Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1727+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Zor maçların takımı

PTT 1. ligde küme düşme potasında yer alan Şanlıurfaspor bu hafta Gap Arena Stadyumunda konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşılaşmasında galibiyet ile ayrılmadığı takdirde ateş hattı içersin de kendisini kurtarmak için çırpınmaya devam edecek. Şanlıurfa’nın tek profesyonel takımı olan ve PTT 1. Ligde ilimizi temsil eden sarı yeşilli ekip geçen hafta deplasmanda Balıkesir spor karşısında mağlup ayrılarak büyük bir yara almıştı. Şanlıurfaspor’da gereksiz kırmızı kartla oyun alanı dışında kalan ve takımını 3 maç ceza alarak yalnız bırakan Makhar bu gördüğü karttan sonra sarı yeşilli kulüp bu futbolcuya en azından para cezası verebilir ve bu ceza diğer futbolcular içinde caydırıcı olur.  Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşılaşması zor bir karşılaşma olacak ama biz her zaman zorları seven bir takımın illaki düşme hattında yer alalım ve sonra düşmekten kurtulalım. Oynadığımız karşılaşmalar yine aynı şekilde PTT 1. Lige çıktığımızdan bu yana rahat, rahat oynayarak farklı skorlar aldığımız karşılaşmalar bir ilin parmaklarını geçmez galiba illaki zor kazanmak zorundayız galiba. İnşallah yarın oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor rahat bir galibiyet alır da düşme potasından azda olsa biraz uzaklaşırız. 
Ekleme Tarihi: 01 Nisan 2016 - Cuma

Zor maçların takımı

PTT 1. ligde küme düşme potasında yer alan Şanlıurfaspor bu hafta Gap Arena Stadyumunda konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşılaşmasında galibiyet ile ayrılmadığı takdirde ateş hattı içersin de kendisini kurtarmak için çırpınmaya devam edecek.

Şanlıurfa’nın tek profesyonel takımı olan ve PTT 1. Ligde ilimizi temsil eden sarı yeşilli ekip geçen hafta deplasmanda Balıkesir spor karşısında mağlup ayrılarak büyük bir yara almıştı.

Şanlıurfaspor’da gereksiz kırmızı kartla oyun alanı dışında kalan ve takımını 3 maç ceza alarak yalnız bırakan Makhar bu gördüğü karttan sonra sarı yeşilli kulüp bu futbolcuya en azından para cezası verebilir ve bu ceza diğer futbolcular içinde caydırıcı olur.

 Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşılaşması zor bir karşılaşma olacak ama biz her zaman zorları seven bir takımın illaki düşme hattında yer alalım ve sonra düşmekten kurtulalım. Oynadığımız karşılaşmalar yine aynı şekilde PTT 1. Lige çıktığımızdan bu yana rahat, rahat oynayarak farklı skorlar aldığımız karşılaşmalar bir ilin parmaklarını geçmez galiba illaki zor kazanmak zorundayız galiba.

İnşallah yarın oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor rahat bir galibiyet alır da düşme potasından azda olsa biraz uzaklaşırız. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.