MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

KEMAL BEYİ DİNLEMİYOR

Seçimden önce hacta adaylık duası. Ekrem bey hacta ibadet ederken Kemal bey masada terliyor. Gerçekten bu adam Kemal beyi dinlemiyor. Kaç defa dedi  Kemal bey "aday olma, ama Ekrem bey dinlemiyor,  dinleyeceğide yok gibi. Baksana Akşener ablası,nın İP'ine sarılmış halde, adaylık umudunu hala sürdürüyor. Kemal bey tam, adaylığını açıklayacak zemini buluyor, Ekrem bey devreye girip kendini hatırlatıyor... genel başkanıma saygı duyuyorum ama ben de varım ha dercesine meydanlarda boy gösteriyor. Mahsur yavaştan bahseder olursak, adaylık konusunda bazı siyasi kişiler tarafından adını dile getirselerde garibim köşede sessiz sakin bekliyor. Ne yapsın Kemal bey otur oturduğun yerde diyor oda  dinliyor. 2023 seçimleri yaklaşiyor adaylık heyacanı egoyu zirve ediyor. Ekrem bey bugunlerde içki masasını bir kenara bırakıp umreye gitti,adaylık duasını da yaptı, artık meydanlara inme zamanı...  Kemal  beyi sorsak  o, zaten  hafızmış Ama bir Fatiha bile okuduğunuda duymadık. Seçim arefesinde biri hacı, biri hafız olmuş. AK Partili bir siyasetçi böyle yapsaydı Din siyasete alet ediliyor' diye Ortalık ayağa kalkardı.Kemal bey laiklik dövünmesiyle günlerce ağıt yakardı. Bakın seçim arefesinde Ekrem bey ve Kemal bey Dini nasılda siyasete alet ediyorlar. Aday hacı Ekrem beymi yada hafız Kemal Bey mi olacak bilemiyor ama Meral ablasının desteği varken Ekrem Bey Kemal Bey'i dinlemiyecek.    
Ekleme Tarihi: 08 Şubat 2023 - Çarşamba

KEMAL BEYİ DİNLEMİYOR

Seçimden önce hacta adaylık duası.

Ekrem bey hacta ibadet ederken

Kemal bey masada terliyor.

Gerçekten bu adam Kemal beyi dinlemiyor.

Kaç defa dedi  Kemal bey "aday olma, ama Ekrem bey dinlemiyor,  dinleyeceğide yok gibi.

Baksana Akşener ablası,nın İP'ine sarılmış halde, adaylık umudunu hala sürdürüyor.

Kemal bey tam, adaylığını açıklayacak zemini buluyor, Ekrem bey devreye girip kendini hatırlatıyor... genel başkanıma saygı duyuyorum ama ben de varım ha dercesine meydanlarda boy gösteriyor.

Mahsur yavaştan bahseder olursak, adaylık konusunda bazı siyasi kişiler tarafından adını dile getirselerde garibim köşede sessiz sakin bekliyor. Ne yapsın Kemal bey otur oturduğun yerde diyor oda  dinliyor.

2023 seçimleri yaklaşiyor adaylık heyacanı egoyu zirve ediyor.

Ekrem bey bugunlerde içki masasını bir kenara bırakıp umreye gitti,adaylık duasını da yaptı, artık meydanlara inme zamanı...

 Kemal  beyi sorsak  o, zaten  hafızmış

Ama bir Fatiha bile okuduğunuda duymadık.

Seçim arefesinde biri hacı, biri hafız olmuş.

AK Partili bir siyasetçi böyle yapsaydı

Din siyasete alet ediliyor' diye

Ortalık ayağa kalkardı.Kemal bey laiklik dövünmesiyle günlerce ağıt yakardı.

Bakın seçim arefesinde Ekrem bey ve Kemal bey Dini nasılda siyasete alet ediyorlar.

Aday hacı Ekrem beymi yada hafız Kemal Bey mi olacak bilemiyor ama

Meral ablasının desteği varken

Ekrem Bey Kemal Bey'i dinlemiyecek.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.