MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Bir aylık sabrın sonucu olarak yüce Rabbimiz mukafat olarak ramazan bayramını bizlere hediye vermiştir. Rabbimize Şükürler olsun. Mutlu umutlu bir o kadar da heyecanlı bir şekilde ramazan bayramının sevincini yaşıyoruz. Bu bayramda barış, huzur, sevgi dolu geçirmemiz için büyükler, anneler, babalar, büyükanne büyükbabalar, hala, yaşlı akrabalar, hasta yataklarında olan hastalarımız ve komşularımızın kapılarını çalarak bir selamla, muhabbetle gönüllerini alalım. Bayramlar tüm aile bireylerini bir araya getiren, muhabbet, paylaşım'la aile bağını güçlenmesine neden olur. Huzur, neşeli paylaşım ve sevgi ortamının olduğu geniş sofralarla envai yiyeceklerle donatilan mübarek günlerdir. Manevi duyguları en yoğun yaşadığımız, yaşattığımız, hayatın o kadar yorgunluğu koşuşturmacası içinde büyüklerimizin sevdiklerinizin aile kavramını hatırladığımız, hatırlattığımız, küskünleri barıştırma vesilesi olan bu önemli günlerin değerini iyi bilmemiz gerekmektedir. En önemlisi her bayramda olduğu gibi bayramı dört gözle bekleyen, bayramlarımızın neşe kaynağı olan çocuklarımız bu bayramda'da kapımızın zilini çalacaklar. Kapılarımızı çalan, bayramlarımızın tadı ve neşesi olan çocuklarımıza az da olsa harçlık ve en güzel şekerleri verelim. Çocuklarımıza verdiğimız harçlıklarla dünyanın en mutlu insanı kadar sevinip ve mutlu olurlar. Çünkü bayramı şenlendiren ayrı bir güzellik katan çocuklardır. Kapımızı çalan çocukların gelecekteki nesillere örnek bir bayram yaşatmaları ve yaşamaları için bayramlarda çocukları sevelim sevindirelim.Rabbim bizleri ulaştırdığı bu ramazan bayramını, tuttuğumuz orucu, ibadetlerimizi kabul eylesin. Öncelikle şehit Ailelerimizin sonrada tüm İslam aleminin ramazan bayramını kutluyorum. Ramazan bayramınız mübarek olsun. Yüce Rabbimizden Ailenizle sevdiklerinizle nice mutlu ve sağlıklı bayramlara kavuşturmasını dilerim.    
Ekleme Tarihi: 18 Haziran 2018 - Pazartesi

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Bir aylık sabrın sonucu olarak yüce Rabbimiz mukafat olarak ramazan bayramını bizlere hediye vermiştir.

Rabbimize Şükürler olsun. Mutlu umutlu bir o kadar da heyecanlı bir şekilde ramazan bayramının sevincini yaşıyoruz.

Bu bayramda barış, huzur, sevgi dolu geçirmemiz için büyükler, anneler, babalar, büyükanne büyükbabalar, hala, yaşlı

akrabalar, hasta yataklarında olan hastalarımız ve komşularımızın kapılarını çalarak bir selamla, muhabbetle gönüllerini alalım. Bayramlar tüm aile bireylerini bir araya getiren, muhabbet, paylaşım'la

aile bağını güçlenmesine neden olur. Huzur, neşeli paylaşım ve sevgi ortamının olduğu geniş sofralarla envai yiyeceklerle donatilan mübarek günlerdir. Manevi duyguları en yoğun yaşadığımız, yaşattığımız, hayatın o kadar yorgunluğu koşuşturmacası içinde büyüklerimizin sevdiklerinizin aile kavramını hatırladığımız, hatırlattığımız, küskünleri barıştırma vesilesi olan bu önemli günlerin değerini iyi bilmemiz gerekmektedir.

En önemlisi her bayramda olduğu gibi bayramı dört gözle bekleyen,

bayramlarımızın neşe kaynağı olan çocuklarımız bu bayramda'da kapımızın zilini çalacaklar. Kapılarımızı çalan, bayramlarımızın tadı ve neşesi olan çocuklarımıza az da olsa harçlık ve en güzel şekerleri verelim. Çocuklarımıza verdiğimız harçlıklarla dünyanın en mutlu insanı kadar sevinip ve mutlu olurlar. Çünkü bayramı şenlendiren ayrı bir güzellik katan çocuklardır. Kapımızı çalan çocukların gelecekteki nesillere örnek bir bayram yaşatmaları ve yaşamaları için bayramlarda çocukları sevelim sevindirelim.Rabbim bizleri ulaştırdığı bu ramazan bayramını, tuttuğumuz orucu, ibadetlerimizi kabul eylesin. Öncelikle

şehit Ailelerimizin sonrada tüm İslam aleminin ramazan bayramını kutluyorum.

Ramazan bayramınız mübarek olsun. Yüce Rabbimizden Ailenizle sevdiklerinizle nice mutlu ve sağlıklı bayramlara kavuşturmasını dilerim.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.