Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR ÖNCE DÜŞÜNDÜ, SONRA UYGULAYARAK SONUCA YANSITTI

Dün 8 Mart Dünya Kadınlar günü idi. Tüm İslam Aleminin, Şanlıurfalıların ve Şanlıurfasporlu bayan taraftarların bu gününü kutlarım. Ama..! Her günün Dünya Kadınlarının ve Dünya Analar (Anneler) Günün Olmasını Yüce Allah'tan Niyaz ederim. Bu güzel duygu ve düşünceler ile spor yazıma giriş yapmak istedim. Şanlıurfa spor bu hafta Cumartesi günü Karadeniz'in şirin mi şirin İli olan Ordu'ya Misafir oldu. Sarı-Yeşilli Ceylanlar Çıkmış olduğu bu güzelim Ordu Spor Misafirliğinden elli dollu dollu üç altın puan ve beşi bir yerde gollerle evine döndü. Geçen hafta içi Şanlıurfa spor Teknik direktörü Osman Özköylü tesislerde yapmış olduğu basın toplantısında Şanlıurfa spor'un ZAMANA İHTİYACI VAR demişti? Gerçekten, Şanlıurfa sporumuz bu ihtiyacını kısa sürede gidererek takım olma hüviyettini kazdığını bu karşılaşmada gördü. Şanlıurfaspor, Orduspor karşılaşmasında daha sekizinci dakikada kazanmış olduğu penaltıyı golle çeviremedi. Karşılaşmayı spor otoriteleri ile birlikte izlerken, bir birimize bakarak, içimize şüphe düşmedi değil? Bu karşılaşma da acaba böyle mi sonuçlanacak derken. Ne ise ki!Şanlıurfaspor on dakika sonra kendine gelerek, yani kaçan penaltıdan on dakika sonra on sekizinci dakikada Şanlıurfaspordan gol sesi geldi. Şanlıurfaspor Teknik direktörü Osman Özköylü'nün Futbolcu Komutanları ve Askerleri sahada kendine düşeni yaparak, iki dakika ikici gol sesi geldi. Şanlıurfaspor haftalar sonra ilk kez ilk devreyi 2-0'lık üstünlükle kapattı. Şanlıurfaspor, Orduspor karşılaşmasının ikinci devresinde aynı kadroyla sahada ki yerini aldı. İkinci devrenin ortalarında Şanlıurfasporun üçüncü şık gollü geldi. Şanlıurfalı az sayıdaki taraftarı bu sonuca razı iken, Şanlıurfasporun Teknik Patronu ve sahadaki tek komutanı Osman Özköylü yerinde değişiklikler yaparak karşılaşmanın sonlarına doğru iki şık gol daha hanesine yazdı. Şanlıurfaspor sahadan 5-0'lık bir üstünlükle evine döndü. Sanırım bu karşılaşma adeta komşu İl'imiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlığında idi? Bu hafta kendi evimizde mübarek Cuma Günü Akşamı saat 19.00'da Misafir edeceğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u da aynı skorla gönderirsek, adeta şehirde karnaval havası yaratmış olacaktır. Şanlıurfasporumuzu inanıyorum ki bu karşılaşma da taraftarımız yalnız bırakmayacaktır. Bu hafta yoğun taraftar kitlesini bekliyorum. Şanlıurfa Gap Arena Stadı tıklım, tıklım olmalıdır.
Ekleme Tarihi: 09 Mart 2015 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR ÖNCE DÜŞÜNDÜ, SONRA UYGULAYARAK SONUCA YANSITTI

Dün 8 Mart Dünya Kadınlar günü idi. Tüm İslam Aleminin, Şanlıurfalıların ve Şanlıurfasporlu bayan taraftarların bu gününü kutlarım.
Ama..!
Her günün Dünya Kadınlarının ve Dünya Analar (Anneler) Günün Olmasını Yüce Allah'tan Niyaz ederim.
Bu güzel duygu ve düşünceler ile spor yazıma giriş yapmak istedim. Şanlıurfa spor bu hafta Cumartesi günü Karadeniz'in şirin mi şirin İli olan Ordu'ya Misafir oldu.
Sarı-Yeşilli Ceylanlar Çıkmış olduğu bu güzelim Ordu Spor Misafirliğinden elli dollu dollu üç altın puan ve beşi bir yerde gollerle evine döndü.
Geçen hafta içi Şanlıurfa spor Teknik direktörü Osman Özköylü tesislerde yapmış olduğu basın toplantısında Şanlıurfa spor'un ZAMANA İHTİYACI VAR demişti? Gerçekten, Şanlıurfa sporumuz bu ihtiyacını kısa sürede gidererek takım olma hüviyettini kazdığını bu karşılaşmada gördü.
Şanlıurfaspor, Orduspor karşılaşmasında daha sekizinci dakikada kazanmış olduğu penaltıyı golle çeviremedi. Karşılaşmayı spor otoriteleri ile birlikte izlerken, bir birimize bakarak, içimize şüphe düşmedi değil?
Bu karşılaşma da acaba böyle mi sonuçlanacak derken.
Ne ise ki!
Şanlıurfaspor on dakika sonra kendine gelerek, yani kaçan penaltıdan on dakika sonra on sekizinci dakikada Şanlıurfaspordan gol sesi geldi. Şanlıurfaspor Teknik direktörü Osman Özköylü'nün Futbolcu Komutanları ve Askerleri sahada kendine düşeni yaparak, iki dakika ikici gol sesi geldi. Şanlıurfaspor haftalar sonra ilk kez ilk devreyi 2-0'lık üstünlükle kapattı.
Şanlıurfaspor, Orduspor karşılaşmasının ikinci devresinde aynı kadroyla sahada ki yerini aldı. İkinci devrenin ortalarında Şanlıurfasporun üçüncü şık gollü geldi. Şanlıurfalı az sayıdaki taraftarı bu sonuca razı iken, Şanlıurfasporun Teknik Patronu ve sahadaki tek komutanı Osman Özköylü yerinde değişiklikler yaparak karşılaşmanın sonlarına doğru iki şık gol daha hanesine yazdı. Şanlıurfaspor sahadan 5-0'lık bir üstünlükle evine döndü.
Sanırım bu karşılaşma adeta komşu İl'imiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hazırlığında idi?
Bu hafta kendi evimizde mübarek Cuma Günü Akşamı saat 19.00'da Misafir edeceğimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u da aynı skorla gönderirsek, adeta şehirde karnaval havası yaratmış olacaktır.
Şanlıurfasporumuzu inanıyorum ki bu karşılaşma da taraftarımız yalnız bırakmayacaktır.
Bu hafta yoğun taraftar kitlesini bekliyorum. Şanlıurfa Gap Arena Stadı tıklım, tıklım olmalıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.