Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1180+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ZOR GEÇECEK BİR SEZON...

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor kendi sahasında konuk ettiği Adanaspor karşısında sezonun ilk maçıyla taraftarlarıyla buluştu.Pazar akşamı gece saat 22:00'de başlayan müsabakaya saatin geç olması, karşılaşmaya TRTSPOR'un canlı yayınla vermesi ve hava sıcaklığı nedeniyle az bir sayıda taraftar takip etti.Şanlıurfasporumuz kendi evinde konuk ettiği Adanaspor karşısında ligin ilk maçında sınıfta kaldı dersek yalan olmaz. Ama şimdi herkes diyecek daha sezonun ilk karşılaşmasında bu karamsarlık neden? Karşılaşmadan sonra yanılmıyorsam ben ve benim gibi düşünen bir çok taraftar vardı stadyumda, birde atasözü ile örnekleyelim, görünen köy kılavuz istemez.Sarı yeşilli takımın Adana spor maçında sahaya çıkan ilk 11 ne bakacak olursak nerdeyse Şaban Özel ve yabancı futbolcular dışında geçen sezon ki kadroda bulunan futbolcular sahada yer aldı.Ama geçen sezon ki yabancı oyuncuların bir kısmını dünkü karşılaşmada arar olduk.Zaten Şanlıurfaspor'un iki yabancı futbolcusu lisans problemi nedeniyle sahadaki yerlerini alamadılar. Sahada yer alan yabancıların içersinde ise Toni Silva diğer yabancı futbolculara göre biraz daha göze batan oyuncu oldu ama oda oynadığı oyunla vasatın dışına çıkamadı.
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2015 - Salı

ZOR GEÇECEK BİR SEZON...

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor kendi sahasında konuk ettiği Adanaspor karşısında sezonun ilk maçıyla taraftarlarıyla buluştu.
Pazar akşamı gece saat 22:00'de başlayan müsabakaya saatin geç olması, karşılaşmaya TRTSPOR'un canlı yayınla vermesi ve hava sıcaklığı nedeniyle az bir sayıda taraftar takip etti.
Şanlıurfasporumuz kendi evinde konuk ettiği Adanaspor karşısında ligin ilk maçında sınıfta kaldı dersek yalan olmaz. Ama şimdi herkes diyecek daha sezonun ilk karşılaşmasında bu karamsarlık neden?
Karşılaşmadan sonra yanılmıyorsam ben ve benim gibi düşünen bir çok taraftar vardı stadyumda, birde atasözü ile örnekleyelim, görünen köy kılavuz istemez.
Sarı yeşilli takımın Adana spor maçında sahaya çıkan ilk 11 ne bakacak olursak nerdeyse Şaban Özel ve yabancı futbolcular dışında geçen sezon ki kadroda bulunan futbolcular sahada yer aldı.
Ama geçen sezon ki yabancı oyuncuların bir kısmını dünkü karşılaşmada arar olduk.
Zaten Şanlıurfaspor'un iki yabancı futbolcusu lisans problemi nedeniyle sahadaki yerlerini alamadılar. Sahada yer alan yabancıların içersinde ise Toni Silva diğer yabancı futbolculara göre biraz daha göze batan oyuncu oldu ama oda oynadığı oyunla vasatın dışına çıkamadı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.