MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

HALİLİYE AK KADINLARIN BAŞARISI

Genel olarak baktığımızda hayatımızda kadın rolü ve yeri çok büyüktür. Kadının olduğu yerde üretim, bereket, düzen, hukuk ve demokrasi vardır. Kadın gücü olmadan hiçbir iş alanında istediğimiz başarıya,potansiyellere ulaşmamız imkansızdır. Kadınlar görev aldıkları her alanlarda önlerine çıkan veya çıkarılan engellere karşı azim ve kararlı olarak hedeflerine varmalarındaki mucizeleri fark ediyoruz. Bu mucizeleri sadece iş ve üretim alanlarından değil yerel kalkınmada ve siyasette de görüyoruz. Evet siyasette erkeklere göre kadınlar daha çok başarılı olduğuna şahit oluyoruz. Kadın gücü olmadan seçimleri kazanmak imkansızdır. Şanlıurfa da siyasette en çok başarıyı elde eden şüphesiz Haliliye Ak parti kadınları diyebilirim. AK Parti Haliliye kadın kolları tam kadro geçen genel seçimlerinde sahada etkin çalışmalara imza attıklarını  gördük. Aynı çalışmalarını şu an  31 Mart 2024 seçimleri için  yapmaktadırlar. Haliliye Ak Parti  Kadınları Seçim çalışmalarında yorulmadan,usanmadan kararlı bir şekilde kapı kapı dolaşıp insanlara mütevazi davranışlarıyla,beden dilini en güzel şekilde kullanarak ikna edici kabiliyetleriyle sahada çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Her gün sabah saat 10.30'da Partide hazır olup  çekilen toplu bir fotoğraftan sonra tam kadro sahaya çıkıyorlar. Çat kapı sloganı ile çalmadığı kapı, girmediği sokak ve ulaşmadığı bir vatandaş bırakmıyorlar. Bu azim ve kararlı çalışmaları gördükten sonra gerçekten kadın gücü olmadan seçimleri kazanmak imkansız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunu Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısı kadın gücü olmadan gerçekleşebilir mi?...   Konuşmalarının arasında sıklıkla dile getirmiştir. İşte o kadın gücü AK. Parti Haliliye kadın kolları gücüdür. Geçen hafta  ilçe başkanımız sayın Mustafa Bağmancı biz kazanmak için değil, birinci olmak için çalışıyoruz demişti. İşte bu birinci olma kararın gücünün temel taşları şüphesiz Haliliye Ak. Parti  Kadınlarının gücüdür.
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2024 - Salı

HALİLİYE AK KADINLARIN BAŞARISI

Genel olarak baktığımızda hayatımızda kadın rolü ve yeri çok büyüktür.

Kadının olduğu yerde üretim, bereket, düzen, hukuk ve demokrasi vardır.

Kadın gücü olmadan hiçbir iş alanında istediğimiz başarıya,potansiyellere ulaşmamız imkansızdır.

Kadınlar görev aldıkları her alanlarda önlerine çıkan veya çıkarılan engellere karşı azim ve kararlı olarak hedeflerine varmalarındaki mucizeleri fark ediyoruz.

Bu mucizeleri sadece iş ve üretim alanlarından değil yerel kalkınmada ve siyasette de görüyoruz.

Evet siyasette erkeklere göre kadınlar daha çok başarılı olduğuna şahit oluyoruz.

Kadın gücü olmadan seçimleri kazanmak imkansızdır.

Şanlıurfa da siyasette en çok başarıyı elde eden şüphesiz Haliliye Ak parti kadınları diyebilirim.

AK Parti Haliliye kadın kolları tam kadro geçen genel seçimlerinde sahada etkin çalışmalara imza attıklarını  gördük.

Aynı çalışmalarını şu an  31 Mart 2024 seçimleri için  yapmaktadırlar.

Haliliye Ak Parti  Kadınları Seçim çalışmalarında yorulmadan,usanmadan kararlı bir şekilde kapı kapı dolaşıp insanlara mütevazi davranışlarıyla,beden dilini en güzel şekilde kullanarak ikna edici kabiliyetleriyle sahada çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.

Her gün sabah saat 10.30'da Partide hazır olup  çekilen toplu bir fotoğraftan sonra tam kadro sahaya çıkıyorlar.

Çat kapı sloganı ile çalmadığı kapı, girmediği sokak ve ulaşmadığı bir vatandaş bırakmıyorlar.

Bu azim ve kararlı çalışmaları gördükten sonra gerçekten kadın gücü olmadan seçimleri kazanmak imkansız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Bunu Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısı kadın gücü olmadan gerçekleşebilir mi?...   Konuşmalarının arasında sıklıkla dile getirmiştir.

İşte o kadın gücü AK. Parti Haliliye kadın kolları gücüdür.

Geçen hafta  ilçe başkanımız sayın Mustafa Bağmancı biz kazanmak için değil, birinci olmak için çalışıyoruz demişti.

İşte bu birinci olma kararın gücünün temel taşları şüphesiz Haliliye Ak. Parti  Kadınlarının gücüdür.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.