MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

SAPIK KİM?

Sapık dendiği zaman sadece akla erkek geliyor değil mi.  Peki sokaklarda yatak odası kıyafetiyle dolaşan kadına ne denmeli?  Acık dolaşan değil, bakan sapıktır öyle mi?.  Avret mahallini iyice belli edecek tarzda çok dar bir pantolon bir erkek giydiğinde,sapık/rezil deniliyor sa  bunu yapan kadına da aynısı denilmesi gerekmiyor mu?  Tabi ki gerekiyor ama yinede bir bayana bu sözü demeye dilim varmıyor.  Her hattı belli olan taytlar, kısa etek derin yırtmaç ve dekolteli giyen bayanlara zaafına yenik düşen erkekler bakarsa kadın o çarşının içinde sabık var diye adamı rezil eder.  Etraftakiler sorgusuz sualsiz adamı linç ederler.  Ama orda biri çıkıp bacım bu adam sana baktı sapıktır, kabul ettik.  Peki çarşıda insanları tahrik edecek vücudunun her hattı belli ettiği kıyafetleri giymişsin,  peki sana ne demeli?  Giydiğiniz taytlardan her hattınızı belli ederken kendiniz adına neden utanmazsınız? Gerçi adam bu sözü söylese o kadın adama da sapık der.  Yada şöyle der... özgür yaşam tarzımızdır sana ne.  Peki erkeklere niye yok o özgürlükten?  Sen baştan aşağı avret olduğun halde tayt giyme özgürlüğünü kendine hak biliyorsun da, erkeğinkini neden alıyorsun elinden? Senin avretinin belli olması moda,erkeğin ki sapıklık öyle mi? Otobüste/metroda bedeninin kokusunu parfümle güzelleştirip,burunların direğini kıran ve erkeğin yanından ifil ifil geçtiğinde beyine direk şehvet hormonları uyarısı verecek kadar kokulanan bir kadın; bana bakma dediği gibi beni koklamayın da diyebilir mi? Niye otobüsteki belki 10-20 adamın özgürlüğü alınıyor ellerinden? Bu adamlar yol boyunca bu kadını koklaya koklaya gitmek zorunda mı efendim? Ben helal olduğu halde hiç çarşı pazarı göğüsleri yarıya kadar görünür tarzda gezen abi/amca görmedim. Siz gördünüz mü? Görsek sapık diye koşarız değil mi adamcağızın peşinden.  Peki dükkan tezgahında duran bir erkek , bir bayana dilim söyleme ye varmadığı  bir ablanın göğüslerini   görmek zorunda mı?  Erkek göbekten yukarısı helal olduğu halde asla böyle gezmez/gezemezken, kadınlar göğüs avretini açıp taytle geziyor ve bu erkeklere söylediğiniz sözden olmuyor öyle mi? Dışarıda uygun giyinen ve tesettürlü kadınları tensip ederek, sokaklarda yatak odası kıyafeti ile dolanan her kadında,  zaafına yenik düşüp yatak odası kıyafeti ile gezen kadınlara bakan erkeklere sapık dediğiniz sözden olmuyormu?
Ekleme Tarihi: 14 Şubat 2024 - Çarşamba

SAPIK KİM?

Sapık dendiği zaman sadece akla erkek geliyor değil mi. 

Peki sokaklarda yatak odası kıyafetiyle dolaşan kadına ne denmeli? 

Acık dolaşan değil, bakan sapıktır öyle mi?. 
Avret mahallini iyice belli edecek tarzda çok dar bir pantolon bir erkek giydiğinde,sapık/rezil deniliyor sa  bunu yapan kadına da aynısı denilmesi gerekmiyor mu? 

Tabi ki gerekiyor ama yinede bir bayana bu sözü demeye dilim varmıyor. 

Her hattı belli olan taytlar, kısa etek derin yırtmaç ve dekolteli giyen bayanlara zaafına yenik düşen erkekler bakarsa kadın o çarşının içinde sabık var diye adamı rezil eder. 

Etraftakiler sorgusuz sualsiz adamı linç ederler. 

Ama orda biri çıkıp bacım bu adam sana baktı sapıktır, kabul ettik. 

Peki çarşıda insanları tahrik edecek vücudunun her hattı belli ettiği kıyafetleri giymişsin,  peki sana ne demeli? 

Giydiğiniz taytlardan her hattınızı belli ederken kendiniz adına neden utanmazsınız?

Gerçi adam bu sözü söylese o kadın adama da sapık der. 

Yada şöyle der... özgür yaşam tarzımızdır sana ne. 

Peki erkeklere niye yok o özgürlükten? 

Sen baştan aşağı avret olduğun halde tayt giyme özgürlüğünü kendine hak biliyorsun da, erkeğinkini neden alıyorsun elinden?

Senin avretinin belli olması moda,erkeğin ki sapıklık öyle mi?

Otobüste/metroda bedeninin kokusunu parfümle güzelleştirip,burunların direğini kıran ve erkeğin yanından ifil ifil geçtiğinde beyine direk şehvet hormonları uyarısı verecek kadar kokulanan bir kadın; bana bakma dediği gibi beni koklamayın da diyebilir mi?

Niye otobüsteki belki 10-20 adamın özgürlüğü alınıyor ellerinden?

Bu adamlar yol boyunca bu kadını koklaya koklaya gitmek zorunda mı efendim?

Ben helal olduğu halde hiç çarşı pazarı göğüsleri yarıya kadar görünür tarzda gezen abi/amca görmedim. Siz gördünüz mü?

Görsek sapık diye koşarız değil mi adamcağızın peşinden. 

Peki dükkan tezgahında duran bir erkek , bir bayana dilim söyleme ye varmadığı  bir ablanın göğüslerini   görmek zorunda mı? 

Erkek göbekten yukarısı helal olduğu halde asla böyle gezmez/gezemezken, kadınlar göğüs avretini açıp taytle geziyor ve bu erkeklere söylediğiniz sözden olmuyor öyle mi?

Dışarıda uygun giyinen ve tesettürlü kadınları tensip ederek, sokaklarda yatak odası kıyafeti ile dolanan her kadında,  zaafına yenik düşüp yatak odası kıyafeti ile gezen kadınlara bakan erkeklere sapık dediğiniz sözden olmuyormu?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.