MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

MUSTAFA ŞEKER'E ÖNEMLİ GÖREV

Mustafa Şeker Sivil Toplum Halkla İlişkiler başkanı oldu. Ak Parti kurulduğundan bu yana hep aktif bir siyaset sergileyen Mustafa Şeker, Ak Parti Haliliye ilçe başkanı sayın Mustafa Bağmancı'n kararı ile Sivil Toplum Halkla İlişkiler başkanlığına  atandı. İş adamı ve aynı zamanda Düger bölgesinde kanaat önderi olan Mustafa Şeker azimlili'ği ve mütevazi duruşuyla  Parti teşkilatın içinde ve vatandaş tarafından sevilen bir şahsiyete sahiptir. Siyaset çizgisini bozmadan Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda bir partili olarak, bir dava adamı olarak yıllardır AK Parti'ye hizmet etti ve etmeyede devam ediyor. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de gece gündüz sahada halkın arasında teşkilat ile birlikte  seçim çalışması yapmaktadır. Biz de bugün koltuğa Şeref ve güç veren çiçeği burnunda kıymetli Mustafa Şeker başkanımızı makamında ziyaret edip görev heyecanını paylaştık. Bu heyecanla Urfa seçimleri ile ilgili kısa bir sohbetimiz oldu. Mustafa Şeker başkanımızdan dinliyoruz... Biz AK Parti Haliliye ilçesi olarak Mustafa Bağmancı başkanımızın öncülüğünde yoğun bir saha çalışmasını yapıyoruz. Halkın arasındayız ve halktan olumlu cevaplar alıyoruz. Girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmadı.  AK  Parti başta Haliliye ilçesi olmak üzere Şanlıurfa'da yine zaferle seçimleri kazanacaktır. AK Parti %40  Dem Parti %30  Yeniden Refah Partisi %20 oy alacaktır diye sözlerine noktayı koydu. Çiçeği burnunda başkanımızın sevenlerinden gelen tebrik çiçeklerin arasında bu kısa sohbetimizi güzel bir fotoğrafla süsledik. Bir gazeteci olarak Mustafa Şeker başkanımızı tebrik eder, yeni görevinden üstün başarılar diliyorum.
Ekleme Tarihi: 27 Mart 2024 - Çarşamba

MUSTAFA ŞEKER'E ÖNEMLİ GÖREV

Mustafa Şeker Sivil Toplum Halkla İlişkiler başkanı oldu.

Ak Parti kurulduğundan bu yana hep aktif bir siyaset sergileyen Mustafa Şeker, Ak Parti Haliliye ilçe başkanı sayın Mustafa Bağmancı'n kararı ile Sivil Toplum Halkla İlişkiler başkanlığına  atandı.

İş adamı ve aynı zamanda Düger bölgesinde kanaat önderi olan Mustafa Şeker azimlili'ği ve mütevazi duruşuyla  Parti teşkilatın içinde ve vatandaş tarafından sevilen bir şahsiyete sahiptir.

Siyaset çizgisini bozmadan Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda bir partili olarak, bir dava adamı olarak yıllardır AK Parti'ye hizmet etti ve etmeyede devam ediyor.

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de gece gündüz sahada halkın arasında teşkilat ile birlikte  seçim çalışması yapmaktadır.

Biz de bugün koltuğa Şeref ve güç veren çiçeği burnunda kıymetli Mustafa Şeker başkanımızı makamında ziyaret edip görev heyecanını paylaştık.

Bu heyecanla Urfa seçimleri ile ilgili kısa bir sohbetimiz oldu.

Mustafa Şeker başkanımızdan dinliyoruz...

Biz AK Parti Haliliye ilçesi olarak Mustafa Bağmancı başkanımızın öncülüğünde yoğun bir saha çalışmasını yapıyoruz.

Halkın arasındayız ve halktan olumlu cevaplar alıyoruz.

Girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmadı. 

AK  Parti başta Haliliye ilçesi olmak üzere Şanlıurfa'da yine zaferle seçimleri kazanacaktır.

AK Parti %40  Dem Parti %30  Yeniden Refah Partisi %20 oy alacaktır diye sözlerine noktayı koydu.

Çiçeği burnunda başkanımızın sevenlerinden gelen tebrik çiçeklerin arasında bu kısa sohbetimizi güzel bir fotoğrafla süsledik.

Bir gazeteci olarak Mustafa Şeker başkanımızı tebrik eder, yeni görevinden üstün başarılar diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.