MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

YIKILASIN İSRAİL

Yer güzünde  en zalim toplum Yahudi toplumu olarak biliniyor.  Yahudilerin soyu Hz.Yakup'un (A.s) 12 oğlundan dördüncüsü olan Yahuda' dan gelmektedir.  Yusuf kıssası...  Yusuf kıssası dizileri' de konu olmuştur.  Hz. Yusuf'u (A.s) kardeşleri tarafından feci bir şekilde yaralanarak ölsün diye kuyuya attılar.  Hz Yusuf'u (A.s) öldürme planını ve öncülüğü yapan da Hz. Yakup'un (A.s) 12 oğlundan dördüncüsü olan Yahuday'dı.  Kardeşine bile acımayan ve babasına evlat acısı reva gören Yahudilerin soyundan bahsediyoruz.  İşte Şu an günümüzün Yahudileri de zalim Netanyahu'nun öncülüğünden çocukları katlediyorlar. Yıkılasın İsrail Enkazını göreyim Sana ülke diyenin Yüzüne tüküreyim! Necip Fazıl Kısakürek'in dediği gibi biz de yıkılasın İsrail enkazını göreyim diyoruz. Aslında Netanyahu ya da başka isimle ilgili değil bu yaşananlar.  Siyonizm'in ve onun beslediği  İsrail'in devlet politikasının bir sonucudur.  Necip Fazıl, o yüzden "Yıkılasın İsrail" şiirini yazmıştır.  Cumhurbaşkanı Erdoğan da yıllar önce bu sebeple yüzlerine karşı "Siz insan öldürmeyi iyi bilirsiniz" diye haykırmıştır. İsrail budur işte!  İsrail zalim bir örgüttür.  İsrail soykırım yapıyor.  İsrail Gazze’ de acımasızca çocuk çoluk demeden Müslümanları öldürüyor.  Gazze Sağlık Bakanlığı: İsrail'in  saldırı sonucu 7 Ekimden bu yana öldürülenlerin sayısı 24 bini aştı.  Bunun 9 bin 100 ü çocuk ve 7 bin 300 üde kadındır.  Zalim İsrail kana doymuyor.  Öldürmeye ve katletmeye devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) işgal altındaki Filistin topraklarındaki temsilcisi Richard Peeperkorn, Gazze' de her 10 dakikada 1 çocuğun öldürüldüğünü belirterek, "Bu anlamda insanlığın en karanlık anına yakın olduğumuzu düşünüyorum.  Dünya dilsiz ve sağır olmuş.  Dünya Müslümanları da Filistin için dua ediyor bir ebabil kuşları  bekliyor.  Siyonist çocuk katılı İsrail , ABD ve batının desteğiyle Müslümanların üzerine bomba yağdırıyor.  Aciz  Müslümanlarda dua ediyor.  Müslümanlar, hakkıyla mümin olsalardı, “Üzülmeyin, gevşemeyin, eğer müminseniz en üstün sizlersiniz” (3/Âl-i İmran:139) ayeti gereğince bütün toplumlardan daha üstün bir seviyeye ulaşacaklardı. Eğer Müslümanlar gerçek anlamda mümin olsalardı, “Allah müminleri, içinde bulunduğu halde bırakacak değildir.” (3/Âl-i İmran:179) ayeti gereği onları bulundukları bu zillet halinde bırakmayacaktı. Gazze  ağır silahlarla bombardıman altındadır.  Gazze şu an duaya değil, askeri desteğe, mühimmat ve yaşam temel malzemesine ihtiyacı vardır.
Ekleme Tarihi: 18 Ocak 2024 - Perşembe

YIKILASIN İSRAİL

Yer güzünde  en zalim toplum Yahudi toplumu olarak biliniyor. 

Yahudilerin soyu Hz.Yakup'un (A.s) 12 oğlundan dördüncüsü olan Yahuda' dan gelmektedir.

 Yusuf kıssası... 

Yusuf kıssası dizileri' de konu olmuştur. 

Hz. Yusuf'u (A.s) kardeşleri tarafından feci bir şekilde yaralanarak ölsün diye kuyuya attılar. 

Hz Yusuf'u (A.s) öldürme planını ve öncülüğü yapan da Hz. Yakup'un (A.s) 12 oğlundan dördüncüsü olan Yahuday'dı. 

Kardeşine bile acımayan ve babasına evlat acısı reva gören Yahudilerin soyundan bahsediyoruz. 

İşte Şu an günümüzün Yahudileri de zalim Netanyahu'nun öncülüğünden çocukları katlediyorlar.

Yıkılasın İsrail
Enkazını göreyim
Sana ülke diyenin
Yüzüne tüküreyim!

Necip Fazıl Kısakürek'in dediği gibi biz de yıkılasın İsrail enkazını göreyim diyoruz.

Aslında Netanyahu ya da başka isimle ilgili değil bu yaşananlar. 

Siyonizm'in ve onun beslediği  İsrail'in devlet politikasının bir sonucudur. 

Necip Fazıl, o yüzden "Yıkılasın İsrail" şiirini yazmıştır. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da yıllar önce bu sebeple yüzlerine karşı "Siz insan öldürmeyi iyi bilirsiniz" diye haykırmıştır.

İsrail budur işte! 

İsrail zalim bir örgüttür. 

İsrail soykırım yapıyor. 

İsrail Gazze’ de acımasızca çocuk çoluk demeden Müslümanları öldürüyor. 


Gazze Sağlık Bakanlığı: İsrail'in  saldırı sonucu 7 Ekimden bu yana öldürülenlerin sayısı 24 bini aştı. 

Bunun 9 bin 100 ü çocuk ve 7 bin 300 üde kadındır. 

Zalim İsrail kana doymuyor. 

Öldürmeye ve katletmeye devam ediyor.


Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) işgal altındaki Filistin topraklarındaki temsilcisi Richard Peeperkorn, Gazze' de her 10 dakikada 1 çocuğun öldürüldüğünü belirterek, "Bu anlamda insanlığın en karanlık anına yakın olduğumuzu düşünüyorum. 

Dünya dilsiz ve sağır olmuş. 

Dünya Müslümanları da Filistin için dua ediyor bir ebabil kuşları  bekliyor. 

Siyonist çocuk katılı İsrail , ABD ve batının desteğiyle Müslümanların üzerine bomba yağdırıyor. 

Aciz  Müslümanlarda dua ediyor. 

Müslümanlar, hakkıyla mümin olsalardı, “Üzülmeyin, gevşemeyin, eğer müminseniz en üstün sizlersiniz” (3/Âl-i İmran:139) ayeti gereğince bütün toplumlardan daha üstün bir seviyeye ulaşacaklardı.

Eğer Müslümanlar gerçek anlamda mümin olsalardı, “Allah müminleri, içinde bulunduğu halde bırakacak değildir.” (3/Âl-i İmran:179) ayeti gereği onları bulundukları bu zillet halinde bırakmayacaktı.

Gazze  ağır silahlarla bombardıman altındadır. 

Gazze şu an duaya değil, askeri desteğe, mühimmat ve yaşam temel malzemesine ihtiyacı vardır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.