MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

URFA'DA AK PARTİ'NİN KALESİ

Siyaset ekip işidir.  Gönüller birlikte atmaya başlayınca başarı da beraberinde gelir.  Ekibin birbirine saygılı ve hürmetkar, ben sen değil biz deyip adım atılırsa başarı gelir. Herkes üstüne düşenin en iyisini  yaptığında başarı gelir. Siyaseti, makam ve mevki için değil bir dava için yapılırsa başarı gelir.  Bu saydıklarım ekip ruhu Haliliye ilçesinde mevcuttur.  Evet yazımın başlığın da Urfa'da AK Parti'nin Kalesi dedim.  İşte o kale AK Parti Haliliye ilçesidir.  AK Parti Haliliye  ilçe başkanı sayın Mustafa Bağmancı öncülüğünde Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katacak bir siyasi alışması  yapılmaktadır.  Tevazu, liyakatli  ve dinamik bir ekiple bütün vatandaşın dertleriyle, sıkıntılarıyla  ilgilenip çözüme kavuşturmak için var gücüyle çalışmaktadırlar.  Hedef ve amaçları bir olan Haliliye teşkilatı 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de ekibin azimli çalışmalarıyla Haliliye ilçesini oy oranı ile Urfa'da zirvede tutmayı başarmıştır. Haliliye yönetim kurulu üyeleri, vatandaş la ayrı, ayrı ilgilenip istek ve taleplerini gidermek için var gücüyle gayret ediyorlar.  Bu ilgi vatandaşı ziyadesiyle memnun ediyor.  Buda haliyle  2024 seçimlerinde sandığa yansiyacak ve partinin oyları artacaktır. Sadece partiye gelen vatandaşları güzel ağırlamakla kalmiyor. Başkan sayın Mustafa Bağmancı hastanelerde hasta ziyaretleri, taziye ziyaretleri, Sivil toplum kuruluşlarını  ve esnaf ziyaretlarini yaparak vatandaşı partiye hayran bırakacak bir ön seçim çalışmasını gerçekleştiriyor. Bu tevazu ve azimli ön seçim çalışması Ak.parti yükünü omuzlayan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğa,nın yükünü hafifletecektir.  İşte başarı budur, başarı,da ekiple olur.  AK Parti Haliliye ilçesi yönetim kurulu üyeleri... kimileri çiftçi, kimileri esnaf, kimileri de ticaretle  uğraşmasına rağmen yine vakit ayırıp her gün partiye geliyorlar. Toplantılar yapıp istişarelerde bulunuyorlar. İlçe için, vatandaş için neler yapabiliriz diye çaba sarf ediyorlar.  Yazımın başında da ifade ettiğim gibi AK. Parti Haliliye ilçesinde bir ekip ruhu var, bir günül bağı var, bir azim ve fedakarlık var.  Tabii ki bunlar olunca arkasında başarı ve zafer gelir.  Yine her seçimde olduğu gibi önümüzdeki 31 Mart 2024 seçimlerinde de Haliliye teşkilatı  Mustafa Bağmancı başkanımızın öncülüğünde tam kadro seçim çalışması için şimdiden hazırdır.  Şimdiden başkan Sayın Mustafa Bağmancı ve yönetimine başarılar diliyorum.  Adını Hz. İbrahim peygamberden alan Haliliye  ilçesi Urfa'da AK. Parti'nin kalesidir  deyip okurlarımı saygıyla selamlıyorum.
Ekleme Tarihi: 04 Aralık 2023 - Pazartesi

URFA'DA AK PARTİ'NİN KALESİ

Siyaset ekip işidir. 

Gönüller birlikte atmaya başlayınca başarı da beraberinde gelir. 

Ekibin birbirine saygılı ve hürmetkar, ben sen değil biz deyip adım atılırsa başarı gelir.

Herkes üstüne düşenin en iyisini  yaptığında başarı gelir.

Siyaseti, makam ve mevki için değil bir dava için yapılırsa başarı gelir. 

Bu saydıklarım ekip ruhu Haliliye ilçesinde mevcuttur. 

Evet yazımın başlığın da Urfa'da AK Parti'nin Kalesi dedim. 

İşte o kale AK Parti Haliliye ilçesidir. 

AK Parti Haliliye  ilçe başkanı sayın Mustafa Bağmancı öncülüğünde Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katacak bir siyasi alışması  yapılmaktadır. 

Tevazu, liyakatli  ve dinamik bir ekiple bütün vatandaşın dertleriyle, sıkıntılarıyla  ilgilenip çözüme kavuşturmak için var gücüyle çalışmaktadırlar. 

Hedef ve amaçları bir olan Haliliye teşkilatı 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de ekibin azimli çalışmalarıyla Haliliye ilçesini oy oranı ile Urfa'da zirvede tutmayı başarmıştır.

Haliliye yönetim kurulu üyeleri, vatandaş la ayrı, ayrı ilgilenip istek ve taleplerini gidermek için var gücüyle gayret ediyorlar. 

Bu ilgi vatandaşı ziyadesiyle memnun ediyor. 
Buda haliyle  2024 seçimlerinde sandığa yansiyacak ve partinin oyları artacaktır.

Sadece partiye gelen vatandaşları güzel ağırlamakla kalmiyor.

Başkan sayın Mustafa Bağmancı hastanelerde hasta ziyaretleri, taziye ziyaretleri, Sivil toplum kuruluşlarını  ve esnaf ziyaretlarini yaparak vatandaşı partiye hayran bırakacak bir ön seçim çalışmasını gerçekleştiriyor.

Bu tevazu ve azimli ön seçim çalışması Ak.parti yükünü omuzlayan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğa,nın yükünü hafifletecektir. 

İşte başarı budur, başarı,da ekiple olur. 

AK Parti Haliliye ilçesi yönetim kurulu üyeleri... kimileri çiftçi, kimileri esnaf, kimileri de ticaretle  uğraşmasına rağmen yine vakit ayırıp her gün partiye geliyorlar. Toplantılar yapıp istişarelerde bulunuyorlar.

İlçe için, vatandaş için neler yapabiliriz diye çaba sarf ediyorlar. 

Yazımın başında da ifade ettiğim gibi AK. Parti Haliliye ilçesinde bir ekip ruhu var, bir günül bağı var, bir azim ve fedakarlık var. 

Tabii ki bunlar olunca arkasında başarı ve zafer gelir. 

Yine her seçimde olduğu gibi önümüzdeki 31 Mart 2024 seçimlerinde de Haliliye teşkilatı 
Mustafa Bağmancı başkanımızın öncülüğünde
tam kadro seçim çalışması için şimdiden hazırdır. 

Şimdiden başkan Sayın Mustafa Bağmancı ve yönetimine başarılar diliyorum. 

Adını Hz. İbrahim peygamberden alan Haliliye  ilçesi Urfa'da AK. Parti'nin kalesidir  deyip okurlarımı saygıyla selamlıyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.