Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1230+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ZOR BİR MAÇ OLACAK!

PTT 1. Ligde ki temsilcimiz Şanlıurfaspor'da geçen hafta alınan galibiyetten sonra gözler bu hafta oynanacak olan karşılaşmaya çevrilmiş durumda. Bu hafta Cumartesi güne (buğun) Gap Arena Stadyumunda oynayacağımız Karabükspor karşılaşmasına sarı yeşilli temsilcimiz 3 puan parolası ile hafta bolu çalışmalarını sürdürdü. Geçen hafta deplasmanda alınan galibiyet den sonra bu hafta oynanacak olan karşılaşmaya iddialı hazırlanan sarı yeşilli temsilcimiz Karabükspor karşılaşmasında 3 puan ile ayrılırsa küme düşme potasında uzaklaşmış ve rahatlamış olur. Bugün oynanacak olan karşılaşma Karabükspor açısından da çok önemli bir karşılaşma, zira süper ligden geçen sezon düşen rakip takım bu sezon yine süper lige çıkmayı hedefliyor. Geçen hafta Alanya spor karşısında berabere kalan rakip önemli bir avantajı yitirmiş oldu. Bu hafta mutlak galibiyet için sahada mücadele edecek olan Karabükspor bu karşılaşmadan yenik ayrılır 3 puan kayıp ederse süper lig yolunda önemli bir darbe almış olacak. Şanlıurfaspor teknik direktörü Erhan Altın rakip takım karşısında geçen hafta oynanan karşılaşmada olduğu gibi mücadeleci futbolcular ile sahaya çıkması ve 90 dakika boyunca pres yaptırması gerek, yoksa erken dakikalarda gelebilecek rakip takım golü bizi çok zor durumlara düşürebilir.
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2016 - Cuma

ZOR BİR MAÇ OLACAK!

PTT 1. Ligde ki temsilcimiz Şanlıurfaspor'da geçen hafta alınan galibiyetten sonra gözler bu hafta oynanacak olan karşılaşmaya çevrilmiş durumda.

Bu hafta Cumartesi güne (buğun) Gap Arena Stadyumunda oynayacağımız Karabükspor karşılaşmasına sarı yeşilli temsilcimiz 3 puan parolası ile hafta bolu çalışmalarını sürdürdü.

Geçen hafta deplasmanda alınan galibiyet den sonra bu hafta oynanacak olan karşılaşmaya iddialı hazırlanan sarı yeşilli temsilcimiz Karabükspor karşılaşmasında 3 puan ile ayrılırsa küme düşme potasında uzaklaşmış ve rahatlamış olur.

Bugün oynanacak olan karşılaşma Karabükspor açısından da çok önemli bir karşılaşma, zira süper ligden geçen sezon düşen rakip takım bu sezon yine süper lige çıkmayı hedefliyor. Geçen hafta Alanya spor karşısında berabere kalan rakip önemli bir avantajı yitirmiş oldu.

Bu hafta mutlak galibiyet için sahada mücadele edecek olan Karabükspor bu karşılaşmadan yenik ayrılır 3 puan kayıp ederse süper lig yolunda önemli bir darbe almış olacak.

Şanlıurfaspor teknik direktörü Erhan Altın rakip takım karşısında geçen hafta oynanan karşılaşmada olduğu gibi mücadeleci futbolcular ile sahaya çıkması ve 90 dakika boyunca pres yaptırması gerek, yoksa erken dakikalarda gelebilecek rakip takım golü bizi çok zor durumlara düşürebilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.