MUHAMMED ALİ URFALI
Köşe Yazarı
MUHAMMED ALİ URFALI
 

İSTANBUL'DA İKİ GÜN

İstanbul'a gitmeye ani bir karar oldu. Hanımla çay içiyorduk.Hanım bana canım İstanbula gidelimmi? bende tamam gidelim dedim ve Gaziantep'ten ikindi vakti yola çıktık. Akşam Adana'ya vardık ve o gece Adana'da kaldık.Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra saat 10 gibi yola çıktık.  Akşam Ankara'ya vardık Gölbaşı'nda yemek yedik yemekte balık vardı güzel bir ziyafet oldu daha sonra Ankara'yı biraz gezdikten sonra İstanbul'a doğru yola çıktık ve sabah güneşin doğuşuyla İstanbul Boğaz Köprüsü'ne selam verdik.  Öncelikle konaklamak için bir Otel aradık ve müthiş bir Otel bulduk. Style Hotel Şişli. Otelin dış görünümü muazzam, odaları hijyen ortamı ile görülmeye değer bir Oteldir.Güler yüzlü personeli sınırsız çeşit çeşit açık büfe kahvaltısıyla ailece hayran kaldık.  Özellikle resepsiyon sorumlusu Eren bey, anlayış ve mütevazi kişiliği ile bizim le çok iyi ilgilendi.O kadar güzel vakit geçirdik ki Otelden ayrılmak istemedik. İstanbul'a geldiğinizde rahatlıkla ailece kalabileceğiniz tek adres style Otelidir.Şiddetle tafsiye ediyorum. Başta resepsiyon sorumlusu Eren bey olmak üzere bütün çalışanlara ilgilerinden dolayı ailem adına teşekkürlerimi iletiyorum. Ay,deniz ve mutluluk. Akşam İstanbulun popüler semtlerinden Bebek, sahiline gittik.  Restaurantlar dolu,caddeler insan seli  İne atsan yere değmez. Arabayı park edecek yer bile yok. Sevgili eşim Sibel Urfalıyla Sahilde biraz gezdik.Sevgili eşim bebek sahilini çok seviyor..Dedimya ay,deniz ve mutluluk. Gece şehir ışıkları denize vurması, özellikle köprünün ışıkları müthiş bir görüntü. Dalgaların arasında gelen serin rüzgar adeta ruhumuzu okşadı. Biraz sahilde dolaştıktan sonra kokoretçiye gittik lezzetine doyulmaz bir kokoreç yedik,çay içtik denizin müthiş manzarasını seyrettik. Tabii ki İstanbul'a gelip de Sultanahmet ve Ayasofya Camisi'ni ziyaret etmeden olmaz. Ertesi gün Florya'ya gittik sonra da Sultanahmet ve Ayasof ya Camisi'ni ziyaret edip,ardındanda boğaz tekne turu yaptıktan sonra akşam üstü İstanbul'la vedalaştık. Sevgili okurlarım sıkılmayasınız diye yazıyı kısa tuttum detayı seyahatnemede. İstanbul'da iki gün tatilimiz kısa bir tatildi ama leziz bir tatil oldu.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2022 - Salı

İSTANBUL'DA İKİ GÜN

İstanbul'a gitmeye ani bir karar oldu.

Hanımla çay içiyorduk.Hanım bana canım İstanbula gidelimmi? bende tamam gidelim dedim ve Gaziantep'ten ikindi vakti yola çıktık.

Akşam Adana'ya vardık ve o gece Adana'da kaldık.Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra saat 10 gibi yola çıktık.

 Akşam Ankara'ya vardık Gölbaşı'nda yemek yedik yemekte balık vardı güzel bir ziyafet oldu daha sonra Ankara'yı biraz gezdikten sonra İstanbul'a doğru yola çıktık ve sabah güneşin doğuşuyla İstanbul Boğaz Köprüsü'ne selam verdik. 

Öncelikle konaklamak için bir Otel aradık ve müthiş bir Otel bulduk.

Style Hotel Şişli.

Otelin dış görünümü muazzam, odaları hijyen ortamı ile görülmeye değer bir Oteldir.Güler yüzlü personeli sınırsız çeşit çeşit açık büfe kahvaltısıyla ailece hayran kaldık. 

Özellikle resepsiyon sorumlusu Eren bey, anlayış ve mütevazi kişiliği ile bizim le çok iyi ilgilendi.O kadar güzel vakit geçirdik ki Otelden ayrılmak istemedik.

İstanbul'a geldiğinizde rahatlıkla ailece kalabileceğiniz tek adres style Otelidir.Şiddetle tafsiye ediyorum.
Başta resepsiyon sorumlusu Eren bey olmak üzere bütün çalışanlara ilgilerinden dolayı ailem adına teşekkürlerimi iletiyorum.

Ay,deniz ve mutluluk.

Akşam İstanbulun popüler semtlerinden Bebek, sahiline gittik.

 Restaurantlar dolu,caddeler insan seli 

İne atsan yere değmez.

Arabayı park edecek yer bile yok.

Sevgili eşim Sibel Urfalıyla Sahilde biraz gezdik.Sevgili eşim bebek sahilini çok seviyor..Dedimya ay,deniz ve mutluluk.

Gece şehir ışıkları denize vurması, özellikle köprünün ışıkları müthiş bir görüntü. Dalgaların arasında gelen serin rüzgar adeta ruhumuzu okşadı.

Biraz sahilde dolaştıktan sonra kokoretçiye gittik lezzetine doyulmaz bir kokoreç yedik,çay içtik denizin müthiş manzarasını seyrettik.

Tabii ki İstanbul'a gelip de Sultanahmet ve Ayasofya Camisi'ni ziyaret etmeden olmaz.

Ertesi gün Florya'ya gittik sonra da Sultanahmet ve Ayasof ya Camisi'ni ziyaret edip,ardındanda boğaz tekne turu yaptıktan sonra akşam üstü İstanbul'la vedalaştık.

Sevgili okurlarım sıkılmayasınız diye yazıyı kısa tuttum detayı seyahatnemede.

İstanbul'da iki gün tatilimiz kısa bir tatildi ama leziz bir tatil oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.