MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

2023 SEÇİMLERİNE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

Bir memleket savdası,bir vatan aşkı.bir hizmet azmi ve umut heyacanı var. Ak.parti Gaziantep il yönetiminden bahsediyorum. İl başkanı sayın Eyüp Özkeçeci bey mutavazi ve liyakatlı bir kadro kurmuş. Kadroda yer alan seçim işleri başkanı hemşehrim av.Mustafa Edip İzol Urfanın değerli ailelerdendir.Makama şeref verecek bir şahsiyete sahiptir. Memleket savdalısı bu kadro Sağlık,ekonomi,eğitim türizm ve ulaşımda memleketine kalıcı projeler kazandırmak için tüm bakanlarla iletişim halindedirler. Dün ulaştırma ve alt yapı bakanı Adil karaismailoğlu Gaziantep ziyaretinde Gaziantep'te faaliyete girmiş olan projelerin açılışını yaptı ve ardında da faaliyete girecek olan projelerden bahsetti,özellikle Mersin - Gaziantep hızlı tıren projesi. Yazımın başında ifade ettiğim gibi Gaziantep 2023 yeçimlere emin adimlarla yürüyor. Her alanda olduğu gibi kadın gücünden de bahsetmeden gecemiyecem. SİYASETTE KADININ GÜCÜ Üstün ikna edici kabiliyetleri ile kadınlar görev aldıkları her alanda başarılı oluyorlar. Önlerine çıkan veya çıkarılan engellere karşı azim ve kararlı olarak hedeflerine varmalarındaki mucizeleri fark ediyoruz. Bu mucizeleri ticaret,eğitim,üretim ve turizimde olduğu gibi siyaset arenasında da görüyoruz. Dün Ak.parti Gaziantep il başkanlığında Ak.Kadınların azim ve kararlı duruşlarıyla ön saflarda olduklarına şahit olduk. Güney güvenlik şirketin ve Adanus otelin sahibi  İş kadını Savgili eşim Sibel Taşkın Urfalı'da hizmet verdiği Ak.parti Gaziantep il Kadın kolları başkanlığı başkan Feraye Yıldırım hanım efendi öncülüğünde taktir edilecek çalışmalara imza etiyorlar. Tüm teşkilat vatandaşın istek ve taleplerini yerine getirmeleri için var gücüyle çalışıyorlar. Özellikle Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi istihtamı sağlayacak kalıcı ve uzun süre hizmet veren projelere imza atiyor. Başkan Fatma Şahin az bütçeyle daha çok iş nasıl yapabiliriz diye yoğun bir çaba sarf etmektedir.Bu çaba halkın parasını nasıl titizlikle sahip çıktığı bir belediyecilik anlayışını sergilemektedir. Taktir ediyorum örnek bir belediyecilik anlayışı.Bu örnek anlayış haliyle partiye yansiyor ve partinin oy oranı yükseltiyor. Yani bu tempoyla Ak.parti Gaziantep'de 2023 seçimlarini zaferle çıkacaklarını şimdiden söyleyebilirim.  
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2022 - Cumartesi

2023 SEÇİMLERİNE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR

Bir memleket savdası,bir vatan aşkı.bir hizmet azmi ve umut heyacanı var.

Ak.parti Gaziantep il yönetiminden bahsediyorum.

İl başkanı sayın Eyüp Özkeçeci bey mutavazi ve liyakatlı bir kadro kurmuş.

Kadroda yer alan seçim işleri başkanı hemşehrim av.Mustafa Edip İzol Urfanın değerli ailelerdendir.Makama şeref verecek bir şahsiyete sahiptir.

Memleket savdalısı bu kadro Sağlık,ekonomi,eğitim türizm ve ulaşımda memleketine kalıcı projeler kazandırmak için tüm bakanlarla iletişim halindedirler.

Dün ulaştırma ve alt yapı bakanı Adil karaismailoğlu Gaziantep ziyaretinde Gaziantep'te faaliyete girmiş olan projelerin açılışını yaptı ve ardında da faaliyete girecek olan projelerden bahsetti,özellikle Mersin - Gaziantep hızlı tıren projesi.

Yazımın başında ifade ettiğim gibi Gaziantep 2023 yeçimlere emin adimlarla yürüyor.

Her alanda olduğu gibi kadın gücünden de bahsetmeden gecemiyecem.

SİYASETTE KADININ GÜCÜ

Üstün ikna edici kabiliyetleri ile kadınlar görev aldıkları her alanda başarılı oluyorlar. Önlerine çıkan veya çıkarılan engellere karşı azim ve kararlı olarak hedeflerine varmalarındaki mucizeleri fark ediyoruz.

Bu mucizeleri ticaret,eğitim,üretim ve turizimde olduğu gibi siyaset arenasında da görüyoruz.

Dün Ak.parti Gaziantep il başkanlığında Ak.Kadınların azim ve kararlı duruşlarıyla ön saflarda olduklarına şahit olduk.

Güney güvenlik şirketin ve Adanus otelin sahibi  İş kadını Savgili eşim Sibel Taşkın Urfalı'da hizmet verdiği Ak.parti Gaziantep il Kadın kolları başkanlığı başkan Feraye Yıldırım hanım efendi öncülüğünde taktir edilecek çalışmalara imza etiyorlar.

Tüm teşkilat vatandaşın istek ve taleplerini yerine getirmeleri için var gücüyle çalışıyorlar.

Özellikle Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi istihtamı sağlayacak kalıcı ve uzun süre hizmet veren projelere imza atiyor.

Başkan Fatma Şahin az bütçeyle daha çok iş nasıl yapabiliriz diye yoğun bir çaba sarf etmektedir.Bu çaba halkın parasını nasıl titizlikle sahip çıktığı bir belediyecilik anlayışını sergilemektedir.

Taktir ediyorum örnek bir belediyecilik anlayışı.Bu örnek anlayış haliyle partiye yansiyor ve partinin oy oranı yükseltiyor.

Yani bu tempoyla Ak.parti Gaziantep'de 2023 seçimlarini zaferle çıkacaklarını şimdiden söyleyebilirim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.