Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1030+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Zor Oldu ama 3 puanla tanıştık!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalar sonra ilk kez üç puanla Karşıyaka maçında tanışmış oldu.PTT 1. lige iyi bir başlangıç yapan sarı yeşilli ekip ilk devrenin 16. haftasında sahasında oynadığı Boluspor karşılaşmasını 2-1 kazanmış o tarihten sonra bir türlü 3 puanla tanışamamıştı.Taki bu hafta Gap Arena Stadyumunda oynanan Karşıyakaspor maçına kadar Şanlıurfaspor taraftarı olarak bu sezon hiçbir maçımızı rahat bir şekilde izleyemedik hep diken üstünde ya bir gol daha yersek diye içimizden geçirerek ilk devreyi bitirdik, ikinci devre başladıktan sonra bu kötü gidişat devam edince Şanlıurfaspor ile teknik direktör Cihat Arslan’ın yolları ayrıldı. Yeni teknik direktör Osman Özköylü ilk karşılaşması olan Elazığspor maçında henüz takımın başına geçeli, 3 gün olmasına rağmen takımda bazı değişikliklere gitmiş ve Şanlıurfaspor’un oyun sisteminde de değişiklik yapmıştı, nitekim Özköylü’nün başında bulunduğu sarı yeşilli takım Elazığspor karşılaşmasında Bilika’nın kendi kalesine attığı golle karşılaşmayı 1-1 tamamlamış ve iki oyuncusu da kırmızı kart ile oyun alanı dışında kalmıştı. Gelelim bu hafta oynanan Karşıyaka maçına Şanlıurfaspor, Karşıyaka karşısında kornolu elden bırakmamış tek forvet ile sahaya çıkmıştı ama istenilen pozisyonları bir türlü yakalayamıyor ve pozisyona girmekte zorluk yaşıyordu. Sezon başında ilk 10 hafta beklide PTT 1. ligin en uyumlu ikilisi olan Veli ve Onur ilerleyen haftalarda bu grafiği sahaya yansıtamadılar. Şanlıurfaspor’da bu hafta defansta top çıkarmada yine sıkıntı yaşadı Onur ve Hüseyin topu oyuna iyi sokamadılar.Bence yabancılarımızın Karşıyaka maçında günlerinde olmaları bize galibiyeti getiren en büyük etkenlerden birisi oldu Tello, Zenke ve karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dâhil olan Adiloviç maçı kazanmamızda en büyük etkenlerden birisi oldu.
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2015 - Pazartesi

Zor Oldu ama 3 puanla tanıştık!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor haftalar sonra ilk kez üç puanla Karşıyaka maçında tanışmış oldu.
PTT 1. lige iyi bir başlangıç yapan sarı yeşilli ekip ilk devrenin 16. haftasında sahasında oynadığı Boluspor karşılaşmasını 2-1 kazanmış o tarihten sonra bir türlü 3 puanla tanışamamıştı.
Taki bu hafta Gap Arena Stadyumunda oynanan Karşıyakaspor maçına kadar Şanlıurfaspor taraftarı olarak bu sezon hiçbir maçımızı rahat bir şekilde izleyemedik hep diken üstünde ya bir gol daha yersek diye içimizden geçirerek ilk devreyi bitirdik, ikinci devre başladıktan sonra bu kötü gidişat devam edince Şanlıurfaspor ile teknik direktör Cihat Arslan’ın yolları ayrıldı.
Yeni teknik direktör Osman Özköylü ilk karşılaşması olan Elazığspor maçında henüz takımın başına geçeli, 3 gün olmasına rağmen takımda bazı değişikliklere gitmiş ve Şanlıurfaspor’un oyun sisteminde de değişiklik yapmıştı, nitekim Özköylü’nün başında bulunduğu sarı yeşilli takım Elazığspor karşılaşmasında Bilika’nın kendi kalesine attığı golle karşılaşmayı 1-1 tamamlamış ve iki oyuncusu da kırmızı kart ile oyun alanı dışında kalmıştı.
Gelelim bu hafta oynanan Karşıyaka maçına Şanlıurfaspor, Karşıyaka karşısında kornolu elden bırakmamış tek forvet ile sahaya çıkmıştı ama istenilen pozisyonları bir türlü yakalayamıyor ve pozisyona girmekte zorluk yaşıyordu. Sezon başında ilk 10 hafta beklide PTT 1. ligin en uyumlu ikilisi olan Veli ve Onur ilerleyen haftalarda bu grafiği sahaya yansıtamadılar.
Şanlıurfaspor’da bu hafta defansta top çıkarmada yine sıkıntı yaşadı Onur ve Hüseyin topu oyuna iyi sokamadılar.
Bence yabancılarımızın Karşıyaka maçında günlerinde olmaları bize galibiyeti getiren en büyük etkenlerden birisi oldu Tello, Zenke ve karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dâhil olan Adiloviç maçı kazanmamızda en büyük etkenlerden birisi oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.