ın Kabulünde kulüp Başkan ve Temsilcileri sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Bu görüşme yaklaşık iki saat sürdü. Toplantıda ayrıca kulüplerin içinde bulunduğu Maddi ve Manevi sıkıntılarının çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Şanlıurfasporu için ve Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor için, ise hadi hayırlısı diyerek, köşe yazıma başlamak isterim. Şanlıurfaspor sezonun ikinci devresinin ilk karşılaşmasına kemdi evinde Niğde Belediyesporu ağırlayacak. Bu yazımı kaleme aldığım sırada Şanlıurfaspor 11 Nisan Stadında Niğde Belediyespor maçı startını almıştı. Şanlıurfasprmıza ikici devrede Başarılar diledik. Şanlıurfasporumuzun yanı sıra Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor da ayını gün ve saat yani (21. Ocak 2018 Para günü) çıktığı Eğe seferde Aydın 1923 karşısında başarılar dileyerek, yazıma kaldığı noktadan devam etmek isterim. Futbolun yanı sıra Salon sporlarında Şanlıurfalı Takımlara başarılar dilerim. Faranjit Alerji olmam nedeni ile çok halsiz ve yorgunluğu da göz önünde bulunduğumdan yazımı kısa kesmek zorunda kaldım. Beni hoş göreceğinizden emin olarak hayırlı güzel kazançlı günler dilerim.           Ülkemizin 2017 & 2018 Eğitim ve Öğretim Yarı Yıl Tatili Cuma günden itibaren (SÖMESTR) başladı. Sayın Bakanımızın da söylemiş olduğu gibi öğrencilerimiz sömestr da Ev ödevi vermeyin gençlerimiz ve çocuklarımı gönüllerince eğlesinler. Bende bu güzel görüşe canı gönülden katlıyorum. Bu güzelim köşeden, üç öğrenci velisi olarak, Tüm öğretmelere bir kez de ben seslenmek istedim. Haydi hayırlı güzel tatiller dilerim sevgili öğrenciler.
Ekleme Tarihi: 22 Ocak 2018 - Pazartesi

FUTBOL, ÖĞRENCİ, TATİL & ŞANLIURFA

2017 & 2018 Yıllı TFF 2.Futbol Ligi Beyaz Grup İkinci devreye 20 Ocak 2018 Tarihi İtibariyle sezonunun merhaba dedi.

2017 & 2018 Yılı 2. Ve 3 Takımlarının Kulüplerinin Başkanları ve Temsilcileri ile bir araya gelen, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, 12 Ocak 2018 Cuma Günü Başkent Ankara da Bakanlık Merkez binasında kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanını (90 KULÜBÜN) 2. ve 3. Lig Kulüplerinin Kabulün sırasında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören de hazır bulundu.

Ülkemizin 2.Lig ve 3.Lig Başkan ve Temsilcilerinin yanı sıra Şanlıurfa’mızdan Şanlıurfaspor ve Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor temsilcilerimizde hazır bulundu.   Bakan Osman Aşkın Bak’ın Kabulünde kulüp Başkan ve Temsilcileri sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Bu görüşme yaklaşık iki saat sürdü. Toplantıda ayrıca kulüplerin içinde bulunduğu Maddi ve Manevi sıkıntılarının çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Şanlıurfasporu için ve Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor için, ise hadi hayırlısı diyerek, köşe yazıma başlamak isterim.

Şanlıurfaspor sezonun ikinci devresinin ilk karşılaşmasına kemdi evinde Niğde Belediyesporu ağırlayacak. Bu yazımı kaleme aldığım sırada Şanlıurfaspor 11 Nisan Stadında Niğde Belediyespor maçı startını almıştı. Şanlıurfasprmıza ikici devrede Başarılar diledik.

Şanlıurfasporumuzun yanı sıra Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor da ayını gün ve saat yani (21. Ocak 2018 Para günü) çıktığı Eğe seferde Aydın 1923 karşısında başarılar dileyerek, yazıma kaldığı noktadan devam etmek isterim.

Futbolun yanı sıra Salon sporlarında Şanlıurfalı Takımlara başarılar dilerim.

Faranjit Alerji olmam nedeni ile çok halsiz ve yorgunluğu da göz önünde bulunduğumdan yazımı kısa kesmek zorunda kaldım. Beni hoş göreceğinizden emin olarak hayırlı güzel kazançlı günler dilerim.          

Ülkemizin 2017 & 2018 Eğitim ve Öğretim Yarı Yıl Tatili Cuma günden itibaren (SÖMESTR) başladı. Sayın Bakanımızın da söylemiş olduğu gibi öğrencilerimiz sömestr da Ev ödevi vermeyin gençlerimiz ve çocuklarımı gönüllerince eğlesinler. Bende bu güzel görüşe canı gönülden katlıyorum.

Bu güzelim köşeden, üç öğrenci velisi olarak, Tüm öğretmelere bir kez de ben seslenmek istedim.

Haydi hayırlı güzel tatiller dilerim sevgili öğrenciler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.