MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

FATMA ŞAHİN'E DİSA DEVAMKE.

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan mevcut başkan Fatma Şahin'e devamke dedi. Aslında biz bu kararı bekliyorduk.  Çünkü Gaziantep halkı başkanından razıdır.  Çalışmalarıyla ve halka duyduğu sempatik sevgisiyle Gaziantep halkını kendine hayran bırakmıştır. Örnek bir belediyecilik anlayışını sergiliyor.  Benimde takdir ettiğim ve saygı duyduğum bir başkandır.  Ayrıca ben Gaziantep'i Şanlıurfa kadar da çok seviyorum.  Yani benim ikinci memleketim diyebilirim.  Güneydoğunun paris'i, güzel ve şirin ilidir. Gazianteb'in kalkınması için  Fatma Şahin yorulmadan gece gündüz çalıştı ve çalışıyor.  Arı misali.  Gazianteb'e gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında hayata geçirilen projeler, şehrin vizyonuna vizyon kattı.  Başkan Fatma Şahin'nin  kurduğu güçlü ekibiyle “Gaziantep Aşkıyla” çıktığı hizmet yolunda, “İşimiz Gücümüz Gaziantep” sloganıyla 4 yılın sonunda Gazi Şehri beklenilen noktaya getirmeyi başardı. Ulusal ve uluslararası alanda yankı bulan mega projelerle sürekli gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir ilimiz Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gözünde, “Gazianteb’e kadın eli değdi” imajını uyandırdı. Başkan Fatma Şahin'in verdiği destek ve yaptığı teşviklerden dolayı  günbe gün büyüyen dev Organize Sanayisi,  174 ülkeye ihracat ettiği konuma gelmiştir.  Sadece Gaziantep'in kaynaklarını kullanarak Gaziantep'e projeler kazandırmayla kalmıyor.  Çevre illerin de kaynaklarını en güzel şekilde kullanıp Gaziantep'e kalıcı projeler kazandırıyor.  Örneğin  "Düzbağ İçme Suyu Projesi" Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesine bağlı Düzbağ beldesinden doğan ve Fırat Nehri'nin bir kolu olan Göksu Çayı'nın suyunu Gaziantep'e akıtacakdır.  Küçük bir proje değildir.  Gaziantep'in içme suyu ihtiyacını 2050 yılına kadar karşılayacak. 1 milyar liralık bütçeli dev proje,  Şanlıurfa'nın sınırlarından yer alan  Fırat Nehrinide çok güzel değerlendiriyor.  Neredeyse Birecik ilçesini Gaziantep'e bağlayacak. Gerçi bu karara Birecik halkı da dünden razıdır.  Bu başarışarından dolayı çevre illerdeki  vatandaşların keşke bizim belediye başkanımız Fatma Şahin  olsaydı diye sözlerine sık sık duymaktayız.  Bu kadar büyük ve kalıcı projeler Gaziantep'e kazandıran ve halkın sevgisini kazandırmış başarılı bir başkana ne denir?  "Disa DEVAMKE"
Ekleme Tarihi: 23 Ocak 2024 - Salı

FATMA ŞAHİN'E DİSA DEVAMKE.

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan mevcut başkan Fatma Şahin'e devamke dedi.

Aslında biz bu kararı bekliyorduk. 

Çünkü Gaziantep halkı başkanından razıdır. 

Çalışmalarıyla ve halka duyduğu sempatik sevgisiyle Gaziantep halkını kendine hayran bırakmıştır.

Örnek bir belediyecilik anlayışını sergiliyor. 

Benimde takdir ettiğim ve saygı duyduğum bir başkandır. 

Ayrıca ben Gaziantep'i Şanlıurfa kadar da çok seviyorum. 

Yani benim ikinci memleketim diyebilirim. 

Güneydoğunun paris'i, güzel ve şirin ilidir.

Gazianteb'in kalkınması için  Fatma Şahin yorulmadan gece gündüz çalıştı ve çalışıyor. 

Arı misali. 

Gazianteb'e gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında hayata geçirilen projeler, şehrin vizyonuna vizyon kattı. 

Başkan Fatma Şahin'nin  kurduğu güçlü ekibiyle “Gaziantep Aşkıyla” çıktığı hizmet yolunda, “İşimiz Gücümüz Gaziantep” sloganıyla 4 yılın sonunda Gazi Şehri beklenilen noktaya getirmeyi başardı.

Ulusal ve uluslararası alanda yankı bulan mega projelerle sürekli gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir ilimiz Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gözünde, “Gazianteb’e kadın eli değdi” imajını uyandırdı.

Başkan Fatma Şahin'in verdiği destek ve yaptığı teşviklerden dolayı  günbe gün büyüyen dev Organize Sanayisi, 
174 ülkeye ihracat ettiği konuma gelmiştir. 

Sadece Gaziantep'in kaynaklarını kullanarak Gaziantep'e projeler kazandırmayla kalmıyor. 

Çevre illerin de kaynaklarını en güzel şekilde kullanıp Gaziantep'e kalıcı projeler kazandırıyor. 

Örneğin  "Düzbağ İçme Suyu Projesi"

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesine bağlı Düzbağ beldesinden doğan ve Fırat Nehri'nin bir kolu olan Göksu Çayı'nın suyunu Gaziantep'e akıtacakdır. 

Küçük bir proje değildir. 

Gaziantep'in içme suyu ihtiyacını 2050 yılına kadar karşılayacak. 1 milyar liralık bütçeli dev proje, 

Şanlıurfa'nın sınırlarından yer alan  Fırat Nehrinide çok güzel değerlendiriyor. 

Neredeyse Birecik ilçesini Gaziantep'e bağlayacak.

Gerçi bu karara Birecik halkı da dünden razıdır.

 Bu başarışarından dolayı çevre illerdeki  vatandaşların keşke bizim belediye başkanımız Fatma Şahin  olsaydı diye sözlerine sık sık duymaktayız. 

Bu kadar büyük ve kalıcı projeler Gaziantep'e kazandıran ve halkın sevgisini kazandırmış başarılı bir başkana ne denir? 

"Disa DEVAMKE"

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.