MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

BAŞKANLAR DÜRÜST, MUTEVAZİ VE LİYAKATLI OLMALI

Okulda iş yerinde, çalışma ortamında, dürüst, mütevazi ve alçak gönüllü olan yöneticiler sevilir ve kendilerini sevdirirler Dürüstlük, mütevazilik, alçak gönüllü ve insan sevgisi her ortamda gerektiği gibi siyaset alanında'da çok önemlidir. Bir parti başkanı ayrım yapmaksızın herkese aynı mesafede olması Liyakatli, dürüst ve mütevazi olduğunda sevilir ve partiyi halka sevdirir. Örneğin halk gönül verdiği partiyi ziyaret ettiğinde partide mütevazi bir karşılama, saygın bir ağırlama görmediğinde Halkın sıkıntıları ve talepleri ile ilgilenmediğinde, halk partiden tiksinir, bağını koparır ve bir daha partiye gitmez. Şunu unutmayalım ki partiye gitmeyen halk partiye oy vermez. Halkın görüşüne baktığımızda Şanlıurfa'nın kalkınması için çalışan çaba gösteren vatandaşla iç içe olan vatandaşın sıkıntısı olduğunda rahatlıkla ulaşabilen liyakatli, dürüst, mütevazı ve dava adamları sayısı oldukça az olduğunu görüyoruz. Şanlıurfa'da sayısı az olan dava adamların arasında yer alan yıllardır siyasette mütevazi duruşuyla halkın sevgisini, güvenini almış kimin ne sıkıntısı olduğunda yanına gittiğinde mütevazi bir karşılama ve saygın bir ağırlamayla halkı partiye sevdirecek bir duruş sergileyen Dava adamlarından biri de Müslüm Tüysüz beydir. AK Parti’nin ağustos ve Kasım 2020’de olacak olan 7. Olağan Kongresinde Şanlıurfa'da partinin güçlenmesi ve Şanlıurfa'nın kalkınması için vatandaşın sıkıntısını dinleyip yardımcı olan liyakatli, dürüst ve mütevazı Şanlıurfa Ak parti il baskan yardımcısı Müslüm Tüysüz bey Şanlıurfa Ak Parti il başkanı olarak gösterilmesi isabetli bir karar olur.  
Ekleme Tarihi: 21 Şubat 2020 - Cuma

BAŞKANLAR DÜRÜST, MUTEVAZİ VE LİYAKATLI OLMALI

Okulda iş yerinde, çalışma ortamında, dürüst, mütevazi ve alçak gönüllü olan yöneticiler sevilir ve kendilerini sevdirirler

Dürüstlük, mütevazilik, alçak gönüllü ve insan sevgisi her ortamda gerektiği gibi siyaset alanında'da çok önemlidir.

Bir parti başkanı ayrım yapmaksızın herkese aynı mesafede olması

Liyakatli, dürüst ve mütevazi olduğunda sevilir ve partiyi halka sevdirir.

Örneğin halk gönül verdiği partiyi ziyaret ettiğinde partide mütevazi bir karşılama, saygın bir ağırlama görmediğinde

Halkın sıkıntıları ve talepleri ile ilgilenmediğinde,

halk partiden tiksinir, bağını koparır ve bir daha partiye gitmez.

Şunu unutmayalım ki partiye gitmeyen halk partiye oy vermez.

Halkın görüşüne baktığımızda Şanlıurfa'nın kalkınması için çalışan çaba gösteren vatandaşla iç içe olan vatandaşın sıkıntısı olduğunda rahatlıkla ulaşabilen liyakatli, dürüst, mütevazı ve dava adamları sayısı oldukça az olduğunu görüyoruz.

Şanlıurfa'da sayısı az olan dava adamların arasında yer alan yıllardır siyasette mütevazi duruşuyla halkın sevgisini, güvenini almış kimin ne sıkıntısı olduğunda yanına gittiğinde mütevazi bir karşılama ve saygın bir ağırlamayla halkı partiye sevdirecek bir duruş sergileyen

Dava adamlarından biri de Müslüm Tüysüz beydir.

AK Parti’nin ağustos ve Kasım 2020’de olacak olan 7. Olağan Kongresinde Şanlıurfa'da partinin güçlenmesi ve Şanlıurfa'nın kalkınması için vatandaşın sıkıntısını dinleyip yardımcı olan liyakatli, dürüst ve mütevazı Şanlıurfa Ak parti il baskan yardımcısı Müslüm Tüysüz bey Şanlıurfa Ak Parti il başkanı olarak gösterilmesi isabetli bir karar olur.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.