MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Millet olarak öyle zor günler geçiriyoruz ki, acımızın, üzüntümüzün tarifi yok. On ilimizi kapsayan ve derin yaralar bırakan deprem felakatinin 13. gününde yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz. Spor, tıyatro ve sanat camiası, büyüğünden küçüğüne herkes çok güzel bir kalbe sahip. Herkes 8. ulusal kanalın ortak canlı yayınında depremzedelerimiz için yapılan yardım gecesin' de, ülkemizin insanının, birlik beraberliğinin, gücünün göstergesinin en güzel örneğiydi. Konu vatan ve insan olunca 85. milyon tek yürek oldu. Türkiye daha önce dar günlerinden yanında olduğu ülkeler de bu yardıma dahil oldular. Her biri depremzedeler için ilk günden itibaren hem sahada hem de maddi olarak desteklerini bir gün olsun bırakmadılar. Sağolsunlar, Allah hepsinden razı olsun. Bu yardım kervanına güzel kalpli on yaşında'ki Mina tlf,nu alıp 1866' ya msj atarak katıldı. Onada teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ülkede bir yardım seferberliği oluşturuldu. Herkes kendi güçüne güre yardımda bulundu. Çocuklarımız, annelerimiz, babalarımız, öğretmenlerimiz, doktorlarımız, arama kurtarma çalışanları, madencilerimiz, askerimiz, sanatçılarımız, devlet büyüklerimiz tüm dünyaya bir dayanışma örneği gösterdiler. Her zaman olduğu gibi, Türkiye tek yürek oldu. Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece, üstesinden gelemiyeceğimiz hiç birşey yoktur.
Ekleme Tarihi: 21 Şubat 2023 - Salı

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Millet olarak öyle zor günler geçiriyoruz ki, acımızın, üzüntümüzün tarifi yok.

On ilimizi kapsayan ve derin yaralar bırakan deprem felakatinin 13. gününde yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz.

Spor, tıyatro ve sanat camiası, büyüğünden küçüğüne herkes çok güzel bir kalbe sahip.

Herkes 8. ulusal kanalın ortak canlı yayınında depremzedelerimiz için yapılan yardım gecesin' de, ülkemizin insanının, birlik beraberliğinin, gücünün göstergesinin en güzel örneğiydi.

Konu vatan ve insan olunca 85. milyon tek yürek oldu. Türkiye daha önce dar günlerinden yanında olduğu ülkeler de bu yardıma dahil oldular.

Her biri depremzedeler için ilk günden itibaren hem sahada hem de maddi olarak desteklerini bir gün olsun bırakmadılar.

Sağolsunlar, Allah hepsinden razı olsun.

Bu yardım kervanına güzel kalpli on yaşında'ki Mina tlf,nu alıp 1866' ya msj atarak katıldı. Onada teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ülkede bir yardım seferberliği oluşturuldu.

Herkes kendi güçüne güre yardımda bulundu.

Çocuklarımız, annelerimiz, babalarımız, öğretmenlerimiz, doktorlarımız, arama kurtarma çalışanları, madencilerimiz, askerimiz, sanatçılarımız, devlet büyüklerimiz tüm dünyaya bir dayanışma örneği gösterdiler.

Her zaman olduğu gibi, Türkiye tek yürek oldu.

Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece,

üstesinden gelemiyeceğimiz hiç birşey yoktur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.