MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU

Dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen program ile Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesini açıkladı. O yüzyıl başladı bile, içindeyiz. Son 20 yıllık dönemde bunun alt yapısı oluşturuldu. Sayın Erdoğan, şimdiye kadar yapılan eserleri ve bundan sonrada yapacaklarını açıkladı. Kapsayıcı, kucaklayıcı, herkesi sarıp sarmalayan, geleceğe yönelik ümit veren bir dil kullandı. AK Parti'ye oy veren vermeyen, herkesi Türkiye için birlikte yol yürümeye davet etti. Bu davete, çok sayıda kanaat önderi, sivil toplum yöneticisi, 11 muhalif parti liderleri de dahil olmak üzere gazeteciler, sanatçılar ve yazarlar davet edildi. Hükümetin hiçbir çalışmasını beğenmeyen ve hep ağır  eleştirilerde bulunan Fatih Portakal'da davet edilmişti. Sakın yanlış anlaşılmasın, bu davet Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan halka "AK Parti'ye katılın" diye değil yapılacak bu tarihi açıklamaya tanık olmaları içindi. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi, bir şölen havası içinde açıkladı. Toplantı'da  özel müzikler çalındı,zaman zaman canlı performanslar'da sergilendi. Sayın Erdoğan, Yerli savaş uçağı ve helikopter,iha ve sihalar,yerli tank ve silah,Yavuz Sultan Selim Köprüsü,kanal İstanbul ve artık Türkiye doğalgazı mutfaklarda olacak vb. Büyük eserlerden gururla açıkladı. 60 yıllık rüya gerçek oldu. Erbakan hoca'nın hayalini Sayın Erdoğan tamamladı. Türkiye yerli ve milli otomobili Togg. Türkiye Cumhuriye'tin 99'uncu yıl dönümü olan dün güçlü lider Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Türkiye'nin gururu yerli otomobilimiz Togg Gemlik'teki kampus açıldı ve banttan indirildi. Togg'u 2023 yılında yollarda göreceğiz inşallah. Mutluyuz ve gururluyuz. "Türkiye Yüzyılı"nın açılışını büyük eserlerle taçlandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Güçlü lidere, güçlü Türkiye'ye selam olsun.
Ekleme Tarihi: 01 Kasım 2022 - Salı

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU

Dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen program ile Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesini açıkladı.
O yüzyıl başladı bile, içindeyiz. Son 20 yıllık dönemde bunun alt yapısı oluşturuldu. Sayın Erdoğan, şimdiye kadar yapılan eserleri ve bundan sonrada yapacaklarını açıkladı. Kapsayıcı, kucaklayıcı, herkesi sarıp sarmalayan, geleceğe yönelik ümit veren bir dil kullandı. AK Parti'ye oy veren vermeyen, herkesi Türkiye için birlikte yol yürümeye davet etti.
Bu davete, çok sayıda kanaat önderi, sivil toplum yöneticisi, 11 muhalif parti liderleri de dahil olmak üzere gazeteciler, sanatçılar ve yazarlar davet edildi. Hükümetin hiçbir çalışmasını beğenmeyen ve hep ağır  eleştirilerde bulunan Fatih Portakal'da davet edilmişti.
Sakın yanlış anlaşılmasın, bu davet Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan halka "AK Parti'ye katılın" diye değil yapılacak bu tarihi açıklamaya tanık olmaları içindi.
Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi, bir şölen havası içinde açıkladı.
Toplantı'da  özel müzikler çalındı,zaman zaman canlı performanslar'da sergilendi.
Sayın Erdoğan, Yerli savaş uçağı ve helikopter,iha ve sihalar,yerli tank ve silah,Yavuz Sultan Selim Köprüsü,kanal İstanbul ve artık Türkiye doğalgazı mutfaklarda olacak vb. Büyük eserlerden gururla açıkladı.
60 yıllık rüya gerçek oldu.
Erbakan hoca'nın hayalini Sayın Erdoğan tamamladı.
Türkiye yerli ve milli otomobili Togg.
Türkiye Cumhuriye'tin 99'uncu yıl dönümü olan dün güçlü lider Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Türkiye'nin gururu yerli otomobilimiz Togg Gemlik'teki kampus açıldı ve banttan indirildi. Togg'u 2023 yılında yollarda göreceğiz inşallah.
Mutluyuz ve gururluyuz.
"Türkiye Yüzyılı"nın açılışını büyük eserlerle taçlandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
Güçlü lidere, güçlü Türkiye'ye selam olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.