Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

EKİNCİ ŞANLIURFASPOR İÇİN, NE EKERSEK ONU BİÇERİZ

Şanlıurfa spor bu sezon inişli çıkışlı bir sezon yaşamaktadır. Şanlıurfa spor için geçen hafta yazmış olduğum, neler oluyor’u iyi düşünerek yazmıştım? Şanlıurfa spor için, yapılması gereken tüm gayretleri yalnızca Şanlıurfa Milletvekili ve Bakanımız Faruk Çelik, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin dışında görev üstleneni göremiyorum. Şanlıurfa spor son yedi (7) haftadır galibiyet yüzü görememişken, sporcu kökenli Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfa sporun Fahri Başkanı Mehmet Ekinci bu kötü gidişi durdurmak için kendisine düşenin hakkıyla yaparak, tüm Şanlıurfa sporseverlere bedava paso lig ve maç bileti yükleyerek, kendini gösterdi. Şanlıurfa spor bu havayla Sivas sporu ağırladı. Şanlıurfa sporu Gap Arenada görmeliydiniz? Şanlıurfa spora iyi bir destek olarak, göründü. Şehrin havasını değiştirdi. Şanlıurfa spor severleri, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi kutlayarak, Passoliğ Kartının dağıtımın devam ettirmeleri istediler. Cefakar ve vefakar Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci gelen yoğun istekler (Talepler) karşında duyarsız kalmayarak, Passoliğ Kartının dağıtımının 21 gün daha uzatarak, Samsun spor karşılaşmasına kadar devam edeceğini söyledi. Bir kez daha Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi kutlayarak, desteklerinin devamını dilerim. Yapılanlar karşısında şapka çıkarmak gerekir. Şanlıurfa spor içinde Bakanımız ve Eyyübiye Başkanımız yanı sıra diğer Belediye Başkanlarımızdan da bu güzide insanları örnek alarak, bir şeylerin öncülüğünü yapmalarını bekliyoruz. Bu saatten sonrada ağzımızdan yel alsın Şanlıurfa sporum ligden düşse de bir taraftar Bakanımızdan ve Eyyübiye Belediye başkanımızdan şikayetçi olacağını zannetmiyorum. Çünkü..! Bu iki değerli Hizmet adamı ellerinden gelenini sonuna kadar yapmaktadırlar.  Bu vesileyle kendilerine şükranlarımı sunarım. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Ekleme Tarihi: 23 Mart 2017 - Perşembe

EKİNCİ ŞANLIURFASPOR İÇİN, NE EKERSEK ONU BİÇERİZ

Şanlıurfa spor bu sezon inişli çıkışlı bir sezon yaşamaktadır.

Şanlıurfa spor için geçen hafta yazmış olduğum, neler oluyor’u iyi düşünerek yazmıştım?

Şanlıurfa spor için, yapılması gereken tüm gayretleri yalnızca Şanlıurfa Milletvekili ve Bakanımız Faruk Çelik, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin dışında görev üstleneni göremiyorum.

Şanlıurfa spor son yedi (7) haftadır galibiyet yüzü görememişken, sporcu kökenli Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfa sporun Fahri Başkanı Mehmet Ekinci bu kötü gidişi durdurmak için kendisine düşenin hakkıyla yaparak, tüm Şanlıurfa sporseverlere bedava paso lig ve maç bileti yükleyerek, kendini gösterdi.

Şanlıurfa spor bu havayla Sivas sporu ağırladı. Şanlıurfa sporu Gap Arenada görmeliydiniz? Şanlıurfa spora iyi bir destek olarak, göründü. Şehrin havasını değiştirdi. Şanlıurfa spor severleri, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi kutlayarak, Passoliğ Kartının dağıtımın devam ettirmeleri istediler.

Cefakar ve vefakar Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci gelen yoğun istekler (Talepler) karşında duyarsız kalmayarak, Passoliğ Kartının dağıtımının 21 gün daha uzatarak, Samsun spor karşılaşmasına kadar devam edeceğini söyledi.

Bir kez daha Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi kutlayarak, desteklerinin devamını dilerim. Yapılanlar karşısında şapka çıkarmak gerekir.

Şanlıurfa spor içinde Bakanımız ve Eyyübiye Başkanımız yanı sıra diğer Belediye Başkanlarımızdan da bu güzide insanları örnek alarak, bir şeylerin öncülüğünü yapmalarını bekliyoruz.

Bu saatten sonrada ağzımızdan yel alsın Şanlıurfa sporum ligden düşse de bir taraftar Bakanımızdan ve Eyyübiye Belediye başkanımızdan şikayetçi olacağını zannetmiyorum.

Çünkü..!

Bu iki değerli Hizmet adamı ellerinden gelenini sonuna kadar yapmaktadırlar.

 Bu vesileyle kendilerine şükranlarımı sunarım.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.