MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

KEMAL BEY SECCADEYİ GÖRMEMİŞ

Kemal bey seccadeye ayakkabıyla basılmaz... Sen bilmiyorsun belki ama biz o, seccadenin üzerinden namaz kılıyoruz. Kıbleye durduğumuz, Tahiyyat'a oturduğumuz, üzerinde secde ettiğimiz, alnımızı koyduğumuz seccadeye ayakkabıyla basılmaz,  Kemal bey basılmaz. Necasetten Taharet'in gereği de budur. Bu konuyu Kemal bey'e sorulduğunda cevabı ben seccadeyi görmedim oldu. Yani Kemal bey önünü göremiyormuş. Kendisi söyledi. Ama ayakkabıy'la seccadeye bastığım için üzgünüm dedi. Üzülmesi iyi... Seccadeyi görememesi kötü... Birileri "daha önünü göremiyorsun ülkeyi hangi öngörü ile yöneteceksin" diyebilir. Dedilerde. Desinler kemal beyin umrunda bile değil. Biz kemal bey'den buna benzer görüntüler çok gördük. Yani alıştık. Yürüyen merdivene tersten binmesi, konya'ya ülke demesi, Gaziantep mitinginde kıymetli Urfalılar demesi, Urfa fındığın %40'ı üretiyor demesi, ve daha neler. Kemal bey 7'li masanın Cumhurbaşkan adayı. Kazanacağım diye kesin bir iddiası'da var. Diyelimki kemal bey kazandı ve Tc.Cumhurbaşkanı oldu. Ülkeyi nasıl yönetecek bilemiyorum. Kemal bey ülkeyi yönetecek bir donanıma sahip değilki. Yıllardır CHP'nin başındadır ama şimdiye kadar hiç bir seçimi kazanmayan biri nasıl Cumhurbaşkanı seçimlerini kazanacak. Kemal beyin  Cumhurbaşkanı seçimlerini kazanması şöyle dursun. Kemal bey, önce önünü ve bastığı yeri görsün yeterli.
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2023 - Cuma

KEMAL BEY SECCADEYİ GÖRMEMİŞ

Kemal bey seccadeye ayakkabıyla basılmaz...

Sen bilmiyorsun belki ama biz o, seccadenin üzerinden namaz kılıyoruz.

Kıbleye durduğumuz, Tahiyyat'a oturduğumuz, üzerinde secde ettiğimiz, alnımızı koyduğumuz seccadeye ayakkabıyla basılmaz,  Kemal bey basılmaz. Necasetten Taharet'in gereği de budur.

Bu konuyu Kemal bey'e sorulduğunda

cevabı ben seccadeyi görmedim oldu.

Yani Kemal bey önünü göremiyormuş.

Kendisi söyledi.

Ama ayakkabıy'la seccadeye bastığım için üzgünüm dedi.

Üzülmesi iyi...

Seccadeyi görememesi kötü...

Birileri "daha önünü göremiyorsun ülkeyi hangi öngörü ile yöneteceksin" diyebilir.

Dedilerde. Desinler kemal beyin umrunda bile değil.

Biz kemal bey'den buna benzer görüntüler çok gördük.

Yani alıştık.

Yürüyen merdivene tersten binmesi,

konya'ya ülke demesi,

Gaziantep mitinginde kıymetli Urfalılar demesi, Urfa fındığın %40'ı üretiyor demesi, ve daha neler.

Kemal bey 7'li masanın Cumhurbaşkan adayı.

Kazanacağım diye kesin bir iddiası'da var.

Diyelimki kemal bey kazandı ve Tc.Cumhurbaşkanı oldu.

Ülkeyi nasıl yönetecek bilemiyorum.

Kemal bey ülkeyi yönetecek bir donanıma sahip değilki.

Yıllardır CHP'nin başındadır ama şimdiye kadar hiç bir seçimi kazanmayan biri nasıl Cumhurbaşkanı seçimlerini kazanacak.

Kemal beyin  Cumhurbaşkanı seçimlerini kazanması şöyle dursun.

Kemal bey, önce önünü ve bastığı yeri görsün yeterli.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.