MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

İBRETLİK BİR KAVGA

Abla kardeş kavgası.  Daha dün cumhurbaşkanlığı adayı olmak için tam destek veren abla, bugün'de kötülüyor.  Kötülemekle kalsa,  abla kardeşine savaş ilan etti.  Eline geçerse bir kaşık suda boğacak aslan kardeşini.  Kimden bahsettiğimi tahmin etmişsinizdir.  İyi parti genel başkanı sayın Meral Akşener ve aslan kardeşi İBB. Başkanı Ekrem İmamoğlundan bahsediyorum.  Eski ittifak ortağı CHP'ye yerel seçimlerde kapıları kapatan sayın Meral Akşener, partisinin Uşak'taki toplantısında zehir zemberek sözlerle   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı.  Genel seçimlerde cumhurbaşkanı adayı gösterdiği sayın İmamoğlu ve Yavaş'a yüklenen sayın Meral Akşener, 'Kazanalım diye ağzımı açmadım.  Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm.  O masadan kovuldum. İkisi de korktu kabul etmedi diyerek iki başkanıda topa tuttu.  Hemde nasıl tuttu.  Birinci dünya savaşı gibi.  İBB. Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu bu sözlerin altında kalmadı oda kamaraların karşısına geçip  iki katını ablasına gönderme yaptı.  Abla vefa dinlemedi  adeta bir düşman gibi davrandı.  Mevziler kazıldı silahlar çekildi ve savaşa başlandı.  Bunlar abla kardeşti, hangi ara düşman oldular. Abla kardeşe ne oldu?  Anlamadım, daha dün ablan sana kurban olsun bir birlerine sarılıp canına katıyordu.  Ekrem kardeşi cumhurbaşkanı olsun diye 6'lı masanın 5 ortağını karşısına aldı.  Masada 6 defa kalktı, 6 defa oturdu.  Bağırdı çağırdı kavga etti.  Bunları hepsi aslan kardeşi için yaptı.  Helal hoş olsun.  Ama bugünde düşman oldular.   Ne oldu bunlara?  Anlayamadım.   İbretlik bir kavga.  Siyasetin kanunu bu olsa gerek.  Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş pek fazla birşey demedi. Sanırım diyaloga girmek istemedi.  Neyse abla ve kardeş  kavgasını bir kenara bırakalım.  İyi partide bu istifa depremi ne olacak?  Adı İyi parti ama gidişat hiçte iyi değil.  Aldığımız duyumlara göre 17 Mart 2024' de yapılacak olan MHP. Kurultayına  bir çok İyi parti milletvekilleri MHP. ye katılacak.  İyi partide  bu yoğun istifalar Meral Akşener CHP. İttifakına rest çektikten sonra başladı.  Bu istifa krizi sebebi CHP. mi?  yada başka bir şeymi bilemiyorum.  Ama İyi parti gurubu sanırım dağılacak gibi.  Bir tarafta abla kardeş kavgası. Bir tarafta İyi partinin İyiye gitmediği gidişatı.  Gerçekten Meral ablanın işi çok zor.
Ekleme Tarihi: 25 Aralık 2023 - Pazartesi

İBRETLİK BİR KAVGA

Abla kardeş kavgası. 

Daha dün cumhurbaşkanlığı adayı olmak için tam destek veren abla, bugün'de kötülüyor. 

Kötülemekle kalsa,  abla kardeşine savaş ilan etti. 

Eline geçerse bir kaşık suda boğacak aslan kardeşini. 

Kimden bahsettiğimi tahmin etmişsinizdir. 

İyi parti genel başkanı sayın Meral Akşener ve aslan kardeşi İBB. Başkanı Ekrem İmamoğlundan bahsediyorum. 

Eski ittifak ortağı CHP'ye yerel seçimlerde kapıları kapatan sayın Meral Akşener, partisinin Uşak'taki toplantısında zehir zemberek sözlerle  
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. 

Genel seçimlerde cumhurbaşkanı adayı gösterdiği sayın İmamoğlu ve Yavaş'a yüklenen sayın Meral Akşener, 'Kazanalım diye ağzımı açmadım. 

Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. 

O masadan kovuldum. İkisi de korktu kabul etmedi diyerek iki başkanıda topa tuttu. 

Hemde nasıl tuttu. 
Birinci dünya savaşı gibi. 

İBB. Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu bu sözlerin altında kalmadı oda kamaraların karşısına geçip  iki katını ablasına gönderme yaptı. 

Abla vefa dinlemedi  adeta bir düşman gibi davrandı. 

Mevziler kazıldı silahlar çekildi ve savaşa başlandı. 

Bunlar abla kardeşti, hangi ara düşman oldular.
Abla kardeşe ne oldu? 

Anlamadım, daha dün ablan sana kurban olsun bir birlerine sarılıp canına katıyordu. 

Ekrem kardeşi cumhurbaşkanı olsun diye 6'lı masanın 5 ortağını karşısına aldı. 

Masada 6 defa kalktı, 6 defa oturdu. 
Bağırdı çağırdı kavga etti. 

Bunları hepsi aslan kardeşi için yaptı.  Helal hoş olsun. 

Ama bugünde düşman oldular. 

 Ne oldu bunlara?  Anlayamadım. 

 İbretlik bir kavga. 

Siyasetin kanunu bu olsa gerek. 

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş pek fazla birşey demedi.
Sanırım diyaloga girmek istemedi. 

Neyse abla ve kardeş  kavgasını bir kenara bırakalım. 

İyi partide bu istifa depremi ne olacak? 

Adı İyi parti ama gidişat hiçte iyi değil. 

Aldığımız duyumlara göre 17 Mart 2024' de yapılacak olan MHP. Kurultayına  bir çok İyi parti milletvekilleri MHP. ye katılacak. 

İyi partide  bu yoğun istifalar Meral Akşener CHP. İttifakına rest çektikten sonra başladı. 

Bu istifa krizi sebebi CHP. mi?  yada başka bir şeymi bilemiyorum. 

Ama İyi parti gurubu sanırım dağılacak gibi. 

Bir tarafta abla kardeş kavgası. Bir tarafta İyi partinin İyiye gitmediği gidişatı. 

Gerçekten Meral ablanın işi çok zor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.