Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1065+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GEREKLİ VE GÜZEL BİR DAVRANIŞTI

Türkiye’de en hazla korona virüsün arttığı illerin biri olan Şanlıurfa’da geçtiğimiz gün şehrin Valisi Abdullah Erin beyefendi öyle bir işe imza attı ki takdir etmemek elde değil. Göreve başladığı günden itibaren sürekli Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlarla iç içe olmaya çalışan ve devletin kapısı olan Valilik kapısına gelen hiçbir vatandaşı görüşme yapmadan, vatandaşın sorun ve sıkıntısını dinlemeden kapısından geri çevirmeyen halkla iç içe olan “Halkın Valisi” Abdullah Erin, Koronavirüsün Şanlıurfa'da pik yaptığı bugünlerde yaptığı gizli denetim ile kentte yaşayan tüm vatandaşların bir kez daha takdirini kazandı. BİR İLKE İMZA ATTI Gerek pandemi döneminde gereksede pandemiden önce olsun sürekli gece, gündüz demeden Şanlıurfa caddelerinde, sokaklarında dolaşan Vali Erin, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine bu defa da tedbiri kıyafet ile ve ayrıca hastane yönetiminden habersiz olarak hastanelerdeki son durumu kontrol etti. Hastane ziyaretleri sırasında kendisini tanıyan vatandaşların şikayetlerini dinleyen Vali Erin, bu hareketi ile bir kez daha gönülleri fethetti. GELEN ŞİKAYETLERİ GÖZ ARDI ETMEDİ Şanlıurfa’da Koronavirüs vaka sayılarının arttığı ve her geçen gün onlarca evin karantinaya alındığı şehrimizde halktan gelen şikayetleri kulak ardı etmeyerek denetim yapan valimizin bu davranışı eski Osmanlı İmparatorluğu zamanında padişahların ve o dönemki yetkililerin yaptıkları demetimi aklıma getirdi. Osmanlı döneminde de tedbiri kıyafet ile şehirde yaşayanların arasına katılan görevliler esnaf ile va vatandaşlar ile görüşerek kendilerini tanıtmadan halkın sorunlarını dinlerlerdi. Hastaneye bir hasta olarak giriş yapan Vali Erin, ateşinin ölçülmesi sonrası yaşlı bir vatandaşın yanına oturdu ve şikayetlerini dinledi. Daha sonra pandemi çadırını ziyaret eden Vali Erin, sırada bekleyen hastalar ile bir süre sohbet etti. Vali Erin'i karşılarında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. SAĞLIK MÜDÜR İLE PAYLAŞTI Bir süre hastaneden dolaşan Vali Erin, hastanedeki tedbirleri ve kuralları gözlemledi. Hastaların şikayetlerini dinleyen Vali, son olarak ise yönetimine hastanede olduğu bilgisini verdi. Vali Erin, İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş ile bir araya geldi ve tüm gözlemlerini iletti. Özellikle eksiklikler konusunda vurgu yapan Vali Erin'in talepler üzerine talimat verdi. Şanlıurfa’da vaka sayılarını pik yaptığı bu süreçte Vali Erin'in gizli denetimi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.  
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2020 - Pazartesi

GEREKLİ VE GÜZEL BİR DAVRANIŞTI

Türkiye’de en hazla korona virüsün arttığı illerin biri olan Şanlıurfa’da geçtiğimiz gün şehrin Valisi Abdullah Erin beyefendi öyle bir işe imza attı ki takdir etmemek elde değil.

Göreve başladığı günden itibaren sürekli Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlarla iç içe olmaya çalışan ve devletin kapısı olan Valilik kapısına gelen hiçbir vatandaşı görüşme yapmadan, vatandaşın sorun ve sıkıntısını dinlemeden kapısından geri çevirmeyen halkla iç içe olan “Halkın Valisi” Abdullah Erin, Koronavirüsün Şanlıurfa'da pik yaptığı bugünlerde yaptığı gizli denetim ile kentte yaşayan tüm vatandaşların bir kez daha takdirini kazandı.

BİR İLKE İMZA ATTI

Gerek pandemi döneminde gereksede pandemiden önce olsun sürekli gece, gündüz demeden Şanlıurfa caddelerinde, sokaklarında dolaşan Vali Erin, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine bu defa da tedbiri kıyafet ile ve ayrıca hastane yönetiminden habersiz olarak hastanelerdeki son durumu kontrol etti.

Hastane ziyaretleri sırasında kendisini tanıyan vatandaşların şikayetlerini dinleyen Vali Erin, bu hareketi ile bir kez daha gönülleri fethetti.

GELEN ŞİKAYETLERİ GÖZ ARDI ETMEDİ

Şanlıurfa’da Koronavirüs vaka sayılarının arttığı ve her geçen gün onlarca evin karantinaya alındığı şehrimizde halktan gelen şikayetleri kulak ardı etmeyerek denetim yapan valimizin bu davranışı eski Osmanlı İmparatorluğu zamanında padişahların ve o dönemki yetkililerin yaptıkları demetimi aklıma getirdi.

Osmanlı döneminde de tedbiri kıyafet ile şehirde yaşayanların arasına katılan görevliler esnaf ile va vatandaşlar ile görüşerek kendilerini tanıtmadan halkın sorunlarını dinlerlerdi.

Hastaneye bir hasta olarak giriş yapan Vali Erin, ateşinin ölçülmesi sonrası yaşlı bir vatandaşın yanına oturdu ve şikayetlerini dinledi. Daha sonra pandemi çadırını ziyaret eden Vali Erin, sırada bekleyen hastalar ile bir süre sohbet etti. Vali Erin'i karşılarında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

SAĞLIK MÜDÜR İLE PAYLAŞTI

Bir süre hastaneden dolaşan Vali Erin, hastanedeki tedbirleri ve kuralları gözlemledi. Hastaların şikayetlerini dinleyen Vali, son olarak ise yönetimine hastanede olduğu bilgisini verdi.

Vali Erin, İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş ile bir araya geldi ve tüm gözlemlerini iletti. Özellikle eksiklikler konusunda vurgu yapan Vali Erin'in talepler üzerine talimat verdi.

Şanlıurfa’da vaka sayılarını pik yaptığı bu süreçte Vali Erin'in gizli denetimi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.