MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

HALKIMIZ NASIL BİR MİLLETVEKİLİ İSTİYOR BİLİYORMUSUNUZ?

24 Haziran 2018 erken seçim kararı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de icraatı olmayan Urfa’nın kalkınması için çaba sarf etmeyen koltuğuna yapışmış Eski milletvekilleri gene aday adayı olması sıraya girmek için büyük çaba sarf etmeleri beni derinden üzmektedir. Sormak istiyorum; bu çaba, emek, bedel, hepsi Urfa’ya hizmet etmek için midir? Bir ve iki dönem milletvekilliği yapmış milletvekillerimiz vardır. Bu milletvekillerimiz kendilerine soruyorlar ‘mı acaba? "Ben Urfa’ya vekillik yaptığım süre içinde Urfa’nın kalkınması için, Urfa’mızın işsiz gezen, toplumdan uzaklaşan ve zararlı hale gelen geçler için, evi kira geçimsizlik sebebi nedeniyle evde huzursuzluklar yaşayan, boşanmalara kadar giden mevsimlik işçiler için çaba sarf ettim mi.? Bir milletvekilli milletvekilliği koltuğunda oturmak için değil, vekili olduğu ilin kalkınması, gelir getirecek kalıcı ekonomi projeler, ayrım yapmaksızın tüm vatandaşları aynı mesafede görüp sıkıntılarını talepleri için emek, bedel ve çaba sarf etmesi gerekir Partiyide ciddi manada ilgilendiren En büyük sıkıntılardan biride halktan uzak, sadece seçimden seçime sokağa, köye, mahalleye, esnafa, kahveye giden vekillerin olması partiye oy kaybettirmek ve ciddi oranda zarar vermektedir. Vatandaş şov yapan, seçildikten sonra vatandaşı umursamayan, söz verdiği talepleri yerine getirmeyen, vatandaşın umutlarını bir kenara atan, vatandaşın bir sıkıntısı olduğunda aradığı zaman ben Ankara’dayım şuan toplantıdayım açılıştayım, diyerek vatandaşı başında def etmeye çalışan, ilgisiz, ilkesi icraatı olmayan, vekillik koltuğuna yapışmış bir kaç dönem milletvekilliği yapmış kemale ermiş ak saçlı milletvekilleri istemiyor. Her secimde olduğu gibi milletvekilleri sokaklara dalıp sadece vatandaşın bildiği sorunları anlatmak. aslı astarı almayan vaadler vermek vatandaşın sorunlarını, taleplerini not almak aldığı telapleri umutları içinde çabada sarf etmiyorlar. İcraatı olmayan milletvekillerinın yüzünden vatandaş gönül verdiği partiden uzaklaşıyor. Halk artık neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Halk nasıl bir milletvekili istiyor biliyor musunuz? Halkın içinden gelmiş, aç kalmış, fabrikada, traktörün tepesinde tarlada çalışmış, kalbi niyeti temiz, amacı sadece millete hizmet etmek, halk kendisi gibi yaşayan ve düşünen bir milletvekili istiyor. Ayrımcı davranmayan, dürüst ve samimi bir milletvekili istiyor.
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2018 - Salı

HALKIMIZ NASIL BİR MİLLETVEKİLİ İSTİYOR BİLİYORMUSUNUZ?

24 Haziran 2018 erken seçim kararı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de icraatı olmayan Urfa’nın kalkınması için çaba sarf etmeyen koltuğuna yapışmış Eski milletvekilleri gene aday adayı olması sıraya girmek için büyük çaba sarf etmeleri beni derinden üzmektedir. Sormak istiyorum; bu çaba, emek, bedel, hepsi Urfa’ya hizmet etmek için midir?

Bir ve iki dönem milletvekilliği yapmış milletvekillerimiz vardır. Bu milletvekillerimiz kendilerine soruyorlar ‘mı acaba? "Ben Urfa’ya vekillik yaptığım süre içinde Urfa’nın kalkınması için, Urfa’mızın işsiz gezen, toplumdan uzaklaşan ve zararlı hale gelen geçler için, evi kira geçimsizlik sebebi nedeniyle evde huzursuzluklar yaşayan, boşanmalara kadar giden mevsimlik işçiler için çaba sarf ettim mi.? Bir milletvekilli milletvekilliği koltuğunda oturmak için değil, vekili olduğu ilin kalkınması, gelir getirecek kalıcı ekonomi projeler, ayrım yapmaksızın tüm vatandaşları aynı mesafede görüp sıkıntılarını talepleri için emek, bedel ve çaba sarf etmesi gerekir Partiyide ciddi manada ilgilendiren En büyük sıkıntılardan biride halktan uzak, sadece seçimden seçime sokağa, köye, mahalleye, esnafa, kahveye giden vekillerin olması partiye oy kaybettirmek ve ciddi oranda zarar vermektedir.

Vatandaş şov yapan, seçildikten sonra vatandaşı umursamayan, söz verdiği talepleri yerine getirmeyen, vatandaşın umutlarını bir kenara atan, vatandaşın bir sıkıntısı olduğunda aradığı zaman ben Ankara’dayım şuan toplantıdayım açılıştayım, diyerek vatandaşı başında def etmeye çalışan, ilgisiz, ilkesi icraatı olmayan, vekillik koltuğuna yapışmış bir kaç dönem milletvekilliği yapmış kemale ermiş ak saçlı milletvekilleri istemiyor.

Her secimde olduğu gibi milletvekilleri sokaklara dalıp sadece vatandaşın bildiği sorunları anlatmak. aslı astarı almayan vaadler vermek vatandaşın sorunlarını, taleplerini not almak aldığı telapleri umutları içinde çabada sarf etmiyorlar. İcraatı olmayan milletvekillerinın yüzünden vatandaş gönül verdiği partiden uzaklaşıyor.

Halk artık neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Halk nasıl bir milletvekili istiyor biliyor musunuz? Halkın içinden gelmiş, aç kalmış, fabrikada, traktörün tepesinde tarlada çalışmış, kalbi niyeti temiz, amacı sadece millete hizmet etmek, halk kendisi gibi yaşayan ve düşünen bir milletvekili istiyor. Ayrımcı davranmayan, dürüst ve samimi bir milletvekili istiyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.