MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

HALKIN EVİ

2023 seçimlerine az bir süre kaldı. 6'lı masa aday kavgasını yaparken, AK. Parti dünya lideri,  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 2023 seçimlerine emin adımlarla gittiğini, AK. Parti Şehitkamil ilçe yönetiminden gördük. Halkın evi AK. Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına insan akın'ı.  Evet ben bugün bu kalabalığa şahit oldum. O, kadar kalabalık idi ki salonda oturacak yer bile yoktu. Her bir vatandaşın ayrı ayrı istek ve talepleri oldu. Başkan sayın Mehmet yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Tahsin Gökçek, Abdullah Yeşil ve diğer yönetim kurulu üyeleri, vatandaş la ayrı, ayrı ilgilenip istek ve taleplerini gidermek için var gücüyle gayret ediyorlar. Gercekten bu ilgi  vatandaşı ziyadesiyle memnun ediyor. Buda haliyle  2023 seçimlerinde sandığa yansiyacak ve partinin oylerı artacaktır. Sadece partiye gelen vatandaşları güzel ağırlamakla kalmiyor. Başkan sayın Mehmet Yılmaz düzenlenen ev ziyaretlerine,Sivil toplum kuruluşlarını  ve esnaf ziyaretlarini yaparak vatandaşı partiye hayran bırakacak bir seçim çalışmasını gerçekleştiriyor. Bu tevazu ve azimli seçim çalışması Ak.parti yükünü umuzlayan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğa,nın yükünü hafiflendiriyor. Bu nedenle Şehitkamil halkı Mehmet Yılmaz başkan dan ve  yönetiminden razıdırlar.Dolayısıyla Şehitkamil ilçesi 2023 seçimlerine zaferle çıkacağını şimdiden söyleyebiliriz.
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2023 - Salı

HALKIN EVİ

2023 seçimlerine az bir süre kaldı. 6'lı masa aday kavgasını yaparken, AK. Parti dünya lideri,  Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 2023 seçimlerine emin adımlarla gittiğini, AK. Parti Şehitkamil ilçe yönetiminden gördük.

Halkın evi AK. Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığına insan akın'ı. 

Evet ben bugün bu kalabalığa şahit oldum.

O, kadar kalabalık idi ki salonda oturacak yer bile yoktu. Her bir vatandaşın ayrı ayrı istek ve talepleri oldu.

Başkan sayın Mehmet yılmaz ve yönetim
kurulu üyeleri, Tahsin Gökçek, Abdullah Yeşil ve diğer yönetim kurulu üyeleri, vatandaş la ayrı, ayrı ilgilenip istek ve taleplerini gidermek için var gücüyle gayret ediyorlar. Gercekten bu ilgi 
vatandaşı ziyadesiyle memnun ediyor. Buda haliyle  2023 seçimlerinde sandığa yansiyacak ve partinin oylerı artacaktır.

Sadece partiye gelen vatandaşları güzel ağırlamakla kalmiyor.
Başkan sayın Mehmet Yılmaz düzenlenen ev ziyaretlerine,Sivil toplum kuruluşlarını  ve esnaf ziyaretlarini yaparak vatandaşı partiye hayran bırakacak bir seçim çalışmasını gerçekleştiriyor.

Bu tevazu ve azimli seçim çalışması Ak.parti yükünü umuzlayan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğa,nın yükünü hafiflendiriyor.
Bu nedenle Şehitkamil halkı Mehmet Yılmaz başkan dan ve  yönetiminden razıdırlar.Dolayısıyla Şehitkamil ilçesi 2023 seçimlerine zaferle çıkacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.